Новая Власть: Слова и Дела...

Циник

Циник

02.12.2011 15:40:29

no comment...
http://www.pravda.com.ua/news/2011/12/2/6808547/

Цитувати

Анджей

Анджей

02.12.2011 17:14:51

Опять ролики только не смонтированные, а снятые непонятно где и как.
Ну может и гуляли, а что живые люди и не могут на проф. праздник сходить в кабак или клуб. Я тоже как то попал на день юриста в компанию где судьи гуляли так там тоже народ заказывал шансон.Причем это было во время правления апельсинов.

Цитувати

Бакс-Мани

Бакс-Мани

09.12.2011 19:43:23

Польша не отменит визы для украинцев на Евро-2012
http://mignews.com.ua/ru/articles/95564.html

Как здОрово оранжевые патриоты придумали. К нам- без виз, добро пожаловать, сброд со всей Европы- мошенники, аферисты, шпионы, попрошайки и т. д.

Цитувати

kharch

kharch

12.12.2011 15:44:46

Наша вiдповiдь компанiї Симоненка i Бакса
http://www.pravda.com.ua/news/2011/12/12/6831231/
Ванникова запевняє, що робота щодо органiзацiї будiвництва "Лiкарнi майбутнього" вiдбувається вiдкрито i прозоро.
"Усi фiнансовi звiти та iншi документи щодо витрачених коштiв неодноразово оприлюднювались через ЗМI. Численнi перевiрки КРУ, податкової адмiнiстрацiї та прокуратури не виявили жодного порушення", - сказано в повiдомленнi.

Цитувати

Бакс-Мани

Бакс-Мани

12.12.2011 16:59:16

Как интересно! Нарушений-нет. Денег-нет. Больницы-нет. Есть Харч, Ющенко и больные дети.

Цитувати

kharch

kharch

12.12.2011 21:07:20

Бакс, ти якийся дивний чолов`яга!
Я памятаю твої веселi трєлi часiв ОР (оранжевої революцiї).
А тут твої прафесiанали при владi - а ти чогось весь синiй та смутний.
Скажу чесно - я при цiй владi набагато швидше зароблю на квартири нiж при оранжевiй. Там був бум, пiдйом. Ти памятаю тут мiльйонами ворочав.
Зараз - як в пiснi Повалiй - росте чортополох.
Вiдкати скоро задушать економiку. Задушать бюджет.
Школи, лiкарнi (i не тiльки майбутнього) позачиняють, всi хто зможе шевелитися змотаються на захiд, по холодним заваленим снiгом вуличками будуть ходити пенсiонери та шукати в смiтниках що поїсти. Квартири будуть продаватися за цiною кольорового телевiзора - ну ти знаєш, ти ж сам з тих лугансько - єнакiєвських країв, чого я тут малюю картини маслом, там вже 20 рокiв таке. Законсервую машину, перестану у прафесiаналiв бензин купляти i кожен мiсяць у мене буде нова квартира на зекономленi грошi.
Менi - вони б бiльше при владi протрималися. Ну конституцiйний суд щоб ще не кiлька десяткiв рокiв продлив, щоб тут взагалi нiкого живого не залишилося.
Ну щоб не було пробок i зайвих людей. Не потрiбно люфтваффе - твоя влада зайвих пiдчистить.
А ти сумуєш - радiти треба, життя посмiхається!

Вдачi!

Цитувати

Бакс-Мани

Бакс-Мани

12.12.2011 22:22:49

Харч, зачем вы пьете по понедельникам? Решили "распечатать" неделю- тогда нужно лучше закусывать!
Я на форуме с середины 2009 года- посмотрел по своим сообщениям. Харч-"Я памятаю твої веселi трєлi часiв ОР (оранжевої революцiї)"- какие трели, с опозданием на 4-5 лет?
Харч "Ти памятаю тут мiльйонами ворочав." Что-то с памятью твоей сталось(с)
Никогда, к счастью, не ворочал миллионами, разве-что купоно-карбованцев.

Остальные твои тезисы настолько-же достоверные и адекватные. Белочка...

Цитувати

Бакс-Мани

Бакс-Мани

13.12.2011 18:18:39

"Триумф" евроинтеграции Украины.
Сегодня передавал другу в Киев посылку. Поезд Берлин-Киев состоит из трех полупустых вагонов и ходит 4 раза в неделю. А в 2003-2004 гг полных пассажиров вагонов было много больше десяти и поезд ходил каждый день.

Цитувати

kharch

kharch

13.12.2011 20:12:16

Бакс, народ їздить автобусами - вдвiчi а може вже i втричi дешевше.
Та i наїлися вже трохи тiєї Европи.
Всi хто могли вже побували.
Це як хвилi.
Ну звичайно нинiшня влада приклала руку до зубожiння та обдирання середнього класу який набивав вагони.

Цитувати

Бакс-Мани

Бакс-Мани

13.12.2011 21:19:31

Харч, автобусов в Германию больше не стало- я посмотрел расписание. А может быть все-таки это ваши любимые оранжевые евроинтеграторы доинтегрировались с визами?

Цитувати
<< 484 485 486 487 488 ... 548
Архів