Перевыборы ВР

ОКО

ОКО

08.12.2007 09:58:23

Статья показывает реальное положение вещей и написана лёгким слогом. То, что кое-кто НЕЖЕЛАЕТ принять и понять, невзирая на очевидность. Спасибо за ссылку на неё!

Цитувати

kharch

kharch

08.12.2007 15:17:25

Шановне панство!
Всім дуже дякую за турботу про армійське майбутнє мого сина.
Сподіваюся, що його не буде.
Юля зробить контрактну армію і там будуть служити ті, хто відчуває в цьому покликання.
Свідка прошу послухатися ОКО. Називати людей геями тільки за те, що вони не підтримують твоїх поглядів - неправильно. І взагалі, їх треба жаліти за покалічене життя і понівечену психологію. Вони ненавидять країну в якій живуть, людей, що їх оточують. В тій статті називали радянську освіту най-най. Нісенітниця. Вона давала мало практичних знаннь і породжувала людей відірваних від реального життя. Всі свої справжні знання, які допомагають легко і радісно крокувати життям я здобув сам чи від друзів. На уроках етики я засипав - до того вони були нудні. Але ж їх можна було зробити такими цікавими! І, можливо, я б тут не точив язика і не чорнив свою карму. От Ізгой був вчителем, але виходячи з того, що моя донька Маша розповідає про вчителів, на жаль, більшість вчителів у нас так і залишилися ізгоями. Тими, хто проклинає країну, яка поставила їх в таке нікчемне становище. Навіть світочі гуманітарних наук коли починають тут розповідати про нашу славну історію і принцип історизму я починаю засипати після другого абзацу і миттєво переключаюся на інший пост, бо відчуваю себе членом цього віртуального прайду і хочу знати думки інших членів.

Всім думок!

Цитувати

Outcast

Outcast

08.12.2007 15:36:36

свидетель

Ах ты мой сладенький блондинчик... Рыбак рыбака видит из далека :):):)

Цитувати

Свидетель

Свидетель

08.12.2007 15:39:03

Да я скорее рыбнадзор... хорошо хоть не отпираешся...

Цитувати

ОКО

ОКО

08.12.2007 15:48:41

Вступление интригующее:
"Свідка прошу послухатися ОКО"

"І взагалі, їх треба жаліти за покалічене життя і понівечену психологію."
Пожалел волк кобылу!!! :)

"Вони ненавидять країну в якій живуть, людей, що їх оточують."
Какая нагая брехня!И какие пошленькие фантазии...

Ну а дальше без смеха читать нельзя:
"В тій статті називали радянську освіту най-най. Нісенітниця."
:)
"На уроках етики я засипав "
"От Ізгой був вчителем, але виходячи з того, що моя донька Маша розповідає про вчителів"
"Всім думок!"

Браво!

Цитувати

Outcast

Outcast

08.12.2007 16:10:30

Харченко

С удовольствием прочел твой очередной фолиант :):):)

Саша, ну хочется свидетелю говорить о геях. Да ради Бога :). Убицца что ль?? Я тебя умоляю.
Фокус в том, что Родину-то, Саша, я люблю. Только у меня своё понимание Родины и представление о людях населяющих её. Если твои маяки--придурки, махавшие флагами на майдане, то это грустно.
И не сможешь ты мне возразить. НЕЧЕМ. Ибо отрезвели эти придурки, да и подарили своим кумирам с... аных 12%%%. И то, спасибо луценке.
А ещё не люблю я пролетариат и колхозное крестьянство. Вот не люблю и всё тут...
Знания здобувать самому сложно. Учитель должен быть. И не сельский даун, у которого уровень развития был не выше табуретки. Друзья... А они что, репетиторством с тобой занимались? :):):):)
Ты, Саша, поди не в себе... Начали о школе и знаниях, а вышло об уроках этики...
Уроки этики и эстетики ( воображаю в твоем селе ), это втиснутый в программу мусор, который вели учителя, имевшие мало часов. Нечто типа факультатива. Оценки в аттестат не шли.
Ты не можешь судить о городских школых, ибо школы в бычарнях это НЕЧТО, а ты пробуешь провести параллели. Это некорректно!!!
У меня спецшкола была. 4 медали на 60 человек. ВСЕГО!!! И одну, даже не золото, получил призер СОЮЗНОЙ олимпиады по химии!!
Я в инстике ОПЕШИЛ, когда мне рогач из Жашковского района сказал, что у них в классе 25 человек и 18!!!! медалей!!!

Мне в мэсном вузе школьной базы хватало до 3 курса, чтоб пить пиво-вотку и получать повышенную степендию в 62 рубля и 50 копеек, пока рогопилы окучивали учебники, ковыряли в носу и грызли ногти.
Касательно работы в школе... Саша, а ты вообще видел нормального мужчину в школе???):):)

Харченко, переведи последнее предложение на некосмический язык, а то буду называть Саша-космос :):):):):):):)

Цитувати

ОКО

ОКО

08.12.2007 16:18:06

Касательно работы в школе... Саша, а ты вообще видел нормального мужчину в школе???):):)

Харченко, переведи последнее предложение на некосмический язык, а то буду называть Саша-космос :):):):):):):)

Всё в точку, но... Особенно улыбнули два последних предложения!

Цитувати

sasha13

sasha13

08.12.2007 16:28:15

Изгой!
Про школы:
У меня кой какой авторитет в этой области тоже имеется так как вырос я в учительской, что привило мне лютую ненависть к этой профессии но сейчас не об этом
так вот из моего опыта:
Я 8-летку закончил в самом задрипанном селе советского союза, а в 9-й ушел в ЛУЧШУЮ школу города Чертков, хоть и не областной центр а город не маленький и твоих братьев русских та больше чем бандеровцев было потому как много воинских частей. Поначал я так легонько сс.... л что пипец мне там придет, но прикинь каким выяснилось мое обалдение когда чер месячишко другой оказалось что я просто светило науки.

Цитувати

kharch

kharch

08.12.2007 16:58:41

Ізгой, мені медаль ніколи не світила.
Розглядався навіть варіант "3" по ПВП(початкова воєнна підготовка) - ми з армією любимо один одного.
В універі Шевченка я один раз прийшов на воєнну кафедру в трусах типу "спортивні". Викладач офігєл і сказав - "Харченко, допобачення"."Допобачення" - сказав я викладачу.
Але на першому курсі кібфаку в своїй групі я був першим абсолютно без варіантів.
Це при тому, що було кілька випускників знаменитої 145 школи і фізмат-інтернату на феофанії. Це я до того, що мізки даються не в школі а батьками.
Потім я вирішив, що вже навчився і просидів інші чотири на роботі за комп`ютером at286 яких у нас на кафедрі було штук 10-20 на 900 студентів а в мене на роботі - персональний (89-1992 роки). Тоді ПК коштував як Волга а може й більше, бо Волг було більше ніж ПК.
Коли мені розповідають як важко вчитися в універі чи інституті мені прикольно це слухати. Вчитися було абсолютно не важко.
Я не хотів тут випинати свої переваги, просто хочу трохи відкрити очі тим, хто вважає що "село - це діагноз". Я розумію абсолютну безперспективність цього заняття, але мене гріє думка, що це нагадує "маленьких щенят, которые играют, слегка покусывая друг друга за разные части тела :-)Умиление!"

Цитувати

Outcast

Outcast

08.12.2007 17:13:09

Cаша-космос

Извини, может ты и правда академик. Но твои завороты я не в силах расшифровать.
Может ты и был лучшим студентом. Хорошо если так.
Хай жывэ новый куянын Саша Харченко-космос.

Цитувати
<< 111 112 113 114 115 ... 130
Архів