kharch
13.04.2011 07:31:27
Ну якщо рахувати кiлькiсть зiпсованих душ та зловонне корiння яке смердить i заражає своїм смердiнням все новi i новi уми то 10млн лiчно сожраних сталiном це просто казка надобранiч.
Бери >1млрд.
Idalgo
13.04.2011 08:17:57
Мало друже общечеловек
Добавь сюда еще 1,2 миллиарда китайцев, у которых при власти коммунистическая партия-)И получится половина населения земного щарика.
Idalgo
21.04.2011 12:19:48
Интерестная статья
Московские старшеклассники и их ровестники из Вильнюса, Минска, Киева и Тбилиси обсуждают СССР
http://www.warandpeace.ru/ru/reports/view/57421/
Приведу цитату, для нелюбящих "многобукофф"
"И вдруг Даниил громко произносит: "Сейчас ты можешь достать все: деньги, секс, наркотики. Но не можешь получить самого главного — великой идеи, ради которой стоит жить. Оценивая СССР, каждый выбирает, что ему больше нравится: великая идея или мещанское счастье".
Что меня удивило - это мнение гламурных московских школьников, родившихся и выросших уже после распада Союза.
kharch
21.04.2011 16:17:13
Что меня удивило - это мнение гламурных московских школьников, родившихся и выросших уже после распада Союза.
... Яке їм i тобi вдовбило росiйське зомбо-тiвi. Ну тобi ще якась глупа i безвiдповiдальна ностальгiя.
Iдальго, ти iнколи такий дивний i видаєш такi откровєнiя що мене аж перекошує.
"Вєлiкая iдєя" вiдправляти на той свiт мiллiони людей тiльки за те, що їм не подобається лiнiя партiї кримiнальних авторитетiв та сiфiлiтiкiв.
Iдальго, пора думати про душу, не гони єрєсь.
Душа вiчна, подбай про гарне мiсце в наступному життi, бо будеш бичком десь на мясобойнi яка буде увiшана червоними прапорами якi святкують пролиту кров невiнно убiєнних.
Амiнь!
Idalgo
22.04.2011 07:26:27
".. Яке їм i тобi вдовбило росiйське зомбо-тiвi. "
Харч, я не смотрю зомбоящик. Вообще. Смотрю только фильмы с двд-)Насчет московских школьников - мне думается, что российское тиви пропитано таким же либерастическим душком, как и ты, и так же, если не больше льет говнецо на свое прошлое. Так что оно тут не при чем.
"Iдальго, ти iнколи такий дивний i видаєш такi откровєнiя що мене аж перекошує."
Видимо тебе нужно вставать еще раньше, не в четыре, а в три, ну и воды побольше пить. Тогда попустит. Кстати, а какое откровение я выдал?Я привел цитату из статьи всего лишь.
"їм не подобається лiнiя партiї кримiнальних авторитетiв та сiфiлiтiкiв."
Это ты про нынешнюю нащу власть?-)Добавил бы тогда еще - педофилов.
"Душа вiчна, подбай про гарне мiсце в наступному життi, бо будеш бичком десь на мясобойнi яка буде увiшана червоними прапорами якi святкують пролиту кров невiнно убiєнних."
Ты уже озаботился видимо хорошим местом-)Наверняка представляешь как будешь пировать в Вальгалле за одним столом со своими любимыми рыцарями Люфтваффе-))
З. Ы. Если ты не читал полностью статью, то приведу еще один эпизод из нее. Журналист опрашивала школьников, кто из них собирается в будущем остаться в своей стране, а кто уехать за рубеж. Из украинских школьников НИ ОДИН не хочет оставаться жить на Украине. Вот такие пироги.
kharch
22.04.2011 08:58:27
Брат, я згоден, люфтваффе - це злочинцi i недостойнi, це пройдений етап.
Серце повинно бути м`яким медом, шукати iстину.
Дура - це з латинi твердий, тупий.
Не треба бути твердим i врештi давно треба ставити знак рiвностi мiж совєцьким режимом i гiтлерiвським. Причому Гiтлер зi своїми громадянами поводився набагато лояльнiше, згубила фраєра жаднiсть. А ми були такi щасливi дiстати якийся дефiцiт чи пожувати якоїсь iмпортної жвачки, бо все що робилося для внутрiшнього ринку не задовiльняло матерiальних потреб народу.
Про духовнi потреби - теж помовч. Душа для пошуку iстини потребує свободи, а яку свободу доставляли КДБ i Партiя, думаю, що нiхто не забув.
Ну те що окремi особистостi "процвiтали" (читай смоктали партiйну цицю) ну так зараз теж багато таких процвiтаючих якi продадуть останню совiсть за найперший мерседес.
Всiм вдачi!
Idalgo
22.04.2011 10:09:00
"зараз теж багато таких процвiтаючих якi продадуть останню совiсть за найперший мерседес.
То есть ты, амиго, согласен уже с тем, что нынешний разгул "свободы и демократии" ничем не лучше, чем то что было?-)
"врештi давно треба ставити знак рiвностi мiж совєцьким режимом i гiтлерiвським."
Если бы ты заседал в Нюрнбергрском трибунале, то наверняка бы это потребовал, а пока знак равенства может существовать только в воспаленном воображении либерастов и дерьмократов-))
Циник
22.04.2011 10:58:05
"... либерастов и дерьмократов-))"
Климакс однако...
"Ленин, партия, комсомол!!!" (с)
Idalgo
22.04.2011 11:50:47
Циник, Вы как всегда в своем посте блестнули остротой мысли и неординарностью мышления
А уж Ваш искрометный юмор самого Петросяна в минуса заруливает!
kharch
22.04.2011 12:43:08
Idalgo: "зараз теж багато таких процвiтаючих якi продадуть останню совiсть за найперший мерседес.
...
Цинiк рiзкий, але правий.
В тебе застигли холоднi думки i грiє тiльки ностальгiя.
Це швидкий шлях на нижчi планети.
Там буде СРСР, колективiзацiя, сибiр i бiломорканала - все буде, брат.
Адже ти так за цим нудьгуєш
То есть ты, амиго, согласен уже с тем, что нынешний разгул "свободы и демократии" ничем не лучше, чем то что было?-)
Нi в якому разi, брат. Менi подобається нинiшня влада i вже стає цiкаво, що в неї вийде. Ми заслуговуємо на таку владу, оскiльки наше невдоволення виливаємо (як i в СРСР) на кухнях чи iнтернетах один на одного.
Я - за ВФЯ! Я - корiнний донбасянин, шiсть перших рокiв прожив на Данбасє у селi iменi Артьома.
Думаю, мнє ета зачтьотся. Люблю данбасс i усе данбаське!
Всiм вдачi!