Rays
06.04.2007 10:13:31
agent, во ЛЬвовской области никто ни рассказывает басенки о экономическом чуде ;)))
Я тоже интересовался политикой задолго до 2004 года ;)
И тоже очень хорошо помню.. когда Ющенко был премьером.. а Юля вице-премьером...
Именно тогда я жил в Донецкой области... и нам перестали выключать по вечерам свет... (доходило уже что черзе день вырубали на 2-3 часа).
И потом такого "экономического чуда" даже во львовской обалсти нету ;)...
Воду дают 2 часа рано утром и 2 часа вечером.. ХОлодную. Горячую уже года 5 не деюат вообще.. труб уже нету...
Тролебусы все тормознули.. тролеи порезали на металалом.. и теперь перевозят жителей маршрутки Васи Джарты ;)
Про мусор.. дороги и было я молчу. Надоело уже одно и тоже толдычить...
В общем агент... спорить о вкусе устриц можно только с теми кто их пробывал..
А вы походу не то что не пробывали, а даже в глаза не видели...
Чисто теоретик..
ps И что же такого плохого сделал председатель и премьер Ющенко? Гривна из-за него падлы перестала обесцениваться каждый год по 10 раз ? ;) И как-то начала развиваться экономика
От же гад ;)
ромко
06.04.2007 10:31:56
Агент, я от також пам"ятаю ситуацію ще задовго до 2004, пам"ятаю як я сам був у захваті від Ющенко і Юлі, але коли спілкувався на цю тему з киівськими колегами, то вони мені сказали - може вони і нічого такі люди, але все помаранчеве оточення в них - бандитське, я ще тоді покепкував з них, посміявся просто і проголосував за них на виборах, тепер вже вирішив стовідсотково - ні за кого свій голос не віддам, щоб не було потім самому соромно, і щоб не бути лохом. Зброд вони всі там.
Кайман
06.04.2007 10:38:56
Rays :
Да... Я тоже помню, жил в Макеевке, на Бажанова...
Прекрасные люди на Донбассе, жаль что у жителей западной Украины к ним предубежденное отношение.
Хехе
06.04.2007 10:52:40
ромко: Агент, я от також пам"ятаю ситуацію ще задовго до 2004, пам"ятаю як я сам був у захваті...
И чего вы этим добьетесь? Того что за вас выбирут другие? Потому так и живем, потому что наши люди ко всему относятся как медузы, аля как будет так и будет.
-
Не бойтесь друзей, хоть они могут предать вас, не бойтесь врагов, хоть они могут убить вас, а бойтесь безразличных - с их молчаливого согласия в мире есть предательство и убийство.
-
это как раз про нас
ромко
06.04.2007 11:09:48
Ну факт - мені особисто вони там всі на сході здаються затурканими, в нас взагалі такий стереотип тут поширений, що ледь не всі алкоголіки та нероби там, хоча фанатиків - національних збоченців поменшало, Слава Україні вже не майже не говорять як це було у 90-х роках. А взагалі - це сумно - що немає зараз за кого навіть проголосувати - з одного боку ахметовські групіровки, з другого боку помаранчеві паразити.
Не знаю як там будуть не будуть вибори, але реально в нас на Галиччині тут повна апатія, нормальні люди болтяру забили і на регіональне, і на помаранчеве бидло. Раніше багато хто голосував за Рух, за Чорновола, Хмару, а потім Костенка, меня вони також подобаються, але тепер вони в блок до оранжевих гнид йдуть, може хто там в Києві і сумнівається у всьому цьому, але ж у нас реальна влада у помаранчевих вже не 2 роки, а 15 років, всі ці місцеві ( а тепер київські) помаранчеві були на наших очах ці 15 років - що можна сказати - більшість з них - це бувші компартійні діячі, які перефарбувалися і скупили тут все - магазини, заводи, фабрики, крали все що погано лежить, будували інфраструктуру по принципу - 30% підрядчику,70% собі. сформувалися цілі групи, в які війшли навіть свої кишенькові державні нотаріуси (до речі в нашого місцевого, який ще не так давно їздив на Жигулях одиничці 75 року, тепер авто за 100 тисяч, десятки земельних ділянок, декілька особняків в три поверхи і т. п., то можете уявити, що є в його хазяїв). Все це "...." самі знаєте що загнав Ющенко в Нашу Україну в 2004 р. Воно й все і надалі в ній. А в Батьківщині зараз у нас 99% партії СДПУ (о), а це також місцева знать - володарі атозаправочних, торгівельних сіток та самі одіозні люди, які в 2004 збирали паспорти на своїх фірмах для голосування за Януковича. Вся ця Януковичцька братія зараз - у Юлії Тимошенко на перших посадах у Батьківщині.
Я все знаю, а всі хто там у Києві - лохи - Ющенко хороший, Юля хороша, Янукович хороший - лохи - люди -вони не знають нічого. Якраз така біомаса і потрібна всій трійці і Януковичу, І Ющенку, і Тимошенко, народ для них саме біомаса (до речі Юля один раз здається проговорилася і назвала людей біомасою).
Кайман
06.04.2007 11:43:56
ромко :
Могу дать прогноз который 100 % сбудется.
Кто бы ни выиграл выборы, какого цвета правительство бы ни было, та политическая сила которая придет к власти будет КРАСТЬ, КРАСТЬ, И ЕЩЕ РАЗ КРАСТЬ!!!
Хехе
06.04.2007 11:47:19
не красть а возвращать потраченные деньги с процентами. Зачем же так грубо прям красть :)
Кайман
06.04.2007 11:51:28
Хехе :
Гы, гы. Ну кто вкладывал, тому и проценты...:)))
Немо
06.04.2007 11:51:57
Правильно!
Сначала будет возвращать, а когда все потраченое вернет,
будет банально красть, красть и красть...
local
06.04.2007 11:58:53
осталось только решить кому мы доверим это непростое дело...
... мне например януки с ахметовыми не подходят...