Federico
15.02.2005 06:35:00
Арсен, дякую дуже за інформацію. Сподіваюсь після заселення не буду Вам створювати проблеми.
Знаєте що вони мені відповіли коли я спитав за холодні радіатори? Що у нас погані радіатори, бо спуск повітря згори радіатора. І треба поставити інші радіатори.
Арсен
15.02.2005 07:10:00
Це не радіатори погані, це в них рукі криві. З усієї бригади в системі опалення, за моїми спостереженнями, реально шарять 2-3 осіб. Також не слід забувати, що в бригаді є спеціалізція - хтось спец по каналізації, хтось по водопроводах. Але коли аврал з опаленням, то їх усіх кидають на вирішення однієї проблеми.
new_Z
15.02.2005 07:25:00
FА м сантехники скзали что дом сдали еще летом!!!!! И что по этому поводу там и комиссия гуляла два дня! :-))))
Federico
15.02.2005 08:17:00
Вспомнилась фраза с КВН: "В России две беды. Когда приезжает начальство, одна из них срочно начинает ремонтировать другую"
Арсен
15.02.2005 13:56:00
Увага усім! Сьогодні вдень у ключниці пропала звязка ключів по квартирах 1 секціїї. Якщо хтось має у квартирі якість матеріальні цінності - бігом міняйте замки.
new_Z
15.02.2005 14:07:00
Одна новость ярче другой!
И чем дальше тем больше таких новостей будет!
Ремонт надо начинать с новой двери!!! И стены в которой эта дверь крепиться!
Арсен
16.02.2005 08:56:00
І ще одна новина. За несплату за тепло вчора ввечері Київтеплоенерго відключило наш дім від теплопостачання. За інофрмацією на 10.00 сьогодні включення опалення планується на завтра.
З першої секції вивезли майже усе великогабаритне будівельне сміття. Невже 20 лютого буде державна прийомка.
Eager
16.02.2005 10:56:00
Арсен, Вам стены шпатлеваил под сетку или без таковой? А потолок?
Арсен
16.02.2005 11:04:00
Eager, мені все шпаклювали - і стіни, і стелю - без сітки. Повезло, що стеля була залита рівно, а стіни - більш-менш рівно викладені. Я тільки ставив металеві кутники на всі кути та на відкоси віконних пройомів.
Eager
18.02.2005 13:38:00
Прошел дождь со снегом и в доме пошла влажность на стенах. По свидетельствам очевидцев отдельные квартиры в плачевном состоянии.
Люси, у нас с Вами проблема обнаружилась в центральной комнате, между кухней и спальней, там где угловое окно. У меня на уровне пола на стене влажное пятно, подозреваю, что у Вас тоже пятно, но под потолком.
Угловой скол, пока себя не проявил.
Арсен, шпатлевание без снтки в новострон чревато, со слов,
моего возможного прораба, быстрым проявлением трещин. Как у вас с этим? Илиже стены пойдут под обои?
Что думает коллективный разум в отношении технологии шпатлевания?