Na12
10.09.2010 16:37:40
навіщо мешканцям класти кожній машині попередження і псути собі стосунки з сусідами і гостями, якщо можна ЖЕКОВІ поставити дві акуратні урни-клумбочки, і вся проблема зникне? Проблема актуальна для стику 1-2 секцій та 4-5 секцій третього будинку. там закуток схожий на колодязь, гази у ньому стоять довго а машини стоять так близько до вікон, що з балкону першого поверху можна до капота дотягнутись рукою! перевітрити кімнату практично не можливо, щоб не зачерпнути ароматів як з гаража:( Jin-Jin, велике прохання до ЖЕК - перегородіть закуток, щоб машини паркувались бодай за 3 метра до вікон!
viktor2010
11.09.2010 11:38:42
Відбулася зустріч інвесторів і мешканців будинку 13Б. Прийнято рішення підписувати договір з ЖЕКом 16.09.2010. В четвер, будь ласка, хто підписує договір (той що без штрафів але з деякими неприємними пунктами і на 5років) приходьте на 9.00 до ЖЕКу. З собою мати оригінали документів, гроші на проплату зайвих квадратних метрів (в кого вони є), бо потім в "Міськжитлобуді" будемо гасити облігації. Акт прийняття квартири майже у всіх підписаний. В кого ні - підписуйте.
Jin-Jin
13.09.2010 07:28:28
Na12: Jin-Jin або iншi представники ЖЕК, якi читають форум! буду ласка, звернiть увагу...
Я не спiвробiтник ЖЕКу ) Напишiть заяву в жек з Вашим проханням.
svbogus
13.09.2010 07:52:17
Всем привет! На форуме пару месяцев назад спрашивали про разводку труб в стяжке (чтобы не пробить при укладке паркета), кто-то владеет такой информацией: 1. трубы пластиковые или железные 2. насколько глубоко они утоплены в стяжку?
буду рад любой информации. спасибо
fly
13.09.2010 08:26:42
Уважемые соседи! Помогите найти бригаду строителей, проверенную, с разумными расценками. Заранее благодарен.
okc
13.09.2010 08:44:00
svbogus: Всем привет! На форуме пару месяцев назад спрашивали про разводку труб в стяжке (чтобы...
Про трубы отопления могу от себя сказать, что в моей квартире они местами практически вообще НЕ утоплены ( то есть: мы "ковырнули" стяжку пола и прямо на глубине 2-3 см от верха стяжки на входе в комнату сразу появилась труба отопления). Так что если бы мы ( не дай бог!) в этом месте начали что-то всверливать в пол, то мы бы ее обязательно пробили. В других местах трубы вроде глубоко... Короче, местами то глубоко, то нет. Это было место на самом входе в комнату, только не посредине дверного проема, а сбоку.
odessitka77
13.09.2010 15:52:48
Ребята привет. пожалуйста кто знает напишите телефон Эдуарда Анатольевича (мобильный) тот который с Жилянской. У меня срывается погашение из за моей командировки, неудобно что будет меня ждать. а я не приеду.
Спасибо заранее.
viktor2010
14.09.2010 10:18:57
Вiдповiдь державної житлово-комунальної iнспєкцiї по лiфтам
viktor2010
14.09.2010 18:51:26
max-min Какие наши дальнейшие действия?
Может быть на основании этой бумаги написать коллективное обращение в ЖЭК с требованием учесть эти 3000 в комунальные платежи?
Віктор 2010
Визначимося на зборах у суботу, те що ця відповідь на наше звернення буде ЖЕКом проігнорована в мене немає сумнівів, але ми знайдемо людину, якій далі виставляють ці проплати в платіжці за комунальні послуги і будемо скаржитися далі. Наша справа скаржитися і не здійснювати ці проплати, якщо є можливість.
zeon
16.09.2010 09:09:46
Еще один гений парковки.
А Вы говорите нужно подойти и сказать человеку что он не правильно паркуется.
Не ужели кто-то думает, что этот человек не осознает???
Для того чтобы выйти из подъезда нужно пройти по газону.
Это нормально?