viktor2010
06.09.2010 18:32:07
Всім десятьом інвесторам, які виявили бажання підписати договір з ЖЕКом, під супроводом юриста, треба оглянути свою квартиру (в будинку 13а у відділку по роботі з інвесторами), потім написати ще одну заяву до ЖЕКу
(з запропонованим вами типовим договором або без нього). В разі відмови підписуємо їхній договір і гасимо облігації.
Про те, що планується далі розповім на зборах.
Golosievets
06.09.2010 18:42:14
Можу підтвердити, що в ЖЕКу так само давали на підпис договір на "Нецільове використання ліфтів" тим, хто придбав у б. 13-А квартиру за договором купівлі-продажу, і консьєржі з ліфтерами так само говорили, що без квитанції не можна користуватися вантажним ліфтом.
viktor2010
06.09.2010 19:03:23
В ЖЕКу нам зараз пропонують договір поліпшений, без штрафів.
Нічого не змінилося, навіть після зустрічі в Антимонопольному комітеті. Печатки на ньому немає, бо "печатка на Жилянській". Зареєстрував свою заяву, (викладена на сайті голосієво. орг "лист до ЖЕКу") Попросив Миколу Яковича не зволікати з відповіддю.
snap
07.09.2010 10:10:55
Друзі, є побоювання, що ЖЕК готується підвищити тарифи за своє обслуговування. Зрозуміло, що це стосується всіх наших будинків. Більше про це читайте за цим посиланням - http://bit.ly/cHQP21
Там прикріплений й Порядок проведення громадських слухань щодо тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій в м. Києві.
З повагою
dimdim
08.09.2010 18:17:36
СОСЕДИ!
Помогите найти хорошую, проверенную строительную бригаду, с умеренными(средними) ценами и хорошим качеством.
Заранее благодарен!
Irina8339
09.09.2010 07:09:51
To dimdim:
Я из дома 13а. Делаю сейчас ремонт. Могу посоветовать хорошую бригаду, работаю с ними не первый раз. Как с Вами связаться?
Golosievets
09.09.2010 09:38:13
Шановні сусіди. Чи хтось знає, чи пов’язані відключення води на верхніх поверхах з конфліктом Водоканалу та Київенерго?
Буду вдячний за будь-яку інформацію про відключення води.
Na12
09.09.2010 09:51:49
Jin-Jin або інші представники ЖЕК, які читають форум! буду ласка, зверніть увагу на проблему: квартири на нижніх поверхах, вікна яких виходять у кут між першою та другою секцією, потерпають від авто, які ставлять просто під вікнами у цьому закутку. вихлопні гази йдуть нам у вікна. влітку це ще півбіди, а от взимку, коли ці авто будуть прогрівати, нам загазують всю квартиру. потрібно поставити дві урни-клумбочки, або будь яку іншу загорожу, щоб власники авто не під"їжджали під самі вікна!
viktor2010
09.09.2010 12:08:02
В субботу, как всегда, состоится встреча инвесторов и жильцов дома в 11.00 возле дома 13 Б.
Информация инвесторам: договора с "Міськжитлобудом" і ЖО "Голосієво" подписывать будем на следующей неделе, т. к. есть небольшие проблемы. В какой день будем подписывать - определимся на встрече. Кому нужно срочно - действуйте самостоятельно, дабы мы вас не задерживали.
Golosievets
09.09.2010 14:40:50
Na12: Jin-Jin або інші представники ЖЕК, які читають форум! буду ласка, зверніть увагу...
Прогріти авто можна, від’їхавши на 100 метрів від будинку. Насправді, прогрівати двигун на холостому ходу - дуже неефективно, краще обережно їхати, доки температура двигуна не дойде до норми, про це пишуть у інструкціях на сучасні авто.
Стояти у дворах з увімкненим двигуном заборонено правилами дорожнього руху, а також це протирічить елементарній етиці та здоровому глузду.
Тим автомобілям, власники яких прогрівають їх під вікнами, або просто стоять, не вимикаючи двигун, треба класти на скло під очисник попередження, що так робити не можна, і що варто замислитися над захистом здоров’я своїх сусідів, а також над цілісністю власного автомобіля, якщо це не припиниться.
Людям потрібно давати знати, що вони роблять щось не так, вказувати на нормативну базу, а також повідомляти про те, що на форумі немало таких сусідів, які готові захищати свої легені та газони не зовсім правовими методами, щоб і сусіди не засмучувалися і сам автовласник потім не жалкував про те, що порушував елементарні правила.