ЖК "Голосеево", Голосеевский р-н, ул. Голосеевская, 13 (Міськжитлобуд)

Alex_V_K_79

Alex_V_K_79

23.03.2012 14:34:40

Добрый день, дамы и господа. Подскажите, пожалуйста, у всех ситуация со звукоизоляцией паршивая? Сверху у соседей двое детей: взрослых не слышно, но деток - слышно очень. Ремонт, понятное дело, уже сделан, потолок не делали подвесной, какие варианты кроме, как громче сделать музыку :), могут быть?
Заранее благодарен.
Александр

Цитувати

RoSe

RoSe

23.03.2012 15:11:48

Рассмотрите как вариант загородный дом
одни плюсы
шума от соседей нет
самих саседей нет ни сверху ни снизу
мусор в корридоре хоть месяцами можно оставлять
во дворе делай что хочешь, машину ставь хоть вдоль, хоть поперек
на газоне можно парковаться,
из окна на улицу хоть какай (ой, простите)
в унитаз можно тампоны (ой, опять простите) хоть пачками выбрасывать

Цитувати

myrena2

myrena2

23.03.2012 15:50:26

И еще забыли: можно построить лифт с подвала на чердак и писать там с перепоя:)))

Цитувати

estb

estb

23.03.2012 20:16:38

to Alex_V_K_79:

Дiйсно, шумоiзоляцiя не супер. Теж чую малих дiтей, чути як ходять сусiди зверху (просто аж стiни вiбрують), як пересувають свої меблi кожного дня (можливо це всього лиш стiльцi?), хоча якщо вiрити конс"єржцi, люди на поверх вище геть без надмiрної ваги. Також вона казала, що багато людей жалiються на те що дуже чути сусiдiв зверху.

Ранiше жив в цегляному, панельному будинках, часто буваю в рiзних готелях, гуртожитках iтп., так не гупало нiде.. Буває музика чи ще якийсь шум, але ходiння зверху так нiде не чув!

Цитувати

estb

estb

23.03.2012 20:32:12

вчора позичив на добу у спiвробiтника автомобiль (1500 км, майже новий), подумав щоб було надiйно поставити на нiч в дворi. Було одне вiльне мiсце перед 3-м будинком, там де паралельна парковка, НЕ перед парадним, НЕ на тротуарi, НЕ в арцi! Там i став, без лiвих думок. Вранцi в 7 прихожу - на капотi хтось ключем зробив царапину на 10 см.

шановнi, може у кого є якiсь мiркування з цього приводу? як ви думаєте, якi це дегенерати могли до цього спуститися, i з якого приводу??? не страшно їм шо хтось в машинi iз затонованим склом може влаштувати на них полювання i вивезти в лiс на прогулку??? що буде далi - будуть машини палити, як на Троєщинi iтп??
невже все це просто негласне лоббi паркiнгу??

Цитувати

home_13b

home_13b

24.03.2012 07:50:35

"... що буде далi - будуть машини палити, як на Троєщинi iтп??..."
Та нiчого не буде, просто слiдуючий раз ви залишите позичену) або свою машину на платнiй парковцi (не обов`язково ЖЕКiвськiй) i будете спати спокiйно. Спiвчуваю вам по-людськи i не пiдтримую варварських дiй з чужим майном, але ще раз хочу нагадати, що двiр - це не парковка, а мiсце короткострокової погрузки-вигрузки автомобiлiв. А того, хто це зробив - життя покарає.

Цитувати

estb

estb

24.03.2012 08:19:02

та нi, не питання в цiй машинi, i де я її буду залишати. питання глобально в благополучностi нашого комплексу i життя тут.

дуже цiкава фраза:
"ще раз хочу нагадати, що двiр - це не парковка, а мiсце короткострокової погрузки-вигрузки автомобiлiв"...

скажiть будь-ласка, в якiй країнi, в якому мiстi ви бачили великий будинок, ЗАСЕЛЕНИЙ, i щоб мiсця, спецiально призначенi для парковки авто навпроти цього будинку, були на нiч пустi?? я ж не залишив авто в недозволеному/не зручному для iнших мiсцi, i геть не на день чи на вiкенд, а всього лиш з 22 до 7 на нiч. Тому фрази типу "ще раз хочу нагадати", звучать знову ж таки як лоббi паркiнга.

Цитувати

Moz

Moz

24.03.2012 09:23:25

Alex_V_K_79: Добрый день, дамы и господа. Подскажите, пожалуйста, у всех ситуация со звукоизоляцией...

To Alex_V_K_79 Уверен 99,99% что Ваши соседи сверху "осчастливили" Вас, выбрав в качестве напольного покрытия дешевый тонкий звонкий ламинат в сочетании с ещё более дешевой подложкой. Боюсь что мощная акустическая система, расположенная на шкафу и направленая в потолок, в сочетании с диском группы АС/DC это единственный способ "объяснить" соседям неправильность их выбора напольного покрытия. Возможно такие "уроки музыки" сподвигнут их либо купить мягкие тапочки для всех членов семьи, либо поменять напольное покрытие на что-то приличное, выбрав качественную подложку толщиной, как минимум, 7-10мм.

Цитувати

home_13b

home_13b

24.03.2012 12:42:33

estb: та нi, не питання в цiй машинi, i де я її буду залишати. питання глобально в благополучностi...
Так, вважайте, що я лобiюю паркiнг i не тiльки ЖЕКiвський, а також пiд готелем "Театральний" i аренду в двох гаражних кооперативах, що поруч з комплексом. А, що до "... ще раз хочу нагадати..." - це вiдноситься до попереднiх дискусiй на цiй гiлцi форуму про незручностi у дворi, якi завдають автовласники, що постiйно паркують свої авто у дворi. Я, наприклад, теж автовласник i зi своєю машиною проблем не маю, бо вона стоїть на паркiнгу i людям "iнтереси яких я лобiюю" плачу за це що мiсяця 500грн.) А якщо серйозно, то лобiюю я iнтереси свої i своєї сiм`ї, бо бардак у дворi з машинами вже дiстав. Формально ви дiйсно правi i правил не порушували, але я i багато iнших учасникiв цього форуму вважають, що парковка у дворi це не вихiд. Тим бiльше, що люди, якi покидали там свої машини (iнколи й на цiлу зиму) заважають бiльш сумлiвним мешканцям, наприклад, розгрузити щось важке чи висадити немiчну людину. В домi 600 квартир i практично кожен має машину, на всiх парковки не вистачить фiзично. Так що я лобiюю усi найближчi до нашого комплекса парковки з однiєю метою, для того, щоб люди не кидали свої машини у дворi, навiть на одну нiч. Давайте поважати один одного i не бути совковими жлобами, тодi й "Троєщини" в нас не буде.

Цитувати

Yuliya-

Yuliya-

24.03.2012 13:56:40

to Alex_V_K_79:
))) для нас это более чем актуальный вопрос! У нас, например, двое детей, одной - 1,5 года. Мы не шумим особо дома, но поиграть в мячик или покатать коляску - это любимое дело. Соседи снизу - тоже с маленькими детками: мальчик, например, очень любит машинкой по квартире покататься. Это очень слышно, но не напрягает.
А вот соседи за стенкой... Там молодые ребята. Что им, если всего на часах 22:30!? Музыка - в самый раз! Хотя нам за стенкой слышны чаше всего только гупатья (ну, вся музыка современная построена на этом, поэтому не к соседям претензия). Да и друзьям ведь не объяснишь, что за стенкой маленький ребенок, и он уснуть не может, потому что как раз над его кроваткой динамик через стенку висит... Было и такое, что в 12 ночи муж к ним ходил, чтобы потише себя вели. А на днях зашел и уже телефон даже взял, чтобы лишний раз не ходить, а звонить сразу... И не можем их винить: у них однокомнатная квартира - где им спрятаться? А ведь они молодые! А как сексом занимаются - можно записывать и озвучивать фильмы :)))
Да. такая у нас шумоизоляция (((
И правильно говорят: хочешь тишины - покупай дом! В многоквартирном доме тишина - это миф!

Цитувати
<< 533 534 535 536 537 ... 621
Архів