ЖК "4 сезона", Голосеевский р-н, ул. Трутенка, 3 (УМК)

matinale

matinale

02.12.2009 19:41:02

virtuoso, озеро на территории части имело искусственное происхождение, с грунтовыми водами оно не связано.

Цитувати

virtuoso

virtuoso

02.12.2009 19:48:55

А як тоді пояснити, що вода зі штучного озера не йшла вниз, не просочувалась в грунт?
По-моєму, це можливо лише за однієї з двох умов:
1. Водонепроникного поясу під озером (напр. шару глини із відповідними характеристиками) - або
2. Високими грунтовими водами.

Коли ми спускались в метро, я спеціально дивився на стінки котлована: будь-якого значного шару глини там не побачив. ІМХО, звичайно :)

Цитувати

йцукен

йцукен

02.12.2009 20:00:35

2 virtuoso
а чего тогда в котловане метро который метров на 5 под землё было сухо?

Цитувати

virtuoso

virtuoso

02.12.2009 20:03:21

Як, а Ви хіба не знаєте, що там круглодобово працюють потужні насоси, які тільки і рятують Либідську від затоплення по тунелях? :)
Он всі газети недавно писали!

А якщо серйозно, то стіни там укріплені і гідроізольовані. Очевидно, та ж "стіна в грунті", про яку говорили на попередній сторінці...

Цитувати

йцукен

йцукен

02.12.2009 20:14:24

2 virtuoso

точно была стена в грунте.... как раз когда мы с тунеля вышли справа была стена деревяная из сосен.... :) мне сразу фильмы о войне напомнила :) вы знаете через неё не то что вода а даже песок сыпался :)

З. Ы. ну как может быть на одном из самых высоких мест в киеве высокие грунтовые воды?

Цитувати

virtuoso

virtuoso

02.12.2009 20:53:56

Як? А дуже просто. Глибина залягання грунтових вод далеко не завжди співпадає з рельєфом місцевості. Про озеро Синевир чули? Я цього літа ледь на ту гору видерся, захекався, що аж. А там на вершечку гори собі струмок дзюрчить і уваги не звертає на те, що по-хорошому, то його там не повинно бути :)
Більше того, грунтові води є навіть у високих горах (прикладаю діаграму).
Нарешті, даю лінк на сусідів, яким повезло менше (недобудова):
http://zamkovagora.kiev.ua/content/index.php?cmd=4&cmd_sub=2&id=122
Там в далеко не низинному місці проблема від високих вод.

Щоб нам предметно говорити по Трутенко, то треба мати під рукою карту гідроізогіпс (рівнів залягання грунтових вод) - а так... Цілком може бути, що води на глибині 2 метрів - а може, і 22 метрів.

По брустверу у метро :)
Хто його знає, що за тими сосновими стовпчиками... Сумніваюсь, щоб це була єдина опора, яка тримає оточуючі будинки і Амурську площу від сповзання у котлован. Знову ж таки, це моє припущення. Може, там дійсно все на дерев`яних стовпчиках ;)

По

Цитувати

йцукен

йцукен

02.12.2009 20:58:12

2 virtuoso

кстати чтоб не спорить мы можем легко спросить у строителей которые делали фундамент нашего дома и дома №2 который кстати сейчас открытым стоит и я что то в нём воды не наблюдал....

Цитувати

virtuoso

virtuoso

02.12.2009 21:08:50

Я думаю, що це буде правильне рішення.
По нашому будинку не чув про підтоплення або якісь супутні проблеми з грунтовими водами, тому, напевно, на цьому наша дискусія і закінчиться.
Але за день ми взнали багато цікавого :)

Цитувати

virtuoso

virtuoso

02.12.2009 21:20:08

рейсер: сейчас в поиске квартиры в новостройке, поездил, посмотрел. красивый дом строят,...

Певнi запитання виникають до всiх, навiть до мастодонтiв. У певних випадках навiть гiлку окрему заводять.
http://realt.ua/Forum/0_Forum.php?IDF=6&IDT=624&cpg=2
Так що читайте, думайте, вибирайте :)

Цитувати

Tinaj

Tinaj

02.12.2009 22:09:51

sosed_u:
Эээээххъ!

Красивый дом говорите на пригорке? Красивый дом -- это вон...

Уважаемый, Вы явно перегибаете палку. Комфорт и уют проживания по большому счету вряд ли зависит от внешнего оформления дома. Есть вещи куда более важные, чем плитка на фасаде, которые на 100% удовлетворяет 4 Сезона. И отсутствие перечисленных вами "деталей" отнюдь не лишает этот дом прилекательности для инвесторов, которых, поверте, немало, особенно в последнее время. А ценители "деталей" могут прибрести жилье где-то еще, например в Парк Авеню, где каждая "деталь" имеет четкое отражение в стоииости кв. метра.

Цитувати
<< 346 347 348 349 350 ... 579
Архів