ЖК "4 сезона", Голосеевский р-н, ул. Трутенка, 3 (УМК)

virtuoso

virtuoso

05.02.2010 08:22:21

Я вже давненько не літав через Жуляни (колись там були і внутрішні рейси, і на Бухарест навіть дир-дир літав). Але чітко пам`ятаю маршрут зльоту і посадки.
Колега Globko мене вчора жорстоко розкритикував за фотки з космосу :), тому зараз їх викладати не буду. Прийдеться повірити на слово: літаки наближаються до Жулян акурат над "знаковим" будинком 126г по Червонозоряному, потім перед приземленням пролітають над Ширмою і Совками (будинок на Козацькій в безпосередній близькості).
4 сезони в стороні від підльоту, тому це не так критично. Переживати можна хіба що сусідам із секції Г, звідки вид на Жуляни в тому числі... і то. Я кілька разів був на даху. Так, щоб шум від літаків зауважив, не було - але при відкритих вікнах секції Г, що дивляться в сторону Жулян, таки звуки якісь будуть доноситись. Напевно.
Секції Ж, А, З орієнтовані в іншу сторону і прикриті від Жулян цією ж самою секцією Г. Там взагалі питань немає.
=================
"4 сезони": будинок із швидкісними ліфтами OTIS

Цитувати

Fobia

Fobia

05.02.2010 08:25:21

Я живу на теремках2, недалеко от Жулян, самолетов вообще не слышу. Только изредка вижу, пару раз в неделю они пролетают недалеко от дома.

Цитувати

антиУМК

антиУМК

05.02.2010 08:28:27

Не, ну это ж уже просто возмутительно!!!
Ежу панятно что виртуозо это и есть Генадий Владимирович. Даже словами теми самыми пользуется этот персонаж. Не было что сказать в январе так и сидел тихо. А тут зделали скидку и появился. Какбудто люди слепые и ГВ не знают.

Цитувати

Lenchik-P

Lenchik-P

05.02.2010 08:30:15

а на однокомнатные квартиры тоже скидка 25%? или однокомнатных нет в наличии вообще?

Цитувати

Warrior

Warrior

05.02.2010 08:30:41

Дякую virtuoso! Я глянув на неоф. форумі і розібрався з цінами. Ось тільки це мене не дуже втішило... Якщо б хтось з сусідів позичив $10K то я б тоді став сусідом ))), а так залишається ще чекати і на падіння гривні, а інакше не виходить (((.
В УМК мені сказали що найманша 2К 85 метрів і це здається на 4-13 поверхах, де коефіціен більший. Якщо б ще 78 і з найменшим коефіціентом, то я б можливо купив.

Цитувати

phantom

phantom

05.02.2010 08:37:36

Warrior, а Вы попробуйте договориться с УМК о рассрочке на некоторое время по недостающей суме, думаю, Вам пойдут на встречу, потому что пока будете ждать, 2к квартир может не остаться :-)

Цитувати

Cofiko

Cofiko

05.02.2010 08:52:55

"Ежу панятно что виртуозо это и есть Генадий Владимирович."
Уважаемый, сразу становится ясно, что Вы не посещали встречи на стройке и собрания в УМК (где одновременно присутствовали и Виртуозо и ГВ). С добрым утром!!!

Цитувати

virtuoso

virtuoso

05.02.2010 09:02:26

Свіжі новини із будмайданчика:
Зробили подушку на дні паркінгу, ще вчора почались роботи по ростверку і в`язці арматури. Завтра по плану заливка моноліту.
Нас чекає світле майбутнє :)
Якщо все злагоджено, то і роботи йдуть веселіше...
==============
"4 сезони": будинок в пішоходній доступності від найбільшого парку Києва

Цитувати

антиУМК

антиУМК

05.02.2010 09:36:10

Ну я не знаю. Тогда уж точно родственик какой нибудь.
А они похожи внешне? Кто видел?

Цитувати

sashik

sashik

05.02.2010 09:42:03

Ну я не знаю. Тогда уж точно родственик какой нибудь.
А они похожи внешне? Кто видел
Я так давно не смеялась!!! Похожи, похожи-одно лицо!!!

Цитувати
<< 411 412 413 414 415 ... 579
Архів