ЖК "4 сезона", Голосеевский р-н, ул. Трутенка, 3 (УМК)

ProspectiveSosed

ProspectiveSosed

15.07.2010 16:53:45

Так от найгірше те, що недавно знайшла об`яву, що декілька місяців тому продавав чтось - і знову я провтикала ((

Дякую за інфо, virtuoso ))

Spectator, взагалі-то наскільки мені відомо відділ продаж вже з початку весни рекламує тільки 2х та 3х кімнатні. А от те, що з цінами хімічуть, то факт. От же ж хіміки!

Цитувати

Spectator

Spectator

15.07.2010 17:03:52

Шановна ProspectiveSosed, подивіться на стрічку реклами, що біжить зверху - Четыре сезона - 1,2,3 компнатные, скидка 20% при 100% оплате.

Цитувати

virtuoso

virtuoso

15.07.2010 17:07:34

Spectator: Яй-яй-яй, Віртуозо. І знову неправда. Цеж не недоброзичливці, це відділ продажу УМК...

Чомусь згадався відомий анекдот.
- Петре, а люди кажуть, що твоя дочка - повія!
- Та ну та що ти дурне слухаєш, в мене ж син, а дочки ніколи і не було...
- А кому це тепер цікаво?
---------------------
"а-яй-яй... знову неправда... дуритимуть... дієте брудними методами"
Але таки прокоментую, як той Петро.

Те, що Ви не бачили дискусії, не означає, що її не було. Окей? Те, що Ви не вірите мені на слово щодо її наявності в минулому, я залишаю на Вашій совісті. Окей? Те, що форум періодично підчищається (багато коли - по ділу), приймемо як належне. Інша справа, що після підчистки не всі пости, які залишились, виглядають логічно.
Добре, що є порядний дядя Гугль, який не дасть згубити навіть супер-цінні пости на тему "сам дурак". Як уже згаданий. Перший лінк по наведеному пошуку:
http://tinyurl.com/32cmoy2
Почитайте уважно назву гілки і перші 2 рядки в наведеному пошуку, навіть не треба відкривати перше посилання (все одно в кеші прийдеться шукати). Подивіться на число, коли було це повідомлення. І доведіть, що його не було, а гугль придумав. І я заодно гуглю підбрехав ;)
------------
До відділу продаж УМК я не маю ніякого відношення. Хоча недоброзичливці і пописують періодично, що це не так - але цю справу довести вже важче, її навіть гугиль не знає :)
Але з огляду на те, що одинички періодично з`являються в продажі (напр. хтось виїжджає на ПМЖ в Курдистан і хоче скинути свою прикуплену однушку в Сезонах... УМК не працює з огентствами нерухомості, тому чи не єдиний спосіб їх скинути, тих 45 квадратів, це через УМК). Забороните рекламувати такі оказії?
Парируйте, мсьє.
Між іншим, конструктивні пости, в т. ч. на гілці Ліко, Ви чомусь не коментуєте. Але залишимо це на Вашій совісті :)

Цитувати

ProspectiveSosed

ProspectiveSosed

15.07.2010 22:31:27

До речі, мені так подобається, що вони не співпрацюють а агенствами нерухомості. Ще не вистачало б, щоб за недобудований будинок % платити.

Так хтось щось знає напевне на рахунок дозволів на каналізацію, воду...?

Цитувати

NataIvanova

NataIvanova

16.07.2010 04:09:42

можно правительство любить, а можно не любить. Но, иногда такие приятные уху вещи говорят: "В этом году в Киеве появятся три станции метро
Работа кипит
В Киеве к концу нынешнего года будут сданы в эксплуатацию три станции метро.
Об этом в ходе встречи с представителями иностранных деловых кругов и главами дипломатических представительств в Украине заявил премьер-министр Николай Азаров, передает РБК-Украина.

Он также сообщил, что к концу года планируется сдать в эксплуатацию Подольский мостовой переход и Дарницкий мостовой переход в одном направлении. Также он отметил, что правительство планирует к концу года сдать в эксплуатацию около 700 недостроенных объектов с готовностью 70% и выше."

Цитувати

BessV

BessV

16.07.2010 14:05:53

Всем интересующимся и тем, кто не следит за ситуацией сообщаю - Дом будет подключен к коммуникациям осенью этого года...

Цитувати

BessV

BessV

16.07.2010 14:48:27

Вечер 15,07,10... больше фоток как всегда на сайте инвесторов "4 сезона"

Цитувати

BessV

BessV

16.07.2010 15:01:54

Не удержался... размещаю еще одну для сравнения с предыдущей от 07,07,2010

Цитувати

virtuoso

virtuoso

16.07.2010 16:27:19

virtuoso:
- Петре, а люди кажуть, що твоя дочка -...

Ну от... і черговий опонент пропав.
Як доколупуватись, то черга стоїть.
А як конструктивно спілкуватись, то і не докличешся.
----------------
Хтось сьогодні був після обіду на об`єкті? Цікаво, чи досклили останні 4 квартири в секції Ж.

Цитувати

Spectator

Spectator

19.07.2010 14:24:02

Virtuoso:
Парируйте, мсьє…
____
ОК, Virtuoso, не пропав я, просто подумав, що наша дискусія починає переходити у категорію флуду і перестає нести додану вартість. Але якщо ви просите все ж спробую парирувати ваші удари, як ви мені пропонуєте. Отже…
1-й удар. Virtuoso встановлює м’яч на 11-ти метровій відмітці, бере значний розбіг, б’є…
- Петре, а люди кажуть, що твоя дочка - повія!..

… м’яч зрізається з ноги Virtuoso і летить по широкій дузі далеко від воріт за межі поля. Spectator на воротах не зрозумів що це було, і тому лише з подивом проводжає м’яч поглядом.
2-й удар більш розрахований, точний і навіть злий. Удар…
Те, що Ви не бачили дискусії, не означає, що її не було. Окей? Те, що Ви не вірите мені на слово щодо її наявності в минулому, я залишаю на Вашій совісті. Окей? …
… Spectator, бачачи злість в очах Virtuoso, насторожився, але мяч знову по схожій дузі, проте вже набагато ближче до воріт, вилітає за межі поля.
І тут Spectatorу стає зрозуміло, що обидва удари виконані в одній техніці, а 1-й удар лише гіперболізована копія другого, тому і промах більший. Помилка Virtuoso в тому, що ці удари не підходили до відповідної ситуації.
Віртуозо, я жодним чином не ставив під сумнів існування відповідного обговорення і, бачить Бог, навіть не думав звинувачувати Вас у брехні. Я просто попросив Вас прояснити ситуацію і пояснити, чому на форумі ЛІКО з’явилася негативна, застаріла і сумнівна інформація від Вас без усіляких на те видимих причин і пояснень та ще й з посиланням на якогось інвестора, що, погодьтеся, виглядало досить підозріло для непосвячених в деталі.
ОК. Матч продовжується.
3-й удар Virtuoso…
одинички періодично з`являються … Забороните рекламувати такі оказії?
О, це вже інша техніка. Удар хитрий і підкручений. Глядачі підхопилися з місць, Гооол!.. Хай тобі грець, Штанга!
Я розумію оказії. Тоді треба писати: є 2,3, періодично 1-ки. Але ж реклама каже, що 1-ки є постійно. А це вже недобросовісна реклама і відомий маркетинговий хід - змусити покупця вступити в прямий контакт, а далі діло вміння продавця, можна уламати і на 2-ку.
І останні удар – короткий, «хльосткий», без викрутасів, прямо в обличчя воротарю..
Virtuoso:Між іншим, конструктивні пости, в т. ч. на гілці Ліко, Ви чомусь не коментуєте. Але залишимо це на Вашій совісті
.. Совість у Spectator виявилася чистою, і тому він встигає підставити руки, відбити м’яч і врятувати обличчя.
Віртуозо, Spectator українською означає – спостерігач, я більше люблю спостерігати і аналізувати, ніж коментувати. А коментую лише тоді, коли можу щось додати. Я слідкував за цим форумом щонайменше 8-10 місяців і утримувався від коментарів, але ви мене спонукали вступити в дискусію. Чесно кажучи, якби ті пости були б від якогось ЙКЛМН чи ЁПРСТ, я б їх абсолютно проігнорував і далі б читав тихенько форум. Але це ж був Virtuoso, я не очікував. А на рахунок конструктивних постів, я вже писав, що підтримую Вашу позитивну діяльність на форумі і готовий підтримувати конструктивні пропозиції, але, знову ж таки, коли зможу щось додати корисного.
Знову я щось розговорився.
Перефразуючи класика нашого року:
«.. но отпуск идет, бутыль опустела и тянет поговорить»
«И двое сошлись не на страх, а на совесть,
Квартиры прогнали сон,
Один говорит буду жить лишь в Сезонах,
Другой говорит в ЛИКО» (с ударением на последний слог) :)
Чирз!

Цитувати
<< 469 470 471 472 473 ... 579
Архів