ЖК "4 сезона", Голосеевский р-н, ул. Трутенка, 3 (УМК)

Ludmila

Ludmila

07.10.2012 08:23:27

Мне в спальнике спать неудобно, я лучше раскладушку возьму.

Цитувати

Kicker

Kicker

07.10.2012 09:39:17

Отлично, теперь не отвертятся, а заодно и интервью дадут, расскажут избирателям, как они работают - включают тепло, подключают электричество...:)))

Цитувати

edipus

edipus

07.10.2012 12:11:18

Вiдкритий лист кандидату в депутати Верховної Ради України Кондратенку Вiктору Iвановичу, нинi депутату Бориспiльської мiської Ради, почесному Президенту компанiї ТОВ «УМК» вiд iнвесторiв ЖК «Чотири Сезони»

Шановний Вiкторе Iвановичу! Останнiм часом в пресi багато пишеться про Вашу благодiйнiсть та матерiальну допомогу дiтям –сиротам з дитячого будинку Борисполя.
Маючи чотирьох синiв та проживаючи в надзвичайно скромних умовах у квартирi 45 метрiв, Ви не жалiєте сил та часу та грошей для органiзацiї творчих зустрiчей та спортивних свят. Все це надзвичайно зворушливо. Ми впевненi, що Вашi добрi дiла будуть високо оцiненi суспiльством.
Але хочемо наголосити, що у iнвесторiв комплексу «Чотири Сезони», який зводить Ваша компанiя ТОВ «УМК», також є дiти, є старi батьки та iнвалiди !!! Є багато таких сiмей, що заплатили Вам за квартири свої останнi грошi !
I всi вони, включаючи нас, вже четвертий рiк фактично бомжують, не маючи де жити…
А той, хто зробив ремонти i живе в незданому будинку з безвиходi, не маючи права власностi на квартири, приречений замерзати восени та взимку, бо з теплом ще нiчого не вирiшено, а вже стiльки часу пройшло марно.
Тож, шановний Вiкторе Iвановичу, ми не просимо вiд Вас благодiйностi, а ВИМАГАЄМО виконати свої обiцянки, добудувати будинок та здати його !
Ми вже не кажемо, що в строк, бо всi строки пройшли. Виконайте свої зобов’язання, якi Ви мали виконати ще чотири роки тому назад. I ми отримаємо нарештi дах над головою !

Цитувати

vik1405

vik1405

08.10.2012 08:37:37

Если до 20 не будет тепла и света на постоянной основе, то я тоже приду на акцию на Дарвина 6, мне просто негде жить, все сбережения плюс кредит пошли на эту квартиру, мы поверили очередной лапше сделали ремонт и вселились, нам теперь не на что и не где жить! Пусть в кабинете Кондратенко рядом с кубками за ралли разместяться еще бутылочки с детским питанием и памперсы, а вместо директорского кресла горшок моего грудного ребенка!!! Если не хватит места в офисе готова поехать жить к «благодiйнику Кондратенко Вiктору Iвановичу », он же заботиться о сиротах, спортивных школах, приглашает к себе домой тренироваться команды, чем мой ребенок хуже, почему мой ребенок должен оказаться на улице только потому, что кто-то баллотируемся в депутаты!?

http://i-visti.com/publications/33_649/2639/

«На територiї Гнiдинської сiльради очолюю фермерське господарство «Простоквашино» площею 19 га землi, де органiзовано зразкову територiю. Нi, не те, що випускає молочну продукцiю, iнше, моє, створене власноруч. Там будинок, де збираємося родиною, налагоджено i садiвництво, i городництво, i тваринництво»

Цитувати

vik1405

vik1405

08.10.2012 08:40:10

http://i-visti.com/news/boryspil/2833/

"Адже Вiктор Iванович запросив усiх до себе на фермерське господарство, де є тренер, є декiлька спортивних майданчикiв i є невелика рiчка, на якiй вiн запропонував провести ще однi серйознi змагання. Окрiм того, дiти можуть просто приїжджати на тренування."

Цитувати

Ludmila

Ludmila

08.10.2012 08:45:19

Так давайте возьмем своих детей и приедем. Нехорошо отказываться, когда так приглашают.

Цитувати

Пессимист

Пессимист

08.10.2012 21:05:34

У УМК есть только один выход из закручивающейся ситуевины и, если они не совсем потерянные, то они должны понимать - только сдача дома с коммуникациями и теплом в зиму может нормализовать их положение и вытащить из ямы!!!!

Цитувати

ЗлатаР

ЗлатаР

09.10.2012 07:37:44

http://novy.tv/program/programVideo/frontView/id/24652/language/ru

Цитувати

ЗильоныйКракадил

ЗильоныйКракадил

09.10.2012 09:23:07

Уважаємi нiмi чiтатєтi i наблюдателi!

Прєдлагаю попрощацця з етой широкоiзвєстной позой, в якiй кандрату особєнно удобно нас всiх прiходовать. Хотя справєдлiвостi радi стоiть признать, шо трудно не соблазницца, коли всi, як на подбор, стоять раком. Паразiтiруй собi скiки влiзе, людям жеж нравицця. Iначє б не стояли, правiльно?

Так от, во iзбєжанiє дальнєйших промєдлєнiй со здачєй нашого дому:
- програма мiнiмум - встайом дружнiнько i повертаємось до УМК лiцом (даю пєрєвод: обєспєчiваєм сопствiнне прiсуцтвiє на акцiях активу);
- програма максiмум - дайом волшебний пєндаль кондратєнку, який катапультiрує його точно пiд дверi ГАСКу з папочкой докумєнтiв пiдмишкой (опять даю пєрєвод: прiнiмаєм участiє в дєйствiях активу з повишенiя мотiвацii у особєй сємєйства УМКових).

Всьо поняли? Тогда прiсоєдiняємся i впiрьооооод!... К тьоплой зiмє на Трутенко,3!

Цитувати

rdrr_ua

rdrr_ua

13.10.2012 10:28:05

вижу очень много объявлений о продаже квартир в этом доме. я так понимаю ни документов на право собственности, ни коммуникаций у дома нет?

Цитувати
<< 550 551 552 553 554 ... 579
Архів