Svitlana
12.06.2014 11:26:17
Тiльки приїхала з будiвництва.
В будинку якась комiсiя, оглядають, дають зауваження.
Проводяться гiдровипробування.
Допоки всi цi випробування не завершаться i не будуть усунутi всi пiдтiкання я особисто починати ремонт не бачу смисла. Пришвидшувати спецiалiстiв у цьому питаннi не хочу. Нехай краще пройде ще тиждень, але щоб потiм, пiсля ремонту, менi не потiкло не голову.
Сертифiкат вiдповiдностi обiцяють на наступному тижнi. Тiльки пiсля цього, якщо бiльшiсть пiдпише договори з Жеком зможемо почати ремонт.
Право власностi ми отримаємо не ранiше 4 - 5 мiсяцiв пiсля введення будинку в експлуатацiю. Якщо бiльшiсть не захоче пiдписувати договори з Жеком до моменту отримання права власностi - ремонтiв у цьому роцi нам не бачити.
risk
12.06.2014 11:27:11
Кто из присутствующих звонил в банк по поводу сроков сдачи и прочего?
domino
12.06.2014 11:27:44
Вода и электричество есть. Пусть подключают. Уже дважды всю ночь в доме горел свет на всех этажах сразу. Мы пока будем ввозить строительные материалы и искать рабочих на ремонт ( на это тоже нужно время)
vlepnik
12.06.2014 11:30:40
Плюс в доме до 10% квартир перепродается, их хозяевам я практически уверен уже всё равно - сейчас дом сдадут или через пол года. Это их личное дело, просто стоит учитывать эту цифру прикидывая сколько человек подпишут чоговор с ЖЕКом и т. д.
vint
12.06.2014 11:45:49
На форумi зiбрались явно небайдужi люди.
Пропоную зiбратись нам самим.
Обговоримо всi питання.
Перезнайомимось.
Приймемо якiсь рiшення. Вирiшимо (принаймнi для себе) i по ЖЕКу i по знижках, i по колективному позову.
Хто за зустрiч?
risk
12.06.2014 11:46:45
На собрании обещались временные тарифы, идентичные обычным жэковским. А разницу типа будет компенсировать Аркада (или застройщик) до перевода инженерных коммуникаций в постоянную схему.
Надо будет напомнить и в таком случае договор с ЖЭК подпишут все.
Kelbas
12.06.2014 12:43:49
vint: На форумi зiбрались явно небайдужi люди.
Пропоную зiбратись нам самим.
Обговоримо...
Давайте встречаться!!! Я за Время и место Скажите!!!
Svitlana
12.06.2014 12:57:25
Можливо хтось пам"ятає нашу першу зустрiч бiля будинку без представникiв Аркади. Абсолютно безрезультативно. Питання поставити нiкому. Вимагати змiстовної вiдповiдi нi вiд кого.
Враховуючи, що протягом тижня-два реальною є зустрiч з представниками Аркади i забудовника, де будуть роз"ясненi нашi подальшi дiї, доцiльно дочекатися цiєї зустрiчi.
Ключiв без введення в експлуатацiю нам все рiвно не дадуть.
vlepnik
12.06.2014 13:03:08
Svitlana: Тiльки приїхала з будiвництва.
В будинку якась комiсiя, оглядають, дають зауваження.
Проводяться...
А подскажите пожалуйста, в какое время сейчас можно приходить на осмотр квартиры? Старое вроде бы было с 9 до 15, а сейчас? Хочу посмотреть как у меня с трубами.
EndUser
12.06.2014 13:17:11
Также подскажите, пожалуйста, когда можно осмотреть квартиру в субботу?