ЖК "Лісовий". Київ, вул. Генерала Матикіна, 16, (І будинок) р-н Конча-Заспа (Укрбуд)

Aborigen

Aborigen

03.04.2013 19:01:45

dream_5: Уважаемый Aborigen!
Вы пишете, что "получил справку о полной оплате в обмен на...

Прошу прощения за опечатку - отдал свидоцтво, взамен получил довидку с реальным количеством метров и стоимостью :)

Цитувати

Aborigen

Aborigen

03.04.2013 19:38:03

Elena_Schein:
Добрый вечер!
Мы уже больше недели не можем вернуть деньги. То "очередь"...

Добрый вечер.
У меня была аналогичная проблема из-за упоминавшегося ранее поля в заявлении "Код ЕРДПОУ" - логичнее, если бы оно называлось "код получателя", уверен, тогда ошибок было бы меньше.

В моем случае я ждал около недели после оплаты вознаграждения, несколько раз звонил управителю, потом все-таки деньги перечислили, но мой банк сказал, что неверно указаны реквизиты и деньги вернули. В тот же день я заехал прямо в Житло-Капитал, написал еще раз заявление, но уже на карточный счет (предварительно узнав в банке точные реквизиты и назначение платежа), деньги через пару часов пришли на карту, и на следующий день я забрал довидку.
Вообщем, прошло ровно две недели со дня написания первого заявления и уплаты вознаграждения до получения денег.

Цитувати

Aborigen

Aborigen

03.04.2013 19:54:12

deniskiev:
в доверенность вписали только свои данные, ничего не меняли, кстати сегодня...

Здравствуйте, deniskiev,
подскажите, пожалуйста, какой срок Вы указали в последней фразе
"Довiренiсть видана строком на......., тобто по........ року. "
и сколько стоили услуги нотариуса?

Есть ли у Вас информация о порядке оформления права собственности - будут оформлять каждому инвестору или группами, когда соберется определенное кол-во людей?

Акт Вы подписали, как я понимаю, если отвезли уже доверенность в Укрбуд? Вы в акте указали недоделки (хоть и несущественные) или оставите все как есть?

Как обстоят дела с договором с Березками - его тоже нужно подписывать вместе с актом или это можно сделать позже?

Цитувати

Aborigen

Aborigen

03.04.2013 20:17:58

Звонил сегодня на стройку, сообщили, что уже начали тестировать отопление, но возникли некоторые проблемы (как я понял, связанные с подачей электроэнергии) и процесс приостановили. Надеюсь, в ближайшем будущем проверку все-таки успешно закончат. Планирую заехать на выходных посмотреть квартиру на предмет устранения недочетов, заодно уточню информацию.

Цитувати

deniskiev

deniskiev

03.04.2013 20:18:33

Aborigen! Здравствуйте! Да, все подписали и акт и договор с березками, и нам выдали письмо в котором указанно, что УКРБУД все сделает и исправит недоделки, через пару дней они откроют (типа офис в нашем доме где будет сидеть и контролировать работу строителей представитель от застройщика)детально опишу завтра. Кстати, отопление тестировали!!!

Цитувати

deniskiev

deniskiev

03.04.2013 20:47:26

Aborigen:
Здравствуйте, deniskiev,
подскажите, пожалуйста, какой срок Вы указали в...

На 9 месяцев срок доверенности!как только они все сделают доверенность будет недействительна!

Цитувати

РоманД

РоманД

04.04.2013 10:35:07

Останнi новини.

Вчора був у офiсi продаж та на об`єктi.

1) Передав довiренiсть на оформлення права власностi та обмiняв Свiдоцтво учасника ФФБ на Довiдку ФФБ.
2) Менi запропонували пiдписати Акт приймання-передачi - пiдписувати вiдмовився бо у ньому стверджується, що всi абсолютно роботи по будинку i квартирi зроблено. Зараз готую свої зауваження до Акту приймання-передачi. Побачимо, який буде результат.
Зараз уже забудовнику i ФФб потрiбно щоб ми приймали квартири, а я наразi уже нiкуди не спiшу. Будинок мокрий, у тому числi стiни та стеля у квартирi бо недороблема криша, електрики немає, тому ремонт робити практично неможливо. В пiд`їздi є вiдколота плитка на пiдлозi, на огородженнях сходiв немає перил, на стiнах плями вiд протiкання кришi. Пiд`їзд у такому станi, що потрiбно робити у ньому ремонт. Про фасад i прибудинкову територiю всi i так знають. Але зараз в дворi ще появилась купа грунту з сусiднього будiвництва, що нагадує терикон висотою з триповерховий дiм (хто ще не бачив раджу приїхати i подивитись, виглядає фантастично). Взагалi незрозумiло, коли при таких умовах може бути закiнчено прибудинкову територiю i дитячий майданчик про якi сказано у актi приймання-передачi i за якi нам пропонують розписатись. Також раджу всiм звернути увагу на пункт 7 Акту приймання передачi та вимагати, щоб вам при пiдписаннi видали всi документи, та гарантiйнi папери на обладнання бо потiм ви будете їх шукати i мабуть-що не знайдете.

Цитувати

РоманД

РоманД

04.04.2013 10:48:17

3) На будовi кажуть, що до кiнця квiтня все закiнчать у тому числi фасад i прибудинкову територiю. Будемо сподiватись, але я пока у цьому сумнiваюсь. Поки-що не бачу сенсу пiдписувати Акт приймання-передачi поскiльки не створено не те що умови для заселення, але й немає умов для проведення ремонту.

4) Радує, що включили опалення, будинок почав прогрiватись. Який зараз сенс пiдписати Акт приймання-передачi i почати платити за це опалення, якщо неможливо робити повноцiнний ремонт. А опалення по сутi йде на те, щоб сушити будинок вiд вологи, що є результатом недоробок забудовника.

5) Загалом ситуацiя така, що Акт приймання-передачi зараз бiльше потрiбен забудовнику нiж нам в силу вищеописаних моментiв. Вiдомо, що є ряд людей, якi уже все пiдписали, i Акт приймання-передачi, i договiр з Берiзкою, але вони всеодно не можуть робити повноцiнний ремонт бо немає постiйного постачання електрики. Можливо найближчим часом протягом одного- двох тижнiв ситуацiя почне змiнюватися, але до цього є сенс утриматися вiд пiдписання Акту приймання-передачi в редакцiї запропонованiй забудовником.

Цитувати

dream_5

dream_5

04.04.2013 11:22:52

РоманД: Останнi новини.
Вчора був у офiсi продаж та на об`єктi.
1) Передав довiренiсть...

Доброго дня, РоманД!

Пiдкажiть, будь ласка, чи може i чи буде Забудовник розпочинати оформлювати Свiдоцтво про право власностi на квартиру при наявностi всiх документiв, ним затребуваних, але без пiдписаного нами Акту приймання-передачi квартири?

Цитувати

РоманД

РоманД

04.04.2013 13:08:37

Вiдповiдно до порядку державної реєстрацiї прав на нерухоме майно для нашого випадку надання Акту приймання-передачi квартири не передбачено порядком. Ключовим документом є Довiдка вiд ФФБ, яку ми отримуємо в обмiн на Свiдоцтво. Тому, на мою думку Забудовник може почати процес оформлення Свiдоцтв про право власностi без пiдписаних Актiв приймання-передачi квартир, але менi не вiдомо чи буде вiн це робити.

Як я писав ранiше, зараз м`яч на половинi поля Забудовника. Ми свої зобов`язання виконали повнiстю i отримана Довiдка вiд ФФБ є пiдставою для реєстрацiї права власностi та отримання Свiдоцтв про право власностi. Проте для реєстрацiї права власностi потрiбнi також iншi документи, якi є у забудовника, у тому числi технiчнi паспорти на квартири. Зi свого боку Забудовник не виконав ряд робiт та не усунув ряд недолiкiв у будинку, а прибудинкова територiя не готова взагалi. Тому пiдписавши зараз Акт приймання-передачi квартир ми втрачаємо право вимагати завершення робiт по будинку. Якщо всi пiдпишуть Акти, то не виключений сценарiй при якому Забудовник залишить все як є, або буде закiнчувати свої роботи до другого пришестя. Повторюю, що Акт примання-передачi квартир зараз потрiбен в першу чергу Забудовнику для своїх бухгалтерських та податкових цiлей, а тому не пiдписання таких Актiв iнвесторами до завершення робiт Забудовником буде стимулювати його завершити їх якомога швидше та належним чином.

Як я можу прийняти квартиру в такому станi як є, якщо в квартирi мокрi стiни i стеля, незрозумiло чи з`явиться грибок пiсля висихання, немає електрики, а в дворi терикон з грунту та глини :-)

Цитувати
<< 122 123 124 125 126 ... 163
Архів