Aborigen
01.02.2013 13:53:45
По поводу электросчетчиков - в отделе продаж сообщили, что они исключительно за счёт застройщика, Вадим Анатольевич выдал недостоверную информацию. По поводу установки счетчиков воды и регулировки окон - когда закончат работы, обещали на официальном сайте опубликовать новость, на стройке сказали, что уже проводят работы и на этой и следующей неделе они будут этим заниматься.
nnatta07
01.02.2013 14:02:07
Aborigen :
01.02.13 / 15:53
Про электросчетчики-новость хорошая, спасибо отделу продаж. Еще бы хотелось, чтобы с ДОВЕРИТЕЛЯМИ вели переговоры при осмотрах квартиры предтсавители ЗАСТРОЙЩИКА, а не люди, выдающие недостоверную информацию и сразу же "выпаливающие" цены.
silvioberlusconi
01.02.2013 14:08:33
Предлагаю байкотировать Тимакина и не вести с ним переговоры, а тем более не встречаться. Я думаю это даст понять застройщику что его "Березки" это не вариант и он не пройдет с нами. Как вы считаете?
Hardmetals
01.02.2013 20:36:09
хто бачив витяжки на кухнi, чи вони їхвипадково замурували? заради жарту
rasmus22
01.02.2013 20:51:17
Hardmetals :
01.02.13 / 22:36
кажуть, що треба самим вирiшувати де тi дiрки бити. це не проблема, я думаю!
Hardmetals
01.02.2013 20:58:53
I куди ви пробєте цi дiрки: в коридор? а Ванна i туалет? все задихнеця i поросте грибком.
П.С. що значить не проблема - будинок здано в експлуатацiю. Що за проект, хто його затвердив, Що значить бити не проблема, давайте бити де попало i все розвалиться i будете сидiти i дивитися.
и отоплення немає, як робити ремонт, все просто вiдпаде i не пристане.
rasmus22
01.02.2013 21:03:08
Hardmetals: хто бачив витяжки на кухнi, чи вони їхвипадково замурували? заради жарту
не знаю як у вас а у мене у квартирi видно маленькi квадратики якi можна, я думаю, одним гарним ударом вивалити i буде дiрка пiд витяжку!
Aborigen
01.02.2013 21:21:38
Hardmetals: I куди ви пробєте цi дiрки: в коридор? а Ванна i туалет? все задихнеця i поросте...
Шановний Hardmetals, за однiєю з стiн кожної з кiмнат (кухня, туалет, ванна) має проходити вентиляцiйна шахта, в мене на кухнi це добре видно - половина стiни темносiрого кольору та в певних мiсцях на нiй видавленi прямо в бетонi квадрати приблизно 10х10 см, в яких Вам i пропонується робити вентиляцiйнi отвори. Наскiльки менi вiдомо, бити дiрки саме в цих мiсцях найлегше, але необовязково - мiсце можна вибрати, виходячи з Ваших потреб. Але в такому випадку Ви можете потрапити в укрiплюючу арматуру. Тому коли будете оглядати квартиру, запитайте у представника забудовника, де проходять межi вентиляцiйної шахти в кожному конкретному примiщеннi, як варiант - можна зробити вентотвiр в одному мiсцi, i всi кiмнати вивести в одну точку. Цi дiрки навмисне нiхто не вибивав, даючи Вам можливiсть вибрати мiсце самостiйно. Iнша справа - Ви не зможете перевiрити, чи є тяга у витяжнiй шахтi або навпаки чи не задуває повiтря з шахти назад в квартиру (що було б дуже неприємно).
Aborigen
01.02.2013 21:47:22
Шановнi сусiди, якщо в когось при оглядi квартири вже буде зроблена гiдроiзоляцiя в санвузлi, повiдомте, будь-ласка, як саме i як то виглядає? Дякую.
Hardmetals
02.02.2013 06:30:25
silvioberlusconi: Предлагаю байкотировать Тимакина и не вести с ним переговоры, а тем более не встречаться....
Повнiстю пiдтримую з одним але:
по перше требе всiм згуртуватися i нiкому не пiдписувати договiр з цiєю людиною. чому нам диктують з яким ЖЕком ми маємо пiдписувати договiр, якщо ми маємо спiвпрацювати з ЖЕком Голосiївського району. До речi, цi тарифи якi вiн показував далеко не Київськi. Без показникiв свiтла, води та отоплення сума нараховується десь приблизно до 4 грн. А якщо наша держава зробить нам податки на квадратнi метри + всi нашi плати, то це буде чимала сума