ЖК "Яскравий", Оболонский р-н, ул. Дегтяренко, 1 (Интергал-Буд)

pharma

pharma

25.09.2012 17:09:12

24.09 2-я секция

Цитувати

pharma

pharma

25.09.2012 17:10:02

24.09 1-2 секции со стороны Майорова

Цитувати

pharma

pharma

25.09.2012 17:10:45

24.09 1-2 секции со стороны Дегтяренко

Цитувати

Studio_kiev

Studio_kiev

25.09.2012 17:55:24

Также поздравляю всех покупателей, будем соседями!

Из своего опыта общения с риелторами знаю, что они любят нагонять страх. Такая первичка идет от 1200 у. е./м, а им еще нужно столько гнилых хрущовок по 1800 у. е./м продать. Да и у ИГБ репутация некоторая есть, это же не УКО.
Сегодня проезжал в 19-30 мимо дома - во второй секции на уровне 12-го этажа горел свет, может уже так высоко интерьеры готовят.
Покупатели, когда после проплаты Вам обещали оригинал закладной подготовить?

Цитувати

Vagabond

Vagabond

25.09.2012 18:40:11

To Studio_kiev
В договоре 10 дней, когда подписывал сказали, что реально дня 3, а вчера перезвонил - сказали что за 3 не будет т. к. очень много оплачивающих 100% и, как результат, много закладных оформляется сразу.

Цитувати

Studio_kiev

Studio_kiev

25.09.2012 19:11:53

To Vagabond: спасибо. Да, при 100% хороший профит при цене квадрата получается. Какие у Вас прогнозы, в сентябре 2013 заселимся?

То Neznakomka: мне кажется Вам надо допсоглашение подписать, оно Вас от повышение обезопасит, т.к. в пред-ом договоре значилась дата 30 сентября.

Цитувати

Vagabond

Vagabond

25.09.2012 19:44:57

To Studio_kiev

Трудно сказать. Мне кажется сам застройщик заинтересован закончить побыстрее т. к. по плану у них здесь еще минимум 2 дома. Не думаю, что они будут привлекать дополнительную технику и людей - постепенно заканчивая один дом, будут перебрасывать на другой, а это значит задержка в сдаче одного повлечет за собой задержку начала работ на следующем. Так что, как ни странно, в этом вопросе наши интересы и интересы застройщика совпадают:)

Цитувати

pharma

pharma

25.09.2012 21:15:16

Сегодня подписались! Осталось только ждать и надееться, что скоро заселение )))

Цитувати

obolon2011

obolon2011

25.09.2012 22:05:44

Збираюсь також забирати грошi.
Я все розумiю, але настiльки базарно виглядає весь цей продаж, що слiв не має.
Спочатку втягнувся в авантюру - заплатив 16000. Мабуть що повiвся на роздрукiвку Костi щодо проплати - ми вибрали 10% i ще 40% до здачi будинку, а там 50% ще на рiк.
Цифри на весь перiод розстрочки були цiкавi, але базувались виключно на початковiй цiнi. I саме цим вiн, Костя, збив з пантелику.
Зараз 10% на руках маю, хочу пiдписцвати договiр, але ця Алiна(??) каже що наступний платiж (наступнi 10%) вже треба робити за новою цiною, на 1000 грн. вище за квадрат.
Виходить, що мiй цей перший платiж в 10% зразу з`їдає ця їх iнфляцiя на 1000 грн. дорожче. А там хто знає, може через мiсяця 2 ще на 1000 грн. дорожче буде. Виходить хата взагалi золота. При тому, що ринок нерухомостi стоїть в очiкуваннi пiслявиборної кризи з 15грн. за долар - а я бачу там 3 варiанта, або всi будiвництва стануть (включно Яскравий, бо за останнiй мiсяць абсолютно нiчого серйозного не зроблено - навiть 2 секцiї не можуть добудувати, коли першу звели як на дрiжджах, видно чекають грошей iнвесторiв, бо свої вже закiнчуються), або iнвесторам скажуть - вибачайте, давайте доплачуйте, бо долар вже 15 (коробка не добудована) i не вистачає на будiвництво, або забирайте свої грошi, якi майже нiчого не вартi.
Додатково. Костя обiцяв там якiсь кредити вiд банкiв. Для мене це вже бiльш цiкаво, коли я знаю загальну цiну i скiльки менi треба платити.
А ця їх розстрочка вiд IнтегралБуд, як наркотик - повна профанацiя: втягуєшся на початку, платиш 10%, додатково з тебе стягують 7% рiчних (незрозумiло за що, якщо платиш i так за ринковою цiною квадрата), а потiм зiстрибнути не можеш, коли збiльшується цiна, бо вже 10% заплатив, i шкода їх втрачати.
До речi, Алiна так i сказала - що якщо 100%(або не менше 70%) зразу не платиш, читай "граєшся з вогнем".
Ось така розстрочка, ось такi умови для молодої сiм`ї, яка може платити, але не хоче вiддавати останнє.
Як то кажуть - вашi 3200 переходять в "зрiтєлскiй зал".
П. С. I головне, нiкому там в Iнтегралi не цiкава твоя думка - варiантiв не пропонують нiяких.

Цитувати

Vagabond

Vagabond

26.09.2012 06:35:43

To obolon2011

Вiдношення IГБ до iнвесторiв дратує майже всiх, хто спiлкувався з вiддiлом продажу та центральним офiсом, але Ваша позицiя здається теж дещо дивною. Ви вважаете, що ситуацiя, коли ви сплатите 10% вартостi житла, дочекаєтесь коли курс доллара збiльшиться у двiчi i решту 90% придбаєте не по 1200$ а по 600$ є нормальною? М`яко кажучи, в мене є великий сумнiв в тому, що хоча б один забудовник погодиться на такi умови.

Цитувати
<< 33 34 35 36 37 ... 118
Архів