tralala
26.09.2012 06:40:00
Для obolon2011. Мне в ОП сразу так и сказали, что этот проэкт будет выгоден тем, что платит первый взнос 70% или 100% от стоимости квартиры, так как повышение будет регулярное.. раз в 2 месяца. Меня прельщает тем, что квартира будет с кое-каким ремонтом, понятно, что его прийдёться доделывать и переделывать, но всё же. Если покупать "голую" квартиру плюс ремонт, получаются почти теже деньги,но это ещё потраченые нервы и деньги на рабочих.
А по поводу того, "П. С. I головне, нiкому там в Iнтергалi не цiкава твоя думка - варiантiв не пропонують нiяких."....(аж смешно)!!где вы видели, чтоб застройщик подстраивался под инвесторов, они всё будут делать в своих интересах и договор так состравлен, и стройматериалы дешовые и вредные и детсад не построят.. но многих это не пугает.. уверенна, что у них хватает покупателей, потому что проэкт интерестный и экономный. Вы же хотите купить подешевле???а в нашей стране "подешевле" и "хорошо" не бывает.
w_grin
26.09.2012 07:22:55
To Obolon2011: По поводу повышения цены за квадратный метр неоплаченной площади, так все застройщики так делают. Чем выше коэфициент готовности, тем цена выше. И если бы Вы в ОП задавали вопросы, а не только слушали, что Вам там говорят, то получили бы внятные ответы. В разговоре со мной никто не скрывал о повышении цен. А еще прежде чем платить за бронь лично я проштудировала форум "Парковых озер", где инвесторы пишут о своих проблемах в т. ч. и повышении стоимости кв. м. Поэтому для себя я решила, что лучше взять 1-ку и не связываться ни с кредитами, ни с рассрочками.
obolon2011
26.09.2012 07:24:36
Vagabond: To obolon2011
Вiдношення IГБ до iнвесторiв дратує майже всiх, хто спiлкувався...
2 Vagabond.
Хммм... Я вибачаюсь, але у мене заробiток в гривнях, як i в багатьох, i грати пiд валютну дудку я не хочу - у нас що забудовники, Священна Корова?
До речi, а хто вам сказав, що "курс" може збiльшитись? Як збiльшитись, вiн так само може i зменшитись, i тодi в виграшi вже IГБ. Або взагалi не змiнитись. А цiну IГБ може мiняти як йому заманеться.
Також не треба забувати, що йде мова також про розстрочку в 7%, i IГБ отримує цi вiдсотки - ось моя плата за користування розстрочкою.
Майже як банкiвський кредит - навiть страхуватись пропонують, i це нормально.
Просто коли в банка береш кредит в гривнях, ти вiддаєш саме цю суму вiдсотки в гривнях, i не зважаєш на те, що хтось там щось пiдiймає.
А то незрозумiло за що платиться 7% за розстрочкою, якщо оплата йде за актуальною цiною - за що тодi 7%?
Чи ви рахуєте це правильно, якщо я покупець достеменно не знаю на зараз фiнальну цiну на товар, який я хочу купити, а маю грати в лотерею? Це нормально, це ринково?
Vagabond
26.09.2012 07:47:52
To Obolon2011:
По-перше, я не мав жодного намiру з вами сперечатись, лише висловив свою думку.
Стосовно ваших питань:
"До речi, а хто вам сказав, що "курс" може збiльшитись?" - Ви самi й сказали: "... ринок нерухомостi стоїть в очiкуваннi пiслявиборної кризи з 15грн. за долар". Всi вашi подальшi висновки будувалися саме на цьому.
"... у мене заробiток в гривнях..." - У всiх, хто офiцiйно працює заробiток в гривнях. Але реалiї цiєї країни такi, що валюта розрахункiв i валюта накопичення це не одне й теж саме, чи не так?
"... коли в банка береш кредит в гривнях, ти вiддаєш саме цю суму вiдсотки в гривнях...", "... я покупець достеменно не знаю на зараз фiнальну цiну на товар, який я хочу купити". То вiзьмiть кредит, якщо маєте змогу, сплатiть IГБ 100% i не переймайтесь коливаннями курсу i зростанням вартостi житла.
Вибачаюсь, але вести подальшу дискусiю не маю нi часу нi бажання.
Успiхiв Вам!
obolon2011
26.09.2012 07:50:23
w_grin: To Obolon2011: По поводу повышения цены за квадратный метр неоплаченной площади,...
2 w_grin.
Я вибачаюсь, що означає - тiльки слухати? Ви не повiрте, але я не тiльки слухав - Костя оперував також роздрукiвкою поетапної сплати при умовi розстрочки на 2 роки за умови сплати 50% на момент здачi - там чiтко вказанi умови та 7% на залишок пiсля закiнчення будiвництва!
При тому, що цiна вартостi квартири з умовою 2-ї рiчної розстрочки була якраз в еквiвалентi за квадрат на час пiдпису договору з Костею, плюс 7% за користування.
Там все так i було написано, що в жовтнi треба сплатити 5% вiд загальної цiни, де вартiсть квадрата, де цiна на момент пiдписання з ним договору, теж саме за листопад, грудень... i до березня треба сплатити 50% загалом.
А вже з квiтня 2% вiд загальної суми (знову ж цiна квадрата на момент пiдписання договору) плюс 7% рiчних i так до квiтня 2015.
Ок, можливо треба було наполягти, щоб Костя бiльш формально дав пояснення цiй роздрукiвцi щодо процесу сплати, але моє питання - якщо така iнформацiя надається, то навiщо вводити в оману, щодо розстрочки, якщо в результатi - ця iнформацiя, просто шахрайство?!
П. С. Можливо порiвняння не дуже схоже, бо будинок ще не зданий, але коли береться як приклад авто- в розстрочку вiд постачальника, а не в кредит, то там чiтко вказана його вартiсть яку ти маєш сплатити, без усiяких там збiльшень вартостi.
obolon2011
26.09.2012 07:52:50
tralala: Для obolon2011. Мне в ОП сразу так и сказали, что этот проэкт будет выгоден тем,...
2 tralala.
Але навiщо тодi цi iгри з розстрочкою i чому спочатку показують однi цифри щодо розстрочки на 2 роки (мiй пост вище), а далi зовсiм iнша iнформацiя?
obolon2011
26.09.2012 08:03:18
Vagabond: To Obolon2011:
По-перше, я не мав жодного намiру з вами сперечатись, лише висловив...
2 Vagabond
Вибачаюсь, не хотiв сперечатись, просто хотiв висловити наболiле щодо поведiнки IГБ, що всi хто бере в розстрочку - м`яко кажучи, лузери.
tralala
26.09.2012 08:09:55
В таблице-распечатке (у меня тоже такая же есть)при бронировании указана схема платежей.. тоесть общая картина, как это должно быть, ведь на тот момент(да и сейчас)они не знают на какую сумму и когда будет повышение цен, поэтому цена кв. м там указана без повышения, но в договоре и при общении на это Костя всегда акцентировал внимание и это всем известо. Вот и всё.
obolon2011
26.09.2012 08:19:31
tralala: В таблице-распечатке (у меня тоже такая же есть)при бронировании указана схема платежей.....
Ось частина роздрукiвки.
Так вони i зараз не знають щодо фiнальної цiни.
Про яку розстрочку можна говорити - говорячи математичним термiном - фiнальна цiна "прямує до нескiнченностi"?
tralala
26.09.2012 08:22:39
obolon2011:
2 Vagabond
Вибачаюсь, не хотiв сперечатись, просто хотiв висловити наболiле...
Почему "лузеры"???вы хотите взять квартиру с ремонтом, приблизительно за 10 000 грн, за кв. м., когда как на строительном рынке "голую" квартиру вы можете приобрести с ценой не мельше 10 000 грн., и вложите в ремонт 20 тыс. дол. Я думаю, что повышение цен нормальное явление.