Vagabond
26.09.2012 14:41:34
То Studio_kiev
"... жители массива и Министерского от Рокоссовского Окружную отжали..."
Мне кажется тут вопрос еще не до конца закрыт. До выборов "отжали", а как будет потом, кто знает? Идея пустить ОКРУЖНУЮ(!) по Дегтяренко, как мне кажется не имеет ни малейшей логики!
obolon2011
26.09.2012 14:46:49
Studio_kiev: Давайте будем корректны! По сути мы только и информируем и подсказываем друг к другу,...
2 Studio_kiev
Щодо 70-100%, якщо б у мене були б такi вiльнi кошти, вибачте, це вже одна рiч.
Але мова йде про так звану послугу "розстрочка". Навiщо її такою позицiювати, якщо по сутi, як сказала Natulka, ми нiчим не захищенi вiдносно збiльшення вартостi, при тому що вклали частину коштiв. Тут мова йде про прозорiсть цiноутворення, бо сьогоднi вони кажуть 200-500 грн. збiльшення вартостi, а завтра 1000, як є зараз, при тому що з серпня НIЧОГО майже не змiнилось i старий запал будiвництва спав.
Що ми маємо, якщо б ми прогнозовано знали, що до березня заселимося i все буде ок, якось ще можна говорити, а так вони будуть тягнути з часом, при тому не забуваючи щомiсяця збiльшувати вартiсть квадрата.
Вiдносно смраду - я живу поруч, смрад трохи спав, можливо тому що волога погода. Дорога по Майорова розбита ще з весни i нiчого робити не збираються.
Абсолютно нiякої активностi по другому - третьому будинку немає - технiка не рухається, територiя не готується.
Щодо iнфраструктури - поруч - i Дiагностичний центр, i морг за ним. До речi, дуже добре проглядається вiкнами пiсля 7-8 поверхiв з виходом на Майорова, але це до часу, коли виведуть iншу будiвлю. А там i вiнки, i труни, i навiть непогане СТО позаду нього можна знайти - мiняв стiйки на авто 4 роки назад, тьфу-тьфу, все ок.
Багато собак бiгає, бо поруч гаражi, люди пiдгодовують.
На Бережанський вулицi гарне Сiльпо - в ньому смачна випiчка.
В основному, поруч з будинком цiлковито iндустрiальна зона - замiнити мастило, колеса, поремонтувати авто, помити не проблема.
З транспортом не проблема - 99 автобус з Мiнської та 32 тролейбус з Героїв Днiпра, але треба трохи його чекати.
Можлива перспектива окружної поруч, як на Мiнiстерському, хто зна, хто зна.
До речi, десь опiвночi, вiдчутно гуркотять поїзда, та чути вiбрацiю - не знаю звiдки це, мабуть вiд ЖД за озером.
Також, десь опiвночi якщо дує вiтер з пiвдня, Оболонь наповнюється своїм запахом - запахом вареного пива. Дуже вiдчутно цей запах спостерiгаєте на мостi вiд Каравана, але iнколи дує i в сторону Полярної - смак, як казав Райкiв, "спєцєфiчєскiй" :)
Взагалi, райончик ще той, якщо б не новобудова на Майорова 7, та Мiнiстерський подалi - гетто ще те, хоча що я про гетто знаю, не живши десь в провiнцiї. Але думаю, територiю приберуть i бiльш-менш поруч все буде ок.
Але щодо шуму-гаму на майбутнiй стоянцi ТЦ Поляний, можливо все не дуже i ок - купа машин на парковцi, логiстика товарiв в Лерой та Полярний, тощо.
Studio_kiev
26.09.2012 15:57:41
Vagabond: То Studio_kiev
"... жители массива и Министерского от Рокоссовского Окружную...
В том то и дело что вопрос открыт, а вот ссылка на генплан Киева kievgenplan_grad_gov_ua/images/Obolonskii_graf (вместо пробелов - ставьте точки) и посмотрите куда теперь по плану выходит наша будущая улица
То obolon2011: дякую Вам за разгорнутий комент, шкода що у Вас не виходить, але в наших реалiях особливо на забудовника не повпливаєш. Та й IГБ зацiкавлений вже продати не Вам, а новому клiєнту вже за бiльшу цiну.
Vagabond
26.09.2012 16:44:20
То Studio_kiev
У Вас там ошибочка в адресе - в конце нужно еще добавить точку и htm. Ну и подчерк между Obolonskii и graf на точку менять не нужно.
План посмотрел, ничего катастрофического не увидел. Будет она упираться в окружную, ну так а куда ей еще деваться? судя по плану основная развязка вроде на Богатырской
Studio_kiev
26.09.2012 18:17:34
Катастрофического там ничего и не было, суть в том что пока Окружную не закольцуют на Богатырскую, ее "временно" могут повернуть на Дегтяренко, а это серьезный поток транспорта. Раньше планировали поворот на Рокоссовского, но местные, опять же, бойкотировали.
А кто еще "Парковых озерах" бывал? Как там с озеленением, парковкой?
Хочется, чтобы не было ощущения, что в первом доме как на стройке живем.
Vagabond
27.09.2012 18:37:32
Кто-нибудь закладную уже получил?
Eisen
28.09.2012 09:37:15
Только что позвонили - оригинал закладной готов, еду забирать. Уточняю - подписывал вчера, но попросил сделать побыстрее, т. к. на данный момент ограничен по времени пребывания в Киеве - ОП пошел навстречу.
Vagabond
28.09.2012 10:12:53
Только что забрал закладную.
GONZO
28.09.2012 10:57:36
чето ещё не звонили, хотя платил в пятницу!
obolon2011
30.09.2012 10:12:10
Невеликий оглядовий репортаж щодо територiї навколо Яскравого.
Фото1 - 2 секцiя Яскравого та територiя пiвнiчнiше вiд неї.
Гаражi, озеро, будiвництво будинку на Богатирськiй.
Вид непоганий, але мабуть тiльки з першої секцiї та 2-гої, вiкна яких виходять на Оболонь.
Також на мiсцi плануємого будинку навпроти 2-ї секцiї поки що якiсь купи пiску. Котлованом навiть i не пахне.