Виталий1
29.11.2011 17:48:30
Добрый день!
Не спим!
Там бортничи как бы 10 или 12 декабря. Будут протестовать у ЖИ. с 10-18
может мы к ним подтянимся!?
Тан
01.12.2011 10:18:41
Тишина... Люди, нам что, квартиры не нужны??
Наталья_Кривошей
01.12.2011 13:16:17
Втомилися, вiдчай...
Я, особисто, не бачу можливостi самостiйно силами iнвесторiв заставити їх будувати, це ми вже використовуємо з кiнця 2008 року. Вичерпали свої можливостi.
Готова на любi додатковi витрати (найняти юристiв, ЗМI, iнше), щоб тiльки вiдновити будiвництво i нашi iнвестицiї не пропали. Ми товчем "воду в ступi". Давайте пiд`єднаємося до протестувальникiв, але треба хоча б пiдготовити якийсь транпорант з нашим об`єктом. В нас, по рiзним причинам, немає такого активiста, тому я готова за себе заплатити. В когось iншi пропозицiї?
Тан
02.12.2011 06:37:12
У кого-то есть информация про проведении акции стр-ва дома в Бортничах?
Виталий1
28.12.2011 19:29:54
ВСЕМ ПРИВЕТ!
Если мы будем спать так дом наш скоро развалится! Есть предложение сразу после Нового Года, заявится в ЖИ и если они не продолжать стройку. когда я покупал квартиру мне сказали что если продаж квартир не будет ЖИ будеи финансировать 300тыс. в месяц это есть? Стройка стоит. Если не отреагируют значит всем кто приходит покупать квартиры информировать. что дом и другие дома очень плохо строятся. Люди просто будут от них бежать. Тогда они может задумуюся о чем то. А то набрал 20 строек серый и деньгами нашимы налево и направо а мы молчим. кто будет участвовать????
Наталья_Кривошей
29.12.2011 08:55:31
Привiт, Вiталiй1. Вас, мабуть, не було на останньому нашому вiзитi в ЖI?
Все те, що ви хочете сказать, ми вже сказали. Результат - гiрший, нiж можна було нам очiкувать: в ЖI зрозумiли, що ми не органiзованi, в нас не має сильної, юридично обiзнаної iнiцiативної групи. Як наслiдок - повне призупинення будiвельних робiт. Ми, навiть, не можемо згуртуватися з iнвесторами з Бортничiв, а нашi сумiснi дiї були б набагато результативнiшi. Об`єкт стоїть з квiтня, чим довше стоїть, тим звичним це стає, тим важче його запустить.
Я не юрист i за браком часу не можу займатися штурмуванням ЖI. Своє бачення щодо нашого об`єкту я виклала ранiше в переписцi. Вважаю, що наш будинок або дiйсно розвалиться, або нам треба зустрiчатися i приймати бiльш радикальнi дiї.
Вболiваю дуже за будiвництво, заходжу щодня на сайт: а може Володимирович щось напише хорошого. Надiюся, що всi розумiють, що подальшi роботи на будинку залежать лише вiд наших правильний крокiв, наполегливостi, послiдовностi в дiях.
владимирович
29.12.2011 12:55:16
Шановнi сусiди Поздравляю всiх з Новим Роком. Сумно за Вас але не опускайте руки Ваш сайт мовчить конкретно.
Рiк новий iде новим кроком,
Всiх вiтаєм з Новим роком!
Бажаєм здоровя, добра i надiї,
Хай в новому роцi збудуться мрiї,
А святкова колядка на Рiздво Христве
Дарує вам Вiри, Надiї й Любовi.
Правлiння ОСББ "Альта"
Тамарита
29.12.2011 13:41:28
Люди добрые! Я такой же инвестор как и вы, заложник обстоятельств, которые сложились не в мою пользу. Объясните, что мы (Вы) можете сделать, если конечно у вас нету денег на выкуп остатка квартир? Вам популярно объяснили, что все деньги вложены в строительство (ну, может, почти все)))), и зарыты в фундаменте 3-го дома ( я сама перешла 3-го дома, во 2-й). Всем известно, что чаще всего дома строятся за счет кредитных денег. Реже - за деньги инвестров. Наш дом - 1 случай. И до тех пор пока застройщик не найдет кредит либо кто то не купит квартиры..... результата не будет, ну разве это не понятно? И еще, Виталий 1, не смешите форумчан громкими заявлениями "продам квартиру, дешевле чем у застройщика......" Нет слов. Нашли место, где об этом писать((((((((((((а главное-ВРЕМЯ. Молите Бога, чтобы дали кредит. вы реально понимаете, что ЖИ не вынет деньги с других объектов и не вложит в наш. И кредит для нашей стройки они тоже взять не могут, разве что как то помочь. Сколько бы мы не митинговали, не возмущались и не просите вспоминали их не злым тихим словом. Единственное, в чем я разочаровалась, то это в ЖИ. Это "прекрасные" люди ничего нам недолжны, вот только косят деньги за то что продают квартиры ( со слов Серого). мы им должны, а они нам нет. И договор- это всего лишь МАКУЛАТУРА((((((((( в нашей ситуации) НО!! Я все-таки надеюсь, что то, ч оуже построено, дешевле достроить, чем бросить на произвол судьбы. И я надеюсь, что мы с вами станем счастливыми обладателями этих квартир. Всем удачи в Новом году.
Наталья_Кривошей
29.12.2011 15:14:38
Чекати поки пройде криза i вiдновиться повноцiнна iпотека - щонайменше 3 роки, а реально - рокiв 5. Це в тому разi, коли економiка України буде вiдновлюватись, а не навпаки. Мiркуємо реально, а не так, як нам хочеться. Я не впевнена, що за цей час не пройде якась "катаклiзма" чи з нашим об`єктом, чи з забудовником, чи з ФК i ми взагалi можемо бути "нi при чом" i нас нiхто не визнає. Сказав же Сiрий, що Закон вiдповiдно до якого регулюються вiдносини мiж ФК, забудовником та iнвестором на даний час визнано неправомiрним i розробляється новий, от i будемо рокiв через
5 через суд вiдновлювать свої права...
Вчора Арбузов (НБУ) заявив, що на 2012 рiк видiлятиметься близько 22 млрд. грн., що вiдновлення iпотеки, але на всiх не вистачить, видiляються щорiчно кошти з бюджету на житло афганцiв, чорнобильцiв, iнших бюджетникiв, є iншi проекти...
Але щоб на наший будинок щось попало, треба за нас ГОЛОСНО заявить. В Сiрого є цiкавiшi об`єкти, вигiднiшi. Та й ми, нiби-то, погоджуємось чекати поки криза пройде.
Бачу по TV, що такi ж як ми в Кабмiн пишуть, до всяких ГОЛIВ звертаються, журналiстiв залучають. Зрозумiло, що все це коштує, я згодна на такi витрати, бо мабуть, що це меншi грошi, чим втрата повної вартостi моїх iнвестицiй в квартиру, всiх наших iнвестицiй...
владимирович
31.12.2011 07:11:57
Добрый день По некоторым данным одного из источников УЭБ гдето в 20 числах должны дать кредит им а к концу месяца начнут строить незнаю правда ли верить но надежда есть дай - то бог услышит Ваши ожидания С НОввым годом