Вышгород, пр. Шевченко, 2-Г, 2-Д, ЖК "Ольжин Град"

IgoroKG

IgoroKG

21.10.2009 17:07:36

Коли я почав "фотосесію з двору" до мене підбіг охоронець і заявив що обєкт фотографувати заборонено!!! Супер! В центрі Вишгорода - секретний обєкт! Прям тобі дачу януковича будують за бюджетні кошти. Розуміючи маразм вище сказаного - я, провівши морально виховну роботу з охоронцем, почав вимагати щоб він сказав призвіща тих хто заборонив фотографувати будинок. Вислови начальник зміни та начальник охорони мене не влаштовували. Почувши неладне, хлопчина кудись швидко почав телефонувати та потім радісно повідомив що мені дозволили фотографувати!!! Завдяки такої доброти охорони ми маємо наступне фото - вигляд з двору. Паркинг відстоюється на підпорках, а по центру будують якесь приміщення (схоже на трансформаторну підстанцію). Трансформаторів видно не було.
Також велике прохання - якщо ще комусь заборонювали фотографувати - повідомляйте на форумі.

Цитувати

IgoroKG

IgoroKG

21.10.2009 17:10:17

Ща один вигляд з двору.

Цитувати

IgoroKG

IgoroKG

21.10.2009 17:15:16

Схоже що почали докладати кладку на першому будинку. Але можу помилятись. Будывельників там не бачив. Але здається що закладено стало більше. Яккщо це так то дуже добре. Значить у інвестора є зелененькі $$$ і наш будинок добудують!!!

Цитувати

IgoroKG

IgoroKG

21.10.2009 17:22:11

І ще пару цікафих фото з сосідного будинку-привида "імені засухи". В дворі біля будинку розритий колован і будуть якісь комунікації. (на фото на дні котловану видно що бетоном залито якийсь обєкт)
Можліві варанти:
1 - тагнуть каналізацію або водопровід до наших будинків.
2 - вирішили доробити та здати і цей будинок.
Скоро ж вибори!!!

Цитувати

IgoroKG

IgoroKG

21.10.2009 17:29:07

Ще одне фото нашого сосіда-привида. В дворі активно ведуться якісь роботи - що це? Привиди оживають!!!

Цитувати

Lyuska

Lyuska

22.10.2009 06:26:16

IgoroKG, спасибо огромное за фотоотчет!!!! а о сроках сдачи дома ниче не говорили??? ну, может хоть на что-то ориентируют...

Цитувати

businka_1

businka_1

22.10.2009 07:18:47

Если бы достроили еще один дом-призрак возле общежития было бы вобще замечательно... Может какой-нибудь инвестор и заинтересуется достроить там супермаркет или торговый центр ввиду появления нового микрарайона ;)

Цитувати

businka_1

businka_1

22.10.2009 07:38:18

В начале этой неделе были на стройке. Тоже весьма порадовали темпы строительства. Заходили в общежитие пообщаться с жильцами по поводу антены. Говорят, что стоит она уже около 5 лет (хотя по правилам ее на жилых зданиях устанавливать нельзя!), они тоже были против ее установки, собирали подписи, писали жалобы, но ее не убрали...
Так что, при сдаче дома надо будет объединить усилия ольжинградовцев и жителей общежития для решения этой проблемы.

Цитувати

IgoroKG

IgoroKG

22.10.2009 07:41:32

Lyuska: IgoroKG, спасибо огромное за фотоотчет!!!! а о сроках сдачи дома ниче не говорили???...

Нажаль окрім охорони не було з ким спілкуватись. А охорона як завжди нічого не знає.
З побаченого видно що активно будують комунікації. А це останній етап перед благоустроєм території.

Цитувати

IgoroKG

IgoroKG

22.10.2009 07:48:26

businka_1: Если бы достроили еще один дом-призрак возле общежития было бы вобще замечательно......

100% підтримую! було б непогано.

Цитувати
<< 44 45 46 47 48 ... 715
Архів