Ирпень, ул. Чехова, 4, 6 (Гарант Житло)

zolota-ribka

zolota-ribka

08.09.2010 14:49:54

Andriy6:i з комунiкацiями незрозумiло. на якiй стадiї будiвництва починають пiдводити газ, воду, електроенергiю, каналiзацiю. звiдки це ведеться.

Добрий вечiр, сусiдам!
Я вважаю, що потрiбно поставити це питання заздалегiдь перед адмiнiстрацiєю ГЖ, хто буде бiгати i заключати договори по електроенергiїї, водi, газу i з якими установами? А також якщо ГЖ збирається створювати свiй ЖКХ, то коли це буде? Кому ми повиннi будем сплачувати комунальнi кошти?
Друзi, хто дiзнається на всi цi питання вiдповiдi, велике прохання написати на форум. Будемо дуже вдячнi за iнформацiю.

Цитувати

ЗИра

ЗИра

10.09.2010 18:51:28

Друзі, зараз будівництво контролює Вишняков старший, здається Анатолій Павлович. Він кожен ранок приходить на будівництво на 8.00 год. і о 14.00 год. в них там планьорка. Так що всім, в кого є питання, можна підходити прямо на будівництво. Зараз нам, хто хоче вселитися на зиму, потрібно шукати сусідів, тому що без всіх газовики не подадуть газ, хоч вони розводку вже і роблять. Потрібно, щоб всі купили котли для опалення, щоб газовики їх підключили і провірили, а можливо й самим можна підключати(хто вміє)а робітники з газу провірять і поставлять пломби. А взагалі є люди, яким нетерпиться вселитись в своє нове житло? або є така гостра необхідність, щоб не витрачати кошти на знімання квартир? То відгукніться(0979002447). Якщо нас буде більше, то простіше буде вирішувати питання підключення води і газу.
Вишняков говорив, що всі мокрі роботи(штукатурка, стяжка і т. д.) повинні закінчити у вересні. І швидше утеплити всі будинки: вставити вікна і двері. Вікна на лоджиї пізніше вставлять.

Цитувати

jgfxrb

jgfxrb

11.09.2010 13:05:34

Друзі, зараз будівництво контролює Вишняков старший, здається Анатолій Павлович////
А де дівся Войцех???
Хто знає з приводу електричної розводки по квартирам?
Будуть враховувати наші плани розводки чи робити як заманеться?
Что чув коли це будуть робити чи вже зробили??7
Дякую за відповідь.

Цитувати

grek

grek

13.09.2010 18:29:10

Здравствуйте, соседи. В январе 2009г мне показали фундамент Чехова 6 и обещали, что дом к осени будет готов. В апреле 2009г я заключил договор по которому здача дома была на декабрь 2009г. В феврале 2010 перезаключил дог. ввод дома в экспл. апрель 2010г. Уже все сроки вышли, а сдачи дома не видно. Уже пол года мне говорят:"в следующем месяце". Я снимаю жилье в Ирпене, очень хотелось бы въехать в свое до нового года.

Цитувати

Бараш

Бараш

14.09.2010 07:16:05

вчера был на стройке фото Чехова 4-К!Работа идет, строителей на площадке достаточно много. В домах 4-л поставили входные двери в парадные. Начиная с поворота ул. Украинской и к Чехова-6 положили щебень, стояли асфальтоукладчики. Может даже дорогу сделают?

Цитувати

sventik

sventik

17.09.2010 05:51:02

Здравствуйте всем! Я с мужем хотим купить мансарду по Чехова 7д у ЧП Созидатель21 подскажите пожалуйста, кто уже купил квартиру у них, были ли проблемы с оформлением, и со строительством. Насколько мне известно они сдали дом на 10 Линии кто-то живет уже там? Как долго оформляются договора по-поводу отопления, газа и электроэнергии? Спасибо

Цитувати

ЗИра

ЗИра

17.09.2010 18:33:10

Созідатель взагалі новий застройщик і він себе тільки показує. Дивлюсь як вони будують на Чехова 7, то дуже швидко. Мені навіть літом дуже хотілося в них купляти квартиру, як на нашому будівництві був застій. Але подумала, що вже немає сенсу міняти, тим більше, що мені подобається моя квартира.
Була сьогодні на будівництві, розмовляла з прорабом. Планують в кінці жовтня здавати всі п"ять будинків. На слідуючому тижні має зв"язатись з нами електрик по уточненню розводки.

Цитувати

towny

towny

17.09.2010 19:53:26

А мы к Вашему отчету добавим пару фоток.

Цитувати

towny

towny

17.09.2010 20:31:31

еще...

Цитувати

towny

towny

17.09.2010 20:34:47

.........

Цитувати
<< 22 23 24 25 26 ... 84