Буча, Новое шоссе, 14 - дом 3 (Киевгорстрой)

mib

mib

10.10.2011 13:10:05

Начитавшись форума, можно сделать вывод, что есть разные договора:
1. С Аркадой - прописано 0.5
2. с КМБ - прописано 1 кв. м.
3. с КМБ - прописана только стоимость объекта, без привязки к площади (здесь уже отписывался жилец, у которого такой договор и КМБ обосновано отказался вернуть деньги за "недостающие" метры)
У меня с Аркадой и по договору я платить должен им, но денег требует отдел продаж КМБ. Они обошли договор таким образом, что после оплаты в КМБ, тот информирует Аркаду и разрешает выдать справку о 100% оплате. Поэтому все претензии (пока-что) предъявляю КМБ.

Цитувати

злидень

злидень

11.10.2011 07:21:49

коротке повiдомлення
шановнi спiвмешканцi! кого шантажує чи iншими методами залякує так званий керiвник київського приватного жеку невидачею ключiв i примушує пiдписувати з нею договiр, прохання залишати свої контакти(телефон чи електронну пошту, будь-якi) на prishchepka@meta.ua, це мiй давнiй знайомий з обласної прокуратури. вам вiдпишуться або я зателефоную та коротко викладу суть справи. на даному етапi я знаю, що вiдбувається. я знаю, хто це робить, кому це вигiдно, хто за цим стоїть та хто займається окозамилюванням. прокуратура поставить всi крапки над "i". наразi все. дякую за увагу.

Цитувати

warlock

warlock

11.10.2011 07:25:26

А более подробно можно? Что за шпионский детектив?

Цитувати

kosha

kosha

11.10.2011 07:52:34

злидень: коротке повiдомлення
шановнi спiвмешканцi! кого шантажує чи iншими методами залякує...

уважаемая делайте ремонт и начинайте жить в новой квартире!
не морочьте то чего у вас нет!

Цитувати

alex2

alex2

11.10.2011 09:07:07

шо за мутиво?кто кого шантажуе?

Цитувати

Pani_Irena

Pani_Irena

11.10.2011 10:37:20

Наталю, це вже не смiшно! Кому що вигiдно? Ми разом боролись, щоб нам включили воду i свiтло, боролись за створення ОСББ. Ми реально досягли своєї мети!
I тепер, коли все добре i ми лишень починаємо користуватися плодами нашої спiльної боротьби Ви починаєте детективнi серiали.

Чому б не сказати напряму що не так? Навiщо цi джеймсбондовськi пристрастi? Чи не краще вирiшувати все разом???

Якщо Ви знаєте про серйозну проблему, будь ласка, скажiть!

Цитувати

warlock

warlock

11.10.2011 10:42:23

Pani_Irena, так все-таки прошу объяснить по поводу ЖЭКа и ОСББ. После регистрации ОСББ ЖЭКу скажем "спасибо-до свиданья"? Или они будут существовать параллельно? Или по отдельности? Я действительно не понимаю, я понимаю только то, что ЖЭК и ОСББ выполняют одну и ту же функцию, так зачем нам и ЖЭК, и ОСББ?

Цитувати

warlock

warlock

11.10.2011 10:47:26

И скажу откровенно - мне не нравятся тарифы этого киевского ЖЭКа. Говорилось, что они будут такие же как в Буче (а в Буче они сами по себе немаленькие), на деле же вышло в 1,7 раза выше! Как же так получилось?

Цитувати

Analitik

Analitik

11.10.2011 11:19:49

warlock: И скажу откровенно - мне не нравятся тарифы этого киевского ЖЭКа. Говорилось, что...
А при чому тут Pani_Irena? Бажаєте щоб було дешевше, то зробiть розрахунки цiни, запропонуйте свої послуги з керування ОСББ, домовтеся з постачальниками послуг, наймiть працiвникiв i т. п. ОСББ створювалось для страховки, щоб можна було пiдключити електрику та iнше, пiдключення якого iндивiдуально не можливо у разi зриву домовленостей з приватним ЖЕКом, нiхто нiчого бiльше не обiцяв (єдине про що була мова - то це про те що при наявностi ОСББ буде простiше змiнити ЖЕК у разi якщо його робота буде незадовiльна, але ж для цього потрiбнi хоча б варiанти :).

Цитувати

warlock

warlock

11.10.2011 11:27:14

Где вы увидели, что я обвиняю Pani_Irena в высоком тарифе ЖЭКа?! Я просто высказал свое личное негативное мнение по тарифу. Я так понимаю, вам он нравится? :)

А про ОСББ мне почему-то кажется, что большинство тут вообще не представляет, что это такое. ОСББ как раз создают для того, чтобы не зависеть от единолично устанавливаемых ЖЭКом тарифов и отказаться от его услуг. А у нас, как выясняется, ОСББ для страховки :-D

Цитувати
<< 82 83 84 85 86 ... 128
Архів