Ирпень, ул. Островского, 12

Pleo

Pleo

06.04.2013 18:32:03

Кстати, все-еще продается квартира по Островского-14 2-ка второй этаж

Цитувати

Юля_Ос

Юля_Ос

06.04.2013 19:09:32

Pleo, це та, що з конкретним переплануванням?

Цитувати

Pleo

Pleo

06.04.2013 19:11:42

Саме так

Цитувати

Rommel

Rommel

06.04.2013 19:43:38

Юля_Ос: Rommel, а ми от не дуже хотiли б балкон склити... в цих балконах саме весь кайф)))...

А в чем кайф-то? Особенно, если окна в общий двор выходят. Если на частный сектор - еще да. И кайфовать получится только летними вечерами/ночами, большую часть года площадь будет простаивать.
Если остеклить так, что много окон открывается, кайф не пострадает, а резину где-то хранить надо)))

Впрочем, дело каждого. Если не стеклить балкон - поставить свое окно нормального качества. Хотя в последнем доме окна уже значительно лучше вроде, чем в предыдущих, может и пойдет.

Цитувати

Юля_Ос

Юля_Ос

06.04.2013 20:34:03

Rommel, ну у нас резини немає поки, тому мабуть якось переб`ємося без пари зайвих кв. м.)))))))

Цитувати

Kari

Kari

06.04.2013 21:32:28

Rommel:
Про звукоизоляцию не писал, так как если есть то, что я перечислил, то дверь...

Звукоизоляцию проверили, справнив дом №2 со стандартными "деревянными" дверями и №3 с выбранными самостоятельно. Существенная разница. Причем ощутили ее случайно, такой задачи, как доп. звукоизоляция не было.

Цитувати

Kari

Kari

06.04.2013 21:44:51

Юля_Ос: Kari, дуже Вам дякую за iнформацiю! Намагалася перечитати всю попередню переписку,...

Як показав приклад у будинку №2, i стандартнi вiкна вiд забудовника забезпечують тепло :) Через певний час, коли заселиться 23 будинку. Тому якщо немає зайвих грошей з бюджету ремонту - не варто ставити iншi вiкна. Достатньо стандарних, проте їх варто вiдрегулювати. I щодо вашого будинку. Термiни, зазначенi в договорi, у ВСIХ новобудовах умовнi. Проте у випадку вашого будинку, думаю, осiнь - якраз час для ремонту та переселення у груднi.

Цитувати

Юля_Ос

Юля_Ос

07.04.2013 13:40:10

Kari, i знову дякую) Нам з чоловiком дуже сподобався ваш райончик, i до Києва недалеко, i самi будиночки милують око... а от свекруха вчора настрiй пiдпсувала - бо мало площi i нема лоджiї (злий смайик)... а я думаю все має бути гаразд. Kari, як у вас iз системою схову-збереження? Ми "гардеробну" хочемо зробити коморою для всякого хламу, який зазвичай на балконi тримають, а для речей поставити великi шафи-купи у двох кiмнатах. I з сусiдами можна домовитися про тамбур, де теж при необхiдностi можна буде залишити вiзочок чи велосипед... а от калясочної чи чогось типу пiдвалу в цих будинкх немає, правильно?

Цитувати

Kari

Kari

07.04.2013 14:41:47

Площi дiйсно мало - 45 кв. м., де ще й включена третина балкону... Я переробила 2к. в студiо+спальню, тому мала площа не особливо помiтна :)
Мiсця для зберiгання дитячих вiзочкiв, дiйсно, немає: усi "матусi" тримають їх у коридорах, або з лiвого боку перед початком сходiв до першого поверху. Яку "гардеробну" Ви маєте на увазi? Те примiщення, що пiд туалет (у планi задуманий роздiльний санвузол)? То багато хто так зробив, якщо немає потреби у великому примiщеннi ванної кiмнати. Особисто я розширила ванну кiмнату до 5 кв. м., а туалет взагалi прибрала, розташувавши на цьому мiсцi вбудовану шафу.

Цитувати

Юля_Ос

Юля_Ос

07.04.2013 16:16:11

Kari, здається це Ваше перепланування бачила на форумi..? )

Цитувати
<< 240 241 242 243 244 ... 327
Архів