ЖК "Новатор", Буча, ул. В. Интернационалистов, 16

Roman1979

Roman1979

22.06.2012 15:30:10

Может я не внимательно прочитал весь этот поток "пiдсвiдомiстi". Но я немного в шоке честно говоря с нашего народа и их проблем)))))))))

По-поводу интернета вообще не понятно, в чем у Вас проблема заключается??? Когда выдавали ключи, конкретно сказали, что в дома Новатора уже заведен кабель местного провайдера "Бест" и Укртелекома. Звоним оператору, оставляем заявку, с Вами согласовывают время прихода, приходят и подключают.

Цитувати

sarafan

sarafan

22.06.2012 16:32:32

Добрий вечiр! До вiвторка коментувати ваших питань не зможу...
Скажу тiльки одне... Шановна, aa1985, я так думаю, що будiвельники яких за перiуд будiвництва фiзично було присутньо 1200 чоловiк включали схожу (у зворотньому порядку) логiку. Вони виконали умови договору, наприклад поштукатурили стiни... А про те, що в будинку не можна... ви зрозумiли що робити... у договорi їм нiхто не прописав... i ще одне... якщо бути чесним то бути чесним до кiнця. Додаткову угоду Ви пiдписали 1 червня минулого року ;). Ну не було цiни 1100$ на той перiод. Була 750-850. I останнє. Всi зобов`язання перед Вами ми виконали. I менi абсолютно всеодно, що Вам сказали у водоканалi... Не сприймiть за грубiсть. Просто Ви сказали, що думаєте - значить я також можу... До вiвторка, я на море :)

Цитувати

Mira_sl

Mira_sl

22.06.2012 18:20:50

Добрий день всiм сусiдам. Знаєте от почитала i вирiшила вставити i свої пять копiйок. А то якось не справидливо виходить. Получається цей форум лише для того щоб спiвати дiферамби Новатору? Чи обговорювати наболiлi питання?Новатор молодцi!!! гарнi будинки i бiля будинкiв але, є питання, то чого ми їх не маємо обговорювати? Як по менi кривi стелi, вугли i тд.-це не проблема, а от мокрi стiни i грибок це дуже велика проблема.I я дуже рада за тих в кого цих проблем нема, i тих якi тут всiх присоромлють... ойойой якi ви поганi ось вам зробили все, а ви ще й невдячнi. Вдячнi, дуже!Але вступити у обговорення можна було i ранiше i в людей би стiльки не наболiло,i скандалiв би було меньше. Як по менi краще обговорювати це тут, нiж потiм по новинам будуть показувать звисаючий грибок зi стiн i хворiючi дiти. Знаю як це, самiй доводилося жити у такому. Я наприклад нi з ким не скандалила i нiчого не з`ясовувала. Хоча у квартиру так досi i не змогла попасти. А ключi вже 2 тижнi тому видавали. Я так розумiю, що на фонi глобальних проблем з кришею i все таке, замок у дверях менi будуть ремонтувать у останню чергу. Тому i вирiшлила ставити новi дверi, але рiч не у тому. Я просто не знаю, що мене там чекає, бо у моїх сосiдiв стiни мокрi, то логiчно припустити, що i мої теж не зовсiм сухi. З приводу балконiв-нiхто не збирається ставити їх блакитнi чи рожевi, але вибачте, якщо я знайду дешевшi чи кращi, чому я маю когось питати, звичайно що буде робитися так щоб воно виглядало гармонiйно з iншими балконами.

Цитувати

Yu14

Yu14

22.06.2012 19:43:56

- "Ви пiдписали 1 червня минулого року ;). Ну не було цiни 1100$ на той перiод. Була 750-850."

Ну так i будинкiв не було, люди платили тi сумми якi ви озвучували, а саме iнвестували свої грошi, за якi ви будували, тож тепер будьте любязнi, виконуйте те що обiцяли, i взагалi з вашої сторони це не коректно.

Цитувати

aa1985

aa1985

22.06.2012 20:12:22

sarafan: Добрий вечiр! До вiвторка коментувати ваших питань не зможу...
Скажу тiльки одне......

Не було цiни 1100 тодi!- на етапi цоколя!!! Я повнiстю згодна.
А зараз вона саме така як я вказала.

Ви вважаєте що цiна 800у. о. за кв. м. на початковому етапi будiвницва - це бюджетна цiна??? Вимушена з Вами не погодитись. Я мала на увазi вартiсть, яка є на сьогоднiшнiй день.
Гарного Вам вiдпочинку, думаю ми всi вже дуже втомилися. Невеличкий тайм-аут не завадить

Цитувати

aa1985

aa1985

22.06.2012 20:25:09

Шановний Володимире Спiвак,
Ви кажете, що Вам все рiвно, що сказали в водоканалi. Але ж вибачте, Вашi менеджери дали номери телефонiв i сказала - телефонуйте i дiзнавайтесь процедуру пiдписання договорiв. I iнформацiю я вивiсила на форумi лише ту, яку менi надали. Якби Вашi менеджери щось доступно вiдповiли на задане питання, не було б потреби телефонувати в водоканал.

П. С.: А виставляти все так, що Ви по своїй добротi душевнiй допомагаєте нам з договорами, не потрiбно, оскiльки Ви всього лишень виконуєте свої зобов`язання по договору. Вдалої Вам вiдпустки.

До речi, навколо будинкiв дiйсно дуже гарно, очi радiють!!! За це Вам окрема вдячнiсть.

З повагою,
Олександра.

Цитувати

monkey_1

monkey_1

23.06.2012 08:37:36

Я считаю, что надо жить дружно! Так говорил кот Леопольд, если помните!
Что касается «хамки» - я никого так здесь не называла, зачем же сразу принимать на личный счет?
Что касается «бюджетного» жилья…то $750 за кв. м вполне приемлемо! (так было при цоколе), позже цена за кв. м. становиться выше – это понятно, так везде.
И еще, с чего Вы решили, что $50 000 для меня это не большие деньги? Большие… Но есть что то важнее чем деньги в этой жизни, неправда ли? Нормальное и доброжелательное отношение между соседями, например! Как клиент, Вы безусловно имеете право просить чтобы Вам исправили что-то, что не нравиться, но неужели «Новаторцы» на Ваши просьбы ответили отказом? Я думаю нет…. дайте им хотя бы время на это и все будет хорошо!

Цитувати

Mira_sl

Mira_sl

24.06.2012 09:55:11

sarafan: Добрий вечiр! До вiвторка коментувати ваших питань не зможу...
Скажу тiльки одне......

я так думаю, що будiвельники яких за перiуд будiвництва фiзично було присутньо 1200 чоловiк включали схожу (у зворотньому порядку) логiку. Вони виконали умови договору, наприклад поштукатурили стiни... А про те, що в будинку не можна... ви зрозумiли що робити... у договорi їм нiхто не прописав... Я прошу вибачення, а компанiя яку винаймали Ви для будiвництва, робiтникiв у Африцi винаймала?Вони що не знають куди їм нужду справляти?Це не логiка, а вибачте скотство. Я чесно кажучи у шоцi вiд цього Вашого коментару. Нема слiв.......

Цитувати

Bogdan-T

Bogdan-T

25.06.2012 11:25:35

соседи, подскажите, кто-нить уже подключил электричество?

Цитувати

kalamesa

kalamesa

25.06.2012 18:07:59

Бедняжка, вы еще не подключили? Откройте панель счетчиков на площадке и вкючите рубильник.

Цитувати
<< 124 125 126 127 128 ... 286
Архів