joyrad
16.04.2014 13:57:35
З приводу оплати за квартиру є наступнi данi:
1. За електрику зараз платимо по 0,9576 грн., так як будинок на Писанцi Є. О. i оплати пiдпадають пiд категорiю "Населення:за об`эм понад 800 кВт/год в мiсяць". По новим тарифам поки не увiйдемо в ОСББ чи ЖЕК буде така цiна. В найшвидшiй перспективi приєднаємося до iснуючого ОСББ i, можливо, вкiнцi лiта перейдемо на адекватнi тарифи. А поки будуть збирати грошi в "ручному" режимi.
2. За воду та сток зараз дiють тарифи 10,17 грн./м3. Ви самi можете пiдiйти в iрпiнський водоканал (вул. Шевченка - будiвля рагсу) i заключити договiр.
3. За газ є два тарифи: до 2500 м3/рiк - 0,7254 грн./м3, до 6000 м3/рiк - 1,098 грн./м3. Як вони вираховують рiчний обєм без фактичного користування - хтозна, але за моїм особистим споживанням (2-а, 53 м2) це буде якраз до 2500 м3/рiк. З газовиками також заключається персональний договiр, але тiльки пiсля оформлення квартири.
4. Квартплати поки немає, а тому будемо це питання вирiшувати пiсля створення/приєднання до ОСББ.
tony
21.04.2014 08:05:28
Що будем робити зi смiттям на територiї?
Mik2012
22.04.2014 07:18:33
Очевиднощо треба вивозити. Проте щось менi пiдказує що тi хто насмiтив, не будуть цього робити. Схоже прийдеться скидатися на прибирання територiї. Акрополь доречi вже мiсяць обiцяє поставити смiттевий бак.
Микола_Черкаси
30.04.2014 10:58:55
Я чув, що Уряд прийняв рiшення про можливiсть погашення валютних кредитiв населенням гривнями по курсу 10,5. Може Акрополь також пiде нам на зустрiч???
Бо якби вони завершили будiвництво в срок то 10% в кiнцевий позрахунок ми б платили по 8,2.
Не хочеться влазити в суди, якi ми безперечно виграємо. I збитки нашi за несвоєчасну здачу можна змусити забудовника компенсувати... Але хочеться домовитись по-людськi, без судових розборок.
Микола_Черкаси
10.05.2014 17:29:57
Чому притихли, добродiї? Будемо оформляти угоди чи нехай забудовник спочатку виправить недоробки?
Де озеленення? Чому не звiльнено вiд б/м калясочну? Де смiттєбаки? Пока балансоутримувач Писанка вiн має забезпечити людям гiднi умови проживання. Обiцяв, але так нiчого i не зробив.
Mik2012
13.05.2014 06:48:08
Для того щоб судитися треба проконсультуватися iз хорошим юристом, бо по тому договору що був у мене нiяких штрафних санкцiй не передбачено, i виписан вiн був не на користь iнвестора в разi судової тяганини.
Здається, Акрополь спустив все на тормозах, i чекає поки бiльшiсть оформить квартиру щоб створити ОСББ чи приєднатися до ЖЕКу. До цього часу вони не хочуть брати вiдповiдальнiсть i платити грошi за вивiз смiття, а за освiтлення будинку i територiї, вони скорiш за все виставлять рахунок вже ОСББ.
Стосовно напору води то поки мене влаштовує, хоча в моєму третьому пiдїздi ще далеко не всi заселилися. Здається, подiбна проблемма була на Київськiй, але як її вирiшили не знаю.
Mik2012
22.05.2014 09:11:57
Двi новини для тих хто ще не перебрався i не має змоги читати обьяви на дверях пiдїзду.
1. Iде збiр коштiв на вивiз смiття що накопилося, та на оформлення договору для смiттевого бака. Смiттевий бак надає Акрополь, бак буде iз замком, для тих хто здає кошти.
2. Газова компанiя вимагає заключення договорiв, погрожують вiдключити газ. Для цього треба мати право власностi на квартиру.
Mare
22.05.2014 13:07:41
Що мається на увазi збiр коштiв "на оформлення договору для смiттевого бака"? Ми поки що не живемо та навiть не робимо ремонт (вiдповiдно i нашого смiття там немає), але не хочемо залишатися осторонь, просто, якщо можна детальнiше iнформацiю щодо мети збору, якщо на придбання речей загального користування то звичайно ми, як то кажуть "в долi", а стосовно вивозу смiття, то долучимося коли почнемо "смiтити").
Mishelle
22.05.2014 13:12:25
Я тоже что- то не поняла, про какой сбор денег идет речь. разве не Акрополь обязан поставить мусорные баки? На что еще вдруг неожиданно нужно еще сдать деньги? Может на ремонт в офисе Акрополя сдадим? На вывоз мусора мы тоже не сдаем, наш мусор занимает пол кухни в нашей квартире, вот на этот мусор я потрачусь, а на тот, который кто то складывал на улице, извините.
tony
22.05.2014 13:14:48
Крiм наявностi баку, який надав Акрополь, ще необхiдно комусь вивозити це смiття. Такшо спокiйно.