Mishelle
22.05.2014 13:38:33
хехехе, естественно, что за вывоз все будут сбрасываться, но дорогие соседи, мы не живем согласна сдать свою часть если все свои мешки со строительным мусором выкину в наш общий бак. Так будет честно :)
Mik2012
22.05.2014 14:21:05
Mishelle: Я тоже что- то не поняла, про какой сбор денег идет речь. разве не Акрополь обязан...
Смiттевий бак надасть акрополь але договiр буде оформлюватися на фiзичну особу.
Стосовно "чесностi". Якщо наприклад, людина поїхала на вiдпочинок на мiсяць, це не значит що вона не має сплачувати за освiтлення територiї чи вивiз смiття, чи послуги двiрника,за мiсяць вiдсутностi, все таки це будинок багатоквартирний. Ви купили квартиру, будинок введено в експлотацiю, хочете не хочете але... але в принципi для "дуже розумних" i придуманi смiттевi баки iз замком. Так що вибiр за Вами.
Я б все таки бiльшу увагу звернув на газове питання.
Mishelle
22.05.2014 14:28:02
А по-моему кто-то другой пытается быть "розумным". Никто об отпуске близко не говорит. Кто живет, не вывозит мусор, складывает его во дворе, а потом требует чтоб на вывоз этого мусора сбросились все, либо вообще мусорным баком пользоваться не будет и является "розумным". Поэтому я и написала, что согласна сдать свою долю и свою долю мусора тоже :D
Mik2012
22.05.2014 17:09:37
Хто зробив це смiття менi не вiдомо, якщо хтось знає то давайте разом вiд цiєї людини нього вимагати щоб вивiз. Але у будь якому випадку смiття треба прибрати. Я вважаю що за обслуговування будинку треба платити в незалежностi вiд того "користуєшся" чи "не користуєшся", особливо в разi створення ОСББ, тому ставити якiсь умови тут недоречно. Якщо ваше смiття пiдходить для цього баку то я апсолютно не проти, але за вивiз свого будiвельного смiття я заплатив окремо, та й до бака вiн не влiз би.
Mishelle
02.06.2014 06:40:58
Соседи, кто покупал через Егорову, мы уже оформили сделку. Если есть вопросы, можем подсказать.
Larka
05.06.2014 11:29:15
Подскажите пожалуйста хорошего сантехника*)))
Tanya-G
23.06.2014 19:09:19
Добрый вечер! Ув. Соседи подскажите что решили на собрании по поводу осбб?
Mik2012
24.06.2014 11:36:22
Буде створено ОСББ, питання чи будем брати в управлiння приватний ЖЕК, чи приєднаємось до ОСББ будинкiв на Київськiй вулицi поки не вирiшено, проте без ОСББ не обiйтися...
Mishelle
25.06.2014 09:31:21
Дорогие соседи! Мы из первого подъезда! Заканчиваем ремонт. Если кому нужны строители, обращайтесь! Очень аккуратно и недорого сделали нам практически все!
Mare
26.06.2014 20:52:52
Будьте добры, Mishelle, дайте контакты Ваших работников!