Ирпень, ул. К. Маркса, 16 (Акрополь Групп)

Jeka-KM16

Jeka-KM16

01.04.2013 19:57:45

tony: А дверi вже у всiх квартирах поставили?
Цiкавить особливо мансардний поверх.
Готовий...

Дверi стоять тiльки у першому пiдїздi, включаючи мансарду.

Сьогоднi був на будмайданчику. Снiг, який був на даху зараз рiвномiрно у виглядi води розподiлився по стiнах всього будинку аж до перших поверхiв (((((((

Цитувати

Ella_Ch

Ella_Ch

01.04.2013 20:54:29

ArT: Шановнi сусiди!!!
Звертаюся до всiх!!!
Хто як збирається вирiшувати питання...

Привет будущим соседям.
Поддерживаю идею коллективной заявки. Только нужно определиться с маркой котла и составить список желающих. Кто смог бы этим заняться?

Цитувати

ArT

ArT

02.04.2013 07:53:50

Jeka-KM16:
Бренд Viessmann знаходиться приблизно на одному рiвнi з Vaillant, котли нiбито...

Шановнi сусiди!!!
Звертаюся до знову:)))
... стосовно системи iндивiдуального газового опалення
Я уважно ознайомився iз несхвальними вiдгуками щодо котла VIESSMANN Vitopend 100 й проконсультувався зi спецiалiстами (монтажники й майстри з тех. обслуговування газового обладнання)...
так от, переказую дослiвно:
запропонована модифiкацiя - це вже третя генерацiя (WH1D)даної моделi (Vitopend 100) й у нiй виправлено всi недолiки, що траплялися в попереднiх версiях (зокрема WH1B), а саме датчик протоку й 3-вихiдний клапан. Остання генерацiя випускається близько 1,5-2 рокiв (тому всi попереднi коментарi вважаю за тi, що вiдносяться до попереднiх генерацiй даної моделi).
Знову ж таки, з недорогих навiсних котлiв пристойної якостi - це один iз найкращих, а, враховуючи дiючу акцiю на цю модель, особисто я для себе вже все вирiшив.
Iдея, як раз, й полягає у спiльному "вибиваннi" собi додаткових благ
З повагою, Ваш сусiд

Цитувати

matvey

matvey

02.04.2013 09:22:15

Обеими руками за... Можете вносить меня в список: Андрей 0683626939.
А в чем именно заключается акция? Если только в цене, то в официального представителя Виссман цена дешевле где-то на 500грн, но это я так понял для покупки от 8 котлов...10,2 - 23,0 кВт 5168грн., но может это какая то другая модификация, я не знаю...
http://viessmann.com.ua/sistemy-otoplenia-411/Vitopend_100_WH1D.html

Цитувати

ArT

ArT

02.04.2013 09:37:17

Нам потрiбна модифiкацiя iз турбiною, що буде примусово виганяти повiтря у димохiд. Якщо на представництвi цiна нижче, то залишилося лише набрати потрiбну кiлькiсть людей:)

Цитувати

Mik2012

Mik2012

02.04.2013 10:19:30

Стосовно колективної заявки. То я особисто непроти проте все таки про котел повинен обдзвонювати Акрополь. Тим бiльше сама процедура встановлення котла теж викликає питання, от наприклад на сусiдньому форумi.

"В сервисной книжке газового котла - найдите сервисные центры, созвонитесь с ними и вызовите мастера, он и будет производить первый пуск котла. В этом случае - у Вас сохранится гарантия на котел. Желательно, чтобы при этом присутствовал человек (с инструментами), который монтировал Вам систему отопления - на случай проблем."

Або

"
У меня котел куплен в Киеве. И для того чтобы сохранить гарантию необходимо было или их вызывать (но за выезд в пригород нужно платить) и ждать пришлось бы неделю. Я пошел в
ЧП «ИрпеньТеплоСервис»
Тел / факс:
+38 (044) 228-77-25 /
Другие телефоны:
+38 (044) 223-17-25
заключил договор на сервисное обслуживание (250 грн. +40) выезд мастера. Сюда входит первый пуск. или без договора 190 грн.
"

Для мене чесно кажучи процедура не докiнця зрозумiла. А особливо зв`язок тих хто пiдключає котел iз тими хто пiдключає газ.

Цитувати

ArT

ArT

02.04.2013 11:17:05

як менi пояснили, за умов придбання котла у дистрибутора фiрми-виробника в гарантiйних документах ставиться вiдмiтка й на момент запуску системи (перший запуск) викликається представник фiрми-виробника, який власне цим й займається й на основi цього першого запуску й робиться запис у гарантiйну книжку й з цiєї дати починається гарантiйний термiн (1 рiк :) офiц. гарантiї). Пiсля цього можна заключити окремий договiр на сервiсне обслуговування (пiсля першого року експлуатацiї) з тим таки IрпiньТеплоСервiс, якi є партнерами Вiсманн-Україна, але на перiод гарантованої експлуатацiї (приблизно 8-10 рокiв) сервiсне обслуговування потiгне на вартiсть нового котла:).
Проте це дуже гарний аргумент за умов ситуацiї виходу з ладу котлу... десь... посеред зими -30оС :)
За таких умов для першочерговими є замовлення по сервiсному обслуговуванню, а тодi вже всi решта
Тобто кожен обирає для себе сам...

Цитувати

Jeka-KM16

Jeka-KM16

02.04.2013 13:52:09

matvey: Обеими руками за... Можете вносить меня в список: Андрей 0683626939.
А в чем именно...

Звонил по Вашей ссылке на Щусева, 38, общался с Еленой. Цена данного котла = 7034 грн. При заказе 3 штук могут продать за 6300 грн. каждый (или 585 евро). Если заказывать больше - цену нужно будет оговаривать отдельно. Но я был неприятно удивлён ценой планового сервисного обслуживания - 750 грн.! Они рекомендуют его проходить 2 раза в год. Правда согласно предлагаемого договора они обязаны приехать на вызов в течении 36 часов. На оф. сайте Виссмана в разделе "Партнёры, что прошли обучение ТОВ "Виссманн"" есть контакт человека с Ирпеня - Погребенник В. В. (050)5900580, который может установить котёл и проводить обслуживание (но не гарантийное!). Цена его услуг - 350 грн.
А ЧП «ИрпеньТеплоСервис» может только продать такой котёл, но обслуживанием "немцев" они не занимаются. Вот я и задумался нужно ли мне это...
За вызов официалов с Ferroli последний раз я платил 350 грн. (с чисткой контура), но такой котёл уже точно ставить не буду.

Цитувати

Jeka-KM16

Jeka-KM16

02.04.2013 13:54:04

ArT: Нам потрiбна модифiкацiя iз турбiною, що буде примусово виганяти повiтря у димохiд....

А чому з турбiною? У нас же закладений в будинках димарь пiд атмосфернi котли. Чи може я чогось не розумiю?

Цитувати

Jeka-KM16

Jeka-KM16

03.04.2013 19:28:59

ArT:
Шановнi сусiди!!!
Звертаюся до знову:)))
... стосовно системи iндивiдуального...

Сьогоднi зателефонував в компанiю ПП "Укртехносервiс" (http://uts.se-ua.net/catalogue - 08290-UA, Киевская область, Гостомель, пл. Рекунова 2, оф.11. Тел/факс. 04597 32 037, тел. 044 592 35 69, 067-209-45-69, 067-160-69-69), що є авторизованим сервiсним партнером VIESSMANN по Київськiй областi. Вiдповiдно до цiн, вказаних на сайтi, VIESSMANN VITOPEND 100 WH1D коштує 745 євро, договiр обслуговування - 800 грн. на рiк. Але в разi, якщо ми зберемо певну кiлькiсть бажаючих (хочаб 5-7 квартир), нам цей котел будуть готовi продати по цiнi 6000 грн. (близько 570 євро) за штуку. Також компанiя готова проводити разове технiчне обслуговування котла без пiдписання договору за цiною 350 грн. Але все одно деталi можна оговорювати. ArT 01.04.13 / 18:17 знайшов цi котли по цiнi 550 євро, але я готовий переплатити цю незначну суму i купити їх саме у авторизованого партнера. До того ж можливо нам зможуть зробити ще бiльш суттєву знижку при бiльшiй кiлькостi бажаючих.
Мої знайомi з цього будинку обдумують дану пропозицiю. В разi їх позитивної вiдповiдi ми замовимо 3 котла.

Цитувати
<< 7 8 9 10 11 ... 64
Архів