Mare
25.03.2013 16:10:40
Полностью согласна с предыдущим оратором, меньше года назад Георгий ставил двери моим родственникам за 2000 грн. и это такие, как те, что он предлагает с доплатой 2600. Ну и от себя добавлю: поставил похабненько, так что его нужно контролировать, иначе после дозваниваться будете долго.
ArT
29.03.2013 10:01:22
matvey: Привет соседям.... Я тоже с 3-го подъезда только на 4 этаже, надеюсь в будущем затапливать...
Доброї ночi, Андрiй
У мене теж квартира у 3-му пiд`їздi на 4-му поверсi. Хотiв запитати у Вас, яка квартира (чи, часом, менi iз Вами не одну квартиру продали :))???
matvey
29.03.2013 10:29:31
Надеюсь что нет...)))) У меня та которая на 33.5 квадрата если смотреть по плану этажа, окна в торец здания выходят и балкон разделен на комнату и кухню...
ArT
29.03.2013 14:16:57
ArT:
Доброї ночi, Андрiй
У мене теж квартира у 3-му пiд`їздi на 4-му поверсi....
Тодi значить поки що все нормально:)
Ви, я так розумiю вiдокремитеся вiд мене (разом iз ще 2 сусiдами) важкими металевими дверима
У мене двушка
У будь-якому разi, будемо сусiдами
ArT
31.03.2013 11:13:16
Шановнi сусiди!!!
Звертаюся до всiх!!!
Хто як збирається вирiшувати питання тепла й затишку в оселях (газове опалення)???
Можливо є сенс зробити колективне замовлення на обладнання, аби отримати знижку на котли, труби, радiатори, запiрну арматуру, тощо...)
Як не як а отримати додатковi 15-20% - це iстотна сума
Jeka-KM16
31.03.2013 16:43:51
Я також думав над питанням вибору газового котла опалення.
Якщо у ArT є якiсь конкретнi пропозицiї, то готовий їх розглянути.
Поки що вагаюся мiж двома брендами – Vaillant i Immergas, але можливо ще змiню свiй вибiр.
Стосовно Immergas, то їх продає мiсцева органiзацiя «Iрпiньтеплосервiс», яка (на мою думку досить важливо) бере їх на гарантiю i подальше обслуговування (50-100 грн.). Тобто, якщо у Вас раптом зимою трапляється аварiйна ситуацiя i треба швидко все полагодити, то з ремонтом i запчастинами проблем не повинно бути. З iншого боку про цi котли чув як хорошi, так i не дуже приємнi вiдгуки.
Стосовно котлiв Vaillant, то наскiльки менi вiдомо, нiхто з Iрпiнських «тепловикiв» їх не хоче обслуговувати, а виклик майстра з Київського сервiсного центру коштує близько 400 грн. i невiдомо скiльки часу вiн витратить на поїздку до нас. I коштують вони на порядок бiльше, але i якiсть вiдповiдає цiнi.
На даний час у моїй квартирi встановлено котел Ferroli C24, якiстю якого я не задоволений (один раз довелося помiняти плату – 1200 грн., досить важко вiдрегулювати стабiльну температуру гарячої води).
Стосовно оптових закупок спiлкувався з багатьма продавцями i всi готовi робити знижки.
Також, крiм самого котла, необхiдно встановлювати стабiлiзатор напруги, який на виходi видає не спотворений сигнал (синусоїду). У кого дозволяють кошти, то в iдеалi замiсть звичайного стабiлiзатора краще поставити джерело безперебiйного живлення з подвiйним перетворенням сигналу i можливiстю вiдключення акумулятора, що дозволить пiдтримувати опалення в оселi вразi вiдключення напруги. Але такi ДБЖ пiд час роботи бувають досить шумними. Також обов’язково необхiдно встановлювати перед котлом фiльтр грубої очистки води, i дехто радить встановлювати «сольовик» для помягшення води…
Jeka-KM16
31.03.2013 16:50:15
Доречi, станом на 30.03.2012 р. в будинку майже зроблена розводка силових кабелiв по квартирах. Монтаж металочерепицi на перiод снiгопадiв призупинений. Iнших змiн не помiтив.
ArT
01.04.2013 15:17:59
Шановнi сусiди!!!
Звертаюся до усiх!!!
Зараз iде акцiя на котли Viessmann i в цiй фiрмi можна купити по прийнятнiй цiнi:
http://kermi.net.ua/product/navesnoj-gazovyj-kotel-viessmann-vitopend-100-wh1d-23-kvt/
За умов колективного замовлення буде певна додаткова знижки (невелика), але можна собi вибити знижку на додаткове обладнання.
Прошу всiх вiднестися вiдповiдально до цього питання й висловити свої мiркування з цього питання
Дякую всiм за увагу
Чекаю на Вашi креативнi й конструктивнi думки
З повагою, Ваш сусiд
tony
01.04.2013 19:09:33
А дверi вже у всiх квартирах поставили?
Цiкавить особливо мансардний поверх.
Готовий приєднатись до гуртової закупiвлi сантехнiки
Jeka-KM16
01.04.2013 19:50:03
ArT: Шановнi сусiди!!!
Звертаюся до усiх!!!
Зараз iде акцiя на котли Viessmann i...
Бренд Viessmann знаходиться приблизно на одному рiвнi з Vaillant, котли нiбито якiснi i зробленi у Нiметчинi, що не може не пiдкупати. Але вiдгуки про дану модель менi не сподобались:
http://nadavi.com.ua/rev/viessmann/vitopend-100-wh1d256-23-kw/rev-39.php
Да i судячи з вищенаведеного сервiс у них працює не найкращим чином. Я розумiю, що хтось скаже, що це поодинокi випадки, але думаю, що нiкому не сподобається, коли у нього при -30 градусах на вулицi щось буде не так з котлом. До того ж я не сприймаю вiдгуки людей на зразок "все чудово, я задоволений" чи "нiкому не раджу купувати - поганий вибiр". Хочеться зрозумiти конкретику, чому саме вони зробили такi висновки...