Selena-Elena
07.02.2013 13:37:24
Витяг з постанови:
ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабiнету Мiнiстрiв України
вiд 13 квiтня 2011 р. N 461
ПОРЯДОК
прийняття в експлуатацiю закiнчених
будiвництвом об`єктiв
... п.6. У разi прийняття об`єкта в експлуатацiю в I або IV кварталi строки виконання окремих видiв робiт з оздоблення фасадiв
та благоустрою територiї можуть бути перенесенi, але тiльки у
зв`язку з несприятливими погодними умовами. Перелiк таких робiт i
строки їх виконання визначаються замовником, про що робиться
вiдповiдний запис в декларацiї або в актi готовностi об`єкта до
експлуатацiї...
Поэтому нужно смотреть что конкретно прописано в акте готовности объекта к эксплуатации в отношении фасада, территории :)
Selena-Elena
07.02.2013 13:42:25
Кто-то видел Акт?
Selena-Elena
07.02.2013 15:09:24
Для жителей 1-ой секции сообщаю, что все фасадные работы и работы по благоустройству придомовой территории будут выполнены ТОВ "УНР ПIБ" до 01.06.2013 року согласно прописаному в Акте готовности объекта к эксплуатации ( информация получена от СКРИПКИ Екатерины Васильевны, специалиста "Вiддiлу видачi та реєстрацiї дозвiльних документiв" ):).
Niki_Hanna
12.02.2013 18:14:44
treyder: Первая секция, кому-то звонили по поводу просмотра, подписания "оглядового" ордера,...
Вы не звонили в офис??? Что говорят???
kitten
12.02.2013 18:32:13
просят ЕЩЕ!! немного подождать до конца недели.
treyder
12.02.2013 19:25:29
Алексей написал мне в субботу: "До среды территорию засыпают щебнем, оборудуют подъезд. И будут выдавать смотровые ордера и акты (была незначительная задержка"
Vitl
13.02.2013 18:38:01
Доброго вечора шановнi сусiди!
Я власник квартири 72 на 13 поверсi 1 секцiї. З метою контролю, адже пройшло майже 2 тижнi пiсля зборiв, я вирiшив проконтролювати хiд виконання робiт. Вчора я зробив коротеньку екскурсiю по будинку i побачив, що роботи на деяких поверхах ведуться, зокрема на 8,9,10,11 поверхах, пов`язанi з внутрiшнiм оздобленням деяких квартир. Обсяги проведення робiт можна сказати задовiльнi. Однак є деякi моменти якi мене неприємно вразили, так зайшовши у свою двохкiмнатну квартиру (кругла вiтальня) на кухнi та у спальнi я виявив вологiсть стiн, прилягаючих до лоджiї, коли вийшов на лоджiю був ще гiрше вражений, так виявив, що з потолка iнтесивно по всiй його площинi капає вода, при цьому вся штукатурка балкону була мокрою, а пiдвiконня почало руйнуватися. У загальному коридорi в деяких мiсцях поплила емульсiя, чесно кажучи стало шкода. Спустившись на 12 поверх у аналогiчнiй квартирi були схожi проблеми, на 11 поверсi лоджiя була також вологою. В загальному коридорi на сходових маршах ситуацiя не змiнилася, зокрема що стосується облицювальної плитки на площадках.
Сьогоднi зранку я зателефонував Ковалю О. Б. щоб з`ясувати ситуацiю, мiй телефоний дзвiнок його не надто порадував, але вiн сказав менi що проблему тринадцятого поверху вiн знає i тримає її на контролi, звiсно його контроль до вчорашнього дня не був увiнчаний успiхом, оскiльки на 14 поверсi над моєю лоджiєю вiдкрите небо i на битонiй площадцi лежить снiг, який в перемiщку з щоденним дощем рясно заливає нашi квартири. У розмовi Олексiй Борисович пообiцяв менi що буде на об`єктi в п`ятницю i проконтролює ситуацiю. Звiсно ситуацiю я також вiзьму на контроль i у випадку вiдсутностi результатiв буду звертатися в архiтектурно-будiвельну iнспекцiю.
Також у розмовi з Ковалем О. Б. я запитав про строки завершення робiт, адже пiд час останнiх зборiв моя дружина чула термiн максимум два тижнi, якi до речi уже пройшли. На що вiн вiдповiв що вiн дає обiцянки такi, якi дають йому будiвельники, а також назвав наступний термiн до кiнця березня (що цей термiн передбачає я не зрозумiв), що мене не надто порадувало, розпитувати про новий термiн я не став, оскiльки Олексiй Борисович спiшив. Я звичайно попросив його розiбратися у ситуацiї i з надiєю чекаю п`ятницi.
Звичайно що мене найбiльше в цiй ситуацiї лякає, це можливiсть виникнення грибка на стiнах, а також невизначенiсть строкiв виконання робiт.
fasolka
15.02.2013 18:20:03
Всем добрый вечер! Сегодня получила письмо с размерами БТИ. У меня 2-х комнатная квартира 78,7. Прописали разницу + 0,3 кв. м. Хотелось бы узнать у кого такая же квартира, какая у вас разница в замерах БТИ. Спасибо.
treyder
16.02.2013 17:02:53
Уважаемые форумчане. Если у кого-то есть обоснованные замечания, предложения касательно предварительного проекта договора с ЖЕКом, который я всем желающим отправлял на почту - прошу перечислить их в письме и отправить мне. Я соберу в одном документе все нашы замечания, предложения и буду требовать внести их в договора с ЖЕКом. У меня собралось таких замечаний, ошибок и разногласий с типовым договором на два листа А4:)
P.S. Территорию возле подъезда засыпали щебнем? Кто видел?
Фродо
16.02.2013 21:43:03
Засыпали щебнем справа от входа всю площадку у торца здания. Возле подъезда две кучи земли. По поводу договора в юриспруденции слаб, что-то толкового подсказать не смогу, вся надежда на людей более сведущих.