Tanya396
05.06.2013 10:06:10
Я видела там, где вагончик за 40-м домом стоял. Но там и вагончик и мусор убрали и крысы исчезли.
Tanya396
05.06.2013 10:07:20
Ну в 3-ей, например, т. к. она средняя )
Vasya
05.06.2013 10:59:06
Tanya396: Так, на меня нашло очередное вдохновение для жалобы в КГГА. Вот такое хочу написать,...
Я ЗА коллективное письмо!
Vasya
05.06.2013 11:00:54
Tanya396: Кром, мы писали коллективное заявление в прокуратуру, это было на домашнем форуме....
Ответ был только такой. Помню еще потом ходили и опрашивали свидетелей...
Krom
05.06.2013 11:01:35
Скажите время когда подойти к третьей секции на подпись
Tanya396
05.06.2013 11:12:01
О, ок. Сейчас накатаю коллективное с шапкой и выложу. Vasya, дайте знать, если будут комментарии. Сегодня вечером положу у консьержа 3-ей секции.
Tanya396
05.06.2013 11:47:34
Головi Київської Мiської Державної Адмiнiстрацiї
Попову Олександру Павловичу
Вiд мешканцiв будинку 38, по вул. Урлiвська, мiста Києва
Iмена та пiдписи в додатку на ___ аркушах
Колективна Заява
В Дарницькому районi мiста Києва в мiкрорайонi Позняки-2 розташовано водойму №94 (народна назва Жандарка). ЇЇ розташування можна побачити за посиланням http://wikimapia.org/17655099/uk/Озеро-Жандарка (вводити латиницею i кирилицею).
В результатi забудування мiкрорайону протягом останнiх рокiв вiдбувалося систематичне забруднення та захаращування озера, в основному вiдходами будiвництва з боку забудовникiв i ремонтних бригад. Як результат, озеро, в деяких його зонах, фактично перетворилося на звалище вiдходiв.
Мешканцями мiкрорайону неодноразово проводилися акцiї та суботники з метою очищення узбережжя озера вiд смiття, але в них немає фiзичної можливостi очистити дно озера.
Зариблення озера теж наразi не вирiшить проблеми через велику кiлькiсть будiвельного смiття на днi озера, а риби, нажаль, вживають тiльки органiчний харч.
Звертаємо вашу увагу на те, що на березi озера знаходяться Школа № 111 а також, декiлька дитячих садкiв i багато дитячих майданчикiв. Сморiд i комахи, що є результатом засмiчення озера становлять небезпеку для здоров’я дiтей. Крiм того, бруд в озерi є iдеальним середовищем для розростання очерету. Кожного лiта, пiсля висихання, очерет горить, пiдпалюючи пластик на днi озера. Такi пожежi, окрiм смороду i попелу, можуть створювати бiльш серйознi проблеми, бо продукти горiння будiвельних та побутових вiдходiв можуть видiляти цiлу низку шкiдливих речовин, включаючи канцерогеннi. Приклад наведено за посиланням: http://www.rav.com.ua/ua/useful_know/clauses/trash/fire_trash_ua/. Просимо звернути увагу, що наступнi пожежi можна очiкувати протягом найближчих мiсяцiв.
Базуючись на вищевказаному просимо вжити таких дiй щодо всiєї водойми №94 (Жандарка), i, зокрема, щодо дiлянки мiж будинками Урлiвська 38, 40, i Сортувальна 4, де знаходиться Школа №111 та дитячi садки:
1. Очистити озеро вiд очерету, а також вiд будiвельного смiття на його днi за допомогою обладнання, нещодавно придбаного мiською адмiнiстрацiєю.
2. Провести зариблення озера товстолобиком, або iншою рибою, що зможе очистити озеро вiд ряски i захистити вiд майбутнього розростання очерету.
3. Встановити знаки про заборону засмiчування озера та вiдповiдальнiсть за така дiї.
4. Термiново вжити заходiв для технiчної паспортизацiї озера.
5. Повiдомити мешканцiв про виконання пунктiв 1-4 у встановлений законом термiн, шляхом листа на адресу Київ, вул. Урлiвська, 38, кв. 396, на iм’я Пашиної Тетяни Володимирiвни.
Дата__________ ПIБ та пiдписи мешканцiв дивиться у додатку на _____ аркушах
Tanya396
05.06.2013 11:49:17
Сегодня вечером оставлю у консьержки 3-ей секции. Надеюсь, что часов до 9-ти и развешу объявления об этом по всем секциям. Подписываем в четверг-пятницу, я забираю утром в субботу.
labkapapka3
05.06.2013 12:40:51
Tanya396: А где крысы?
Крысы бегают на детской площадке, по траве, в подвал дома... вчера видел, между 38 и 40 домами!!!
Vasya
05.06.2013 13:12:39
Tanya396: Головi Київської Мiської Державної Адмiнiстрацiї
Попову Олександру Павловичу
Вiд...
На чистых страницах с подписями нужно напечатать:
Додаток до Колективної заяви на адресу Голови КМДА вiд "___" _______ 2013 р. щодо очищення водойми №94 (народна назва Жандарка).