Tanya396
05.06.2013 06:28:26
Krom: Опять 25 :)
Наша песня хорошпа начинаем сначала.
Озеро засыпать нельзя ибо...
Кром, а откуда инфа? Из жека?
У меня была одна идея: наша КГГА купила некую "машину-амфибию" для очистки озер Киева и составила список озер для очистки. Так вот: что, если они в этот список добавят нашу Жандарку? Только в КГГА поздно писать месяц. Надо бы на прием к ним сходить...
Krom
05.06.2013 06:33:23
Инфа из ЖЭКа.
Не думаю что неправдивая. По части "посторонних услуг" ЖЭК обычно не скрывает ничего.
Tanya396
05.06.2013 08:03:38
Так, на меня нашло очередное вдохновение для жалобы в КГГА. Вот такое хочу написать, почитайте сегодня, кто сможет. Может быть есть еще какие-то предложения для требований, кроме перечисленных пунктов.
В Дарницькому районi мiста Києва в мiкрорайонi Позняки-2 розташовано водойму №94 (народна назва Жандарка). ЇЇ розташування можна побачити за посиланням http://wikimapia.org/17655099/uk/Озеро-Жандарка.
В результатi забудування мiкрорайону протягом останнiх рокiв вiдбувалося систематичне забруднення та захаращування озера, в основному вiдходами будiвництва з боку забудовникiв i ремонтних бригад. Як результат, озеро, в деяких його зонах, фактично перетворилося на звалище вiдходiв.
Мешканцями мiкрорайону неодноразово проводилися акцiї та суботники з метою очищення узбережжя озера вiд смiття, але в них немає фiзичної можливостi очистити дно озера.
Зариблення озера теж наразi не вирiшить проблеми через велику кiлькiсть будiвельного смiття на днi озера, а риби, нажаль вживають тiльки органiчний харч.
Звертаємо вашу увагу на те, що на березi озера знаходяться Школа № 111 а також, декiлька дитячих садочкiв i багато дитячих майданчикiв. Сморiд i комахи, що є результатом засмiчення озера становлять небезпеку для здоров’я дiтей. Крiм того, бруд в озерi є iдеальним середовищем для розростання очерету. Кожного лiта, пiсля висихання, очерет горить, пiдпалюючи пластик на днi озера. Такi пожежi, окрiм сморiду i попелу, можуть створювати бiльш серйознi проблеми, бо продукти горiння будiвельних та побутових вiдходiв можуть видiляти цiлу низку шкiдливих речовин, включаючи канцерогеннi. Приклад наведено за посиланням: http://www.rav.com.ua/ua/useful_know/clauses/trash/fire_trash_ua/. Прошу звернути увагу, що наступнi пожежi можна очiкувати протягом найближчих мiсяцiв.
Базуючись на вищевказаному прошу вжити таких дiй щодо всiєї водойми №94 (Жандарка), i, зокрема, щодо участку мiж будинками Урлiвська 38, 40, i Сортувальна 4, де знаходиться Школа №111 та дитячi садки :
1. Очистити озеро вiд очерету, а також вiд будiвельного смiття на його днi за допомогою обладнання, нещодавно придбаного мiською адмiнiстрацiєю.
2. Провести зариблення озера товстолобиком, або iншою рибою, що зможе очистити озеро вiд тряски i захистити вiд майбутнього розростання очерету.
3. Встановити знаки про заборону засмiчування озера та вiдповiдальнiсть за такi дiї.
4. Термiново вжити заходiв для технiчної паспортизацiї озера.
5. Повiдомити мене про виконання пунктiв 1-4 у встановлений законом термiн.
Tanya396
05.06.2013 08:14:24
Кром, мы писали коллективное заявление в прокуратуру, это было на домашнем форуме. Ответ приходил на адрес Vasya, так как она всем занималась. Готова поклясться, что я его видела. Vasya, если вы это читаете - выложите ответ, пожалуйста.
Dmitry_Sold
05.06.2013 09:26:14
Вроде как все ясно и лаконично. Спасибо за труд. Татьяна, писать будете от своего имени или подпишемся коллективно?
Tanya396
05.06.2013 09:29:34
Я могу через интернет отправить или распечатать письмо и подпишемся коллективно, тогда я в суботу отправлю заказным письмом, а подпишем за четверг - пятницу. Как лучше будет, что думаете?
labkapapka3
05.06.2013 09:58:10
Соседи, кто то звонил в ЖЕК по поводу крыс?! Не могу дозвониться... Нужно вызывать СЭС и травить КРЫС которых полно!!!
Tanya396
05.06.2013 09:59:28
А где крысы?
Dmitry_Sold
05.06.2013 10:04:43
А где вы их видели, крыс-то? Я не разу, даже возле мусорных баков не видел.
Dmitry_Sold
05.06.2013 10:05:41
Tanya396: Я могу через интернет отправить или распечатать письмо и подпишемся коллективно,...
А подписывать где будем, у консьежки? В какой секции оставите?