Позняки-2, пр. Григоренко, 12 - стройплощадка 2, (Киевгорстрой)

Liliya

Liliya

23.11.2011 15:37:08

nestor: Пока составили такой текст письма по поводу уплотнения в целом - подкорректируйте,...

Можливо доповнити звернення (десь у серединi) таким текстом:

"Кiлькiсть мешканцiв, що проживатимуть в нових будинках (будмайданчики 2а, 3в, 4а та 32а), не була врахована пiд час проектування об`єктiв соцiальної сфери мiкрорайону (дитячих дошкiльних закладiв, загальноосвiтньої школи та iнших), що може призвести до незабезпеченостi мешканцiв мiкрорайону такими об’єктами.

При цьому звертаємо Вашу увагу на те, що в порушення рiшень Київради вiд 16.03.2006 № 291/3382, вiд 28.08.2008 № 149/149, вiд 02.10.2008 № 384/384, вiд 09.07.2009 № 946/2002, вiд 29.10.2009 № 574/2643 та вiд 06.10.2011 № 331/6547 та розпорядження КМДА вiд 10.02.2006 № 212 АТХК «Київмiськбуд» не виконує у повнiй мiрi своїх зобов’язань щодо вiдселення мешканцiв з будiвникiв, що пiдлягають знесенню, та будiвництва об’єктiв соцiальної сфери мiкрорайону одночасно iз спорудженням житлових будинкiв. Так, до цього часу не розпочато будiвництво школи, громадського центру, iнших вкрай необхiдних об’єктiв, а вiдкритий лише два мiсяцi тому дитячий садок вже переповнений.

Крiм того, в порушення зазначених рiшень Київради не виконуються й вимоги щодо необхiдностi передбачити мiсця постiйного зберiгання автотранспорту (крiм вiдкритих автостоянок) у кiлькостi, не меншiй за одне машиномiсце на кожнi двi квартири.

Будiвництво будинкiв 3в та 4а також може призвести до порушення чинного законодавства та вимог рiшення Київради вiд 09.07.2009 № 946/2002 щодо використання частини земельної дiлянки в межах прибережних захисних смуг без права будiвництва будь-яких споруд (крiм гiдротехнiчних, гiдрометричних та лiнiйних) вiдповiдно до вимог статтi 61 Земельного кодексу України та статей 88, 89 Водного кодексу України.

Звертаємо Вашу увагу й на те, що в порушення рiшення київської влади, прийнятого ще в 2008 роцi та спрямованого на недопущення пiдйому води i пiдтоплення житлових будинкiв мiкрорайону Позняки-2, який знаходиться в зонi пiдтоплення, забудовник до цього часу не забезпечив розчищення дна озера мiж вулицями Здолбунiвською та Тальнiвською i не розпочав його благоустрiй. Також невiдомо, чи виконанi забудовником вимоги гiдротехнiчної частини проекту забудови, що передбачає будiвництво пiдземних гiдротехнiчних споруд для з’єднання iснуючих водойм з рiчкою Днiпро."

Цитувати

Liliya

Liliya

23.11.2011 15:50:54

К сожалению, решение Киеврады или КГГА 2008 года о благоустройстве озера не нашла. Но есть информация об этом на их официальном сайте: http://www.kmv.gov.ua/news.asp?IdType=1&Id=194164

Цитувати

Liliya

Liliya

23.11.2011 16:03:35

На собрании 12 ноября была девушка, проживающая в частном секторе и, кстати, подписавшая первое обращение в КГГА (к сожалению, имени не спросила). Она рассказала, что они живут в очень плохих условиях и просят, чтобы их переселили, но сотрудники Киевгорстроя сообщили, что ждать им отселения еще лет 5-7 (а значит, и не видать нам школы еще минимум лет 10).

Если жители частного сектора хотят, думаю, они могут присоединиться к нам и дать свои предложения к тексту коллективного обращения.

Цитувати

Jhenya

Jhenya

23.11.2011 16:50:09

я думаю в письме нужно еще указать чтоб КГС Ашан построил вместо указанных домов, и еще Аквапарк бы не помешал, а то обнаглели вообще, одни дома вокруг!

Цитувати

Виталий1

Виталий1

23.11.2011 17:02:47

Jhenya: а еще я хочу чтоб за мной с утра КГС присылал машину (предпочтительней mercedes AMG...

кто то очень сильно умный!!! ум нужно использовать в другом месте.

Цитувати

Виталий1

Виталий1

23.11.2011 17:03:57

Jhenya: я думаю в письме нужно еще указать чтоб КГС Ашан построил вместо указанных домов,...

пойдите КГС и сообщите им то что Вы написали.

Цитувати

oksana

oksana

23.11.2011 18:59:04

сьогоднi поставила пiдпис на листах, що у будинку 14. тепер питання: субота, 26 листопада, 14-00 все залишається????

Цитувати

nestor

nestor

23.11.2011 20:29:37

Соседи, здравствуйте!

Мне знакомые с ТВ сообщили схему, которая реально работает (как мне сказали - и в случаях посложнее).

Главная цель - запустить волну. Но нужна помощь, надо распределить задачи. В одиночку до субботы не справлюсь.

Итак, во-первых. Встреча в субботу именуется МИТИНГ - это чарующее слово притягивает больше журналистов.

Во-вторых, я пишу прес-релиз (собсно, уже заканчиваю) - рассылаю его по ТВканалам, через полдня прозваниваю и уговариваю прийти. Здесь я надеюсь управиться за чт-пятницу. Если увижу, что времени тянет больше, чем смогу выделить во время рабочего дня - сообщу, какие ТВ остались неохвачены.

В-третьих, если все же ТВ будет - нам нужны "транспаранты", хотя бы самые простые, на ватманах. Вот это кто может организовать? Было бы неплохо, если бы на каждую пару-тройку (семью) хотя бы один. Камеры это любят.
На ватманах лозунги написаны: типа "НЕТ- беспределу Киевгорстроя", "Не позволим уплотнения", "Не хотим доставать рукой до соседнего окна". На 8 тысяч жителей - 1 детский сад??? и так далее по творчеству...

В-четвертых, надо позвать и газеты тоже. Например, «Сегодня», или «Вечерние вести». Или еще что. Кто сможет этим заняться? Я перекину по почте пресс-релиз, уже утром, кто возьмется.

Все это не отменяет намерений с письмами и подписями.

Цитувати

nestor

nestor

23.11.2011 20:31:08

Кроме субботнего митинга,
спонтанно предлагается следующая инициатива в пятницу
(может быть даже более плодотворной)

На сайте Позняки 2 стройплощадка 4
КГС разместил объявление следующего содержания:

Шановнi друзi!
Запрошуємо Вас на вiдкриття житлового будинку на Позняках, 2 мкрн., зведеного Акцiонерним товариством холдинговою компанiєю «Київмiськбуд» на вул. Урлiвськiй, 38 в Дарницькому районi м. Києва.
Захiд вiдбудеться за участi голови-правлiння президента АТ ХК "Київмiськбуд" Михайла Голицi.
В рамках заходу вiдбудеться вручення ключiв вiд двокiмнатної квартири переможницi четвертої Фабрики зiрок - Юлiї Руднєвiй!
Дата та час проведення: 25 листопада 2011 року, початок об 15:00 у дворi будинку.

И приглашена пресса, перед которой пан голова собирается пиариться.
Перед нами выпадает уникальная возможность не напрягаясь заявить о СЕБЕ- при прессе сказать СВОЁ ФИ Голице.
Я предлагаю написать транспаранты(ну все равно когда нибудь их прийдется делать), и хотя бы человекам 20-30 (чем больше, тем лучше) прийти на видкрыття и заявить о себе, и потребовать разъяснений, и снять это на видео, и разместить на ютубе и т. д.

Цитувати

nestor

nestor

24.11.2011 03:59:33

От такi iдеї виникли щодо написiв:

Ми не хочемо «ручкатись» iз сусiдами через вiкна наших будинкiв!
Ми не бажаємо, щоб нашi дiти вчились в класах по 50 осiб!
Ми не хочемо їздити по хлiб на метро!
Ми не хочемо забувати, як виглядають сквери i газони!
Ми не можемо створювати для наших дiтей приватнi дитсадки!
Це неприпустимо!

Якби забудовник одразу показував такий план – вiн не продав би жодної квартири!!!

Цитувати
<< 235 236 237 238 239 ... 1461
Архів