Liliya
25.11.2011 15:11:00
Мiж тим, зокрема, на територiї будмайданчика 2а вже виконанi пiдготовчi роботи (влаштоване огородження будiвельного майданчика, знесенi елементи благоустрою, спорудженi тимчасовi побутовi споруди, необхiднi для органiзацiї i обслуговування будiвництва, тощо) а також вже розпочатi i виконуються на даний час будiвельнi роботи (фото додається).
Згiдно iз ст. 34 та 35 Закону замовник має право виконувати пiдготовчi роботи, крiм винесення iнженерних мереж та видалення земельних насаджень, з повiдомленням вiдповiдної iнспекцiї державного архiтектурного контролю (далi – Iнспекцiя ДАБК), пiдготовчi роботи з винесення iнженерних мереж та видалення зелених насаджень – на пiдставi зареєстрованої декларацiї про початок виконання будiвельних робiт чи дозволу на виконання будiвельних робiт, а будiвельнi роботи щодо об’єктiв будiвництва, що належать до IV та V категорiї складностi, – пiсля видачi йому вiдповiдною Iнспекцiєю ДАБК дозволу на виконання таких робiт.
Неправомiрне будiвництво будинкiв на будмайданчиках 2а, 3в, 4а та 32а може завдати iстотної шкоди громадянам – мешканцям мiкрорайону.
Зважаючи на вищевикладене та вiдповiдно до ст. 1, 12, 22 Закону України «Про прокуратуру» просимо здiйснити перевiрку виконання Закону України «Про регулювання мiстобудiвної дiяльностi» та iнших законодавчих актiв України пiд час здiйснення пiдготовчих i будiвельних робiт на будмайданчиках 2а та 32а, та у разi виявлення, порушень – винести припис про усунення порушень закону.
Про результати розгляду цiєї заяви просимо проiнформувати за адресою:
Додатки: на 5 арк.
З повагою
hellenn
25.11.2011 15:50:38
спасибо всем, кто занимается письмами по поводу незаконной стройки!
плакаты рисовать? будут завтра каналы какие-то?
Теркин
25.11.2011 15:59:13
а с чего им там быть ))
с того что кто-то дорисовал в фотофопе несколько домов?
особенно мне понравилась мулька про 4а дом, я просто плакал ))
nestor
25.11.2011 16:04:36
hellenn: спасибо всем, кто занимается письмами по поводу незаконной стройки!
плакаты рисовать?...
Конечно рисовать. Спасибо за Вашу инициативу, чем больше людей проявляют инициативу, тем лучше, а то зашиваемся. Каналы должны быть, но гарантию дать никто не может. Плакаты нужны всегда, завтра не последний наш выход, а только первый.
nestor
25.11.2011 16:11:34
Теркин: а с чего им там быть ))
с того что кто-то дорисовал в фотофопе несколько домов?
особенно...
Добро пожаловать к нам на сайт. Мы рады приветствовать КГС у нас в гостях.
Теркин
25.11.2011 16:15:45
ой спасибо, мне так приятно )
_Iren_168
25.11.2011 16:25:54
hellenn
РИСУЙТЕ ПЛАКАТЫ!
Пригласили журналистов по максимум!!!
hellenn
25.11.2011 16:29:12
конечно, буду стараться помочь. мне стройка под окнами совсем не нужна! тем более, она незаконна, это я знаю точно, общалась со строителями.
жаль, что все возмущаются и против, но считают, что сделать ничего не могут...
nestor
25.11.2011 17:18:33
Asham: Я звонила в Дарницкую СЄС. Дали ФИО человка. которому можно можно пожаловаться. Она...
Жена звонила сегодня в СЭС.
Неоднократно.
Под вечер получила совет писать письмо или по горячему номеру оставлять ОФИЦИАЛЬНУЮ жалобу с ФИО и прочей информацией.
Дескать, тогда они будут разбираться.
А пока ограничились информацией, что по нормам между садиком и котлованом строящегося дома должно быть минимум 10 метров, если стена с окнами, и 5 метров - если глухая.
На инфу, что сваи без котлована забивают - "пожимали" в трубке плечами
kent
25.11.2011 17:24:45
Сегодня был возле стройки, кран разбирают.