Позняки-2, пр. Григоренко, 12 - стройплощадка 2, (Киевгорстрой)

Helgabby

Helgabby

30.11.2011 08:57:33

Мне сегодня позвонили из КГС. Сказали, что готовят письменный ответ, попросили адрес. Звонок был из управления продаж. Звонила Светлана Алексеевна.
Что же, ждем, что напишут.

Цитувати

hellenn

hellenn

30.11.2011 10:14:04

мне тоже звонили из КГС. похоже, что сбор инфы идет, вопрос - для чего?
позвонила в КГС, действительно нашла эту Светлану Алексеевну в отделе продаж. Говорит - всем, кому звонила - лично будут отвечать. просмотрим, что напишут

Цитувати

OKM

OKM

30.11.2011 11:01:00

nestor: ОКМ,
я не очень понимаю, кто Вы,
но мне кажется, у Вас есть больше информации...

К сожалению я не специалист в общественно-политических технологиях, но любую поддержку со своей стороны буду осуществлять.

Цитувати

sosed2011

sosed2011

30.11.2011 12:11:35

Helgabby: sosed2011, вам какой текст на объявлении нужен? И как вам макет передать?

можно такой же как у вас только с нашими домами на урловской..

Цитувати

Helgabby

Helgabby

30.11.2011 13:28:33

sosed2011, напишите мне конкретный текст, я его вставлю. И скажите, куда переслать.

Monika, как вас можно найти, чтобы передать вам объявления?

Цитувати

nestor

nestor

30.11.2011 14:48:12

OKM:
К сожалению я не специалист в общественно-политических технологиях, но любую...

Спасибо и на этом. Вы ОЧЕНЬ помогаете.

Цитувати

nestor

nestor

30.11.2011 14:49:18

Друзья,
так уж получилось, что форум 14-го дома наиболее активен в отношении нашей общей головной боли.

не забывайте время от времени читать сообщения и там!!!

Цитувати

kv-9

kv-9

30.11.2011 15:34:49

nestor:
kv-9, а Вы не могли бы взять на себя более детальное изучение этого вопроса?...

Не исключено. Но своими "беЗ-толковыми инициативами" я уже сыт по горло — поэтому ничего обещать не стану. Если у меня появится информация, я её здесь выложу.

Цитувати

Monika

Monika

30.11.2011 17:28:00

Helgabby: sosed2011, напишите мне конкретный текст, я его вставлю. И скажите, куда переслать.
Monika,...

Helgabby,
к сожалению, на работе нет доступа к Нету. Надо было сразу написать телефон: 0675778479 (Александра). Буду в центре завтра до четырех часов дня, потом еду на Позняки.

Цитувати

nestor

nestor

01.12.2011 05:09:18

09.05.2011 року набрав чинностi Закон України «Про доступ до публiчної iнформацiї».

Київська мiська державна адмiнiстрацiя, вiдповiдно до ст.13 вищезазначеного Закону, є розпорядником iнформацiї.

Вiдповiдно до ст.1 Закону України «Про доступ до публiчної iнформацiї», публiчною є iнформацiя, що вiдображена та задокументована будь-якими засобами та на будь-яких носiях iнформацiя, i яка була отримана або створена в процесi виконання суб`єктами владних повноважень своїх обов`язкiв, передбачених чинним законодавством, або яка знаходиться у володiннi суб`єктiв владних повноважень, iнших розпорядникiв публiчної iнформацiї, визначених Законом.

Публiчна iнформацiя є вiдкритою, крiм випадкiв, встановлених Законом.

В апаратi виконавчого органу Київської мiської ради (Київської мiської державної адмiнiстрацiї) створено управлiння iнформацiйного забезпечення та доступу до публiчної iнформацiї, на яке покладено обов’язок реалiзовувати право запитувачiв iнформацiї на доступ до публiчної iнформацiї, що знаходиться у володiннi Київської мiської державної адмiнiстрацiї.

Вiдповiдно до ст.19 Закону України «Про доступ до публiчної iнформацiї», запит на iнформацiю – це прохання особи до розпорядника iнформацiї надати публiчну iнформацiю, що знаходиться у його володiннi. Запит на отримання публiчної iнформацiї подається у довiльнiй формi, але вiн має мiстити:

1) iм’я (найменування) запитувача, поштову адресу або адресу електронної пошти, а також номер телефону;

2) опис iнформацiї, якщо подано запит на отримання iнформацiї про вид, назву, реквiзити чи змiст документу;

3) пiдпис i дату (письмовий запит).

Цитувати
<< 246 247 248 249 250 ... 1461
Архів