ludacik
28.02.2012 17:54:18
да я просто на домашнем форуме фото квартир из третьего дома собираю, чтоб народ видел, что покупает - к вам в дом уже не особо пускают :)
РЕАЛИСТ
28.02.2012 18:01:29
а это моя "гордость" - мой балкон... до того как его привели в порядок...
РЕАЛИСТ
28.02.2012 18:06:20
ludacik: да я просто на домашнем форуме фото квартир из третьего дома собираю, чтоб народ...
заходите на наш домашний форум... там фото моей во всей красе
ArchAnt
28.02.2012 18:09:52
Цей «день вiдкритих дверей» - типова PR-акцiя. Чомусь не помiтив преси чи телебачення, тодi сказав би що це взагалi просто рекламна акцiя. Непоганий рекламний ролик Аркада може забацати – «в час хаосу та розрухи Аркада єдина виконує зобов’язання». Ну та й що, що замiсть здачi в експлуатацiю – передача символiчного «золотого» ключика головi ЖЕКа (дуже символiчно як на мене), а замiсть видачi ключiв пiд заселення – просто можливiсть перегляду своєї квартири, в ролику можна правильно розставити акценти. А так, якби не цi замiщення сьогоднiшнiй день можна було б записати Аркадi в +.
З плюсiв цього дня для себе вiдзначу:
1. Отримав деяку iнформацiю
2. Народу було багато – мабуть людей по 50 на кожну секцiю. Тож перший раз побачив майбутнiх сусiдiв, де з ким познайомився. До речi сусiди з якими я познайомився лише час вiд часу заходять на цей форум i не зареєстрованi на сайтi iнвесторiв :-(
3. Ну i ще раз глянути на свою квартиру :-)
ArchAnt
28.02.2012 18:19:06
З iнформацiї, що вдалось отримати:
1. БТI завершило обмiри
2. На протязi березня обiцяють ввести в експлуатацiю i провести остаточнi розрахунки
3. Також пiд час березня будемо пiдписувати зауваження та акти прийняття
4. Вiдповiдно права власностi i ключi отримаємо ще за 2-3 мiсяцi (в найкращому разi). Був момент пiд час офiцiйної частини коли я ледь не просльозився - «будьте терплячими, потерпiть пiв року i створите собi ОСББ» - сказав мужик з Аркади передаючи «золотий» ключ головi ЖЕКа. А на фонi фрази «хто заключить угоди з ЖЕКом отримає ключi невдовзi пiсля вводу в експлуатацiю» це взагалi було схоже на знущання.
5. Стала вiдома назва ЖЕКа, який нас буде доїти – це ПРИВАТНИЙ ЖЕК «Компас». Обслуговує 7й та 8й будинки i «щось там на Григоренка». Може хтось знає якi там тарифи?
6. Вразила крига на стiнах в мiсцях загального користування мiсцями в 5-7 мм. Що буде зi стiнами за кiлька тижнiв коли вона розтане?
7. Хто не встиг подивитись сьогоднi Рамiн (прораб 2ї секцiї) обiцяв пропустити без оглядового ордера (але з документами) взавтра. Це стосується лише 2ї секцiї – про 1у нiчого не можу сказати
РЕАЛИСТ
28.02.2012 18:19:50
2 ArchAnt : Гарно написав.
РЕАЛИСТ
28.02.2012 18:30:49
ezag: вот фотка под окном на кухне
а почему у тебя возле батареи разрыто? может я прав... пробовали запустить отопление и что-то прорвало...
ezag
28.02.2012 18:47:50
нет, скорее всего про*али и выводы труб сделали не там, где они должны были подсоединяться к батарее. Пришлось разбивать и двигать. В спальне даже заделана стяжка, а в зале и кухне еще не успели. Может быть действительно пытались запустить и прорвало, но Рамин уклонился от пояснений.
ludacik
28.02.2012 19:09:41
РЕАЛИСТ
заходите на наш домашний форум... там фото моей во всей красе
да у меня ж есть доступ только к ветке соседей по кварталу, а там фото вроде никто не выкладывал
Pavalex
28.02.2012 19:20:35
Видел на фото Реалиста "зафиксировано" расположение электропроводки до стяжки пола. Я данный момент упустил, хотя данная информация, наверное, будет необходима при ремонте. Все-таки не хочется повредить кабеля. Кто знает реально получить от застройщика схему расположения электропровдки по своей квартире (2сек. 1 ком. 57м. кв.)Может у котого-то имеется данная схема по аналогичной квартире. Заранее спасибо!