Позняки-3, Урловская, 23, 23а, 23б, 23в, стройплощадка 19 (Житлоинвест-УКБ)

AleksA

AleksA

04.07.2013 07:53:25

Соседи, у кого есть опыт машинной штукатурки. Ваше впечатление от неё, позетивные и негативные моменты. И если есть, киньте контакты мастеров. Спасибо!

Цитувати

Malgozata

Malgozata

05.07.2013 19:55:33

Добрый вечер уважаемые соседи!
Подскажите мастера по оббивке дверей (металических) от строителей и цену. Заранее спасибо.

Цитувати

Mishel

Mishel

05.07.2013 20:52:40

Соседи, 1-й дом, у кого как работают кондинционеры? У меня 12-ка, а комнату 18 метров охлаждает отвратительно, давление замеряли, все нормально, может из-за напряжения? Напишите, пож., у кого стоит кондер на нашей стороне, у меня 106-я!

Цитувати

bezv

bezv

06.07.2013 06:28:02

Malgozata: Добрый вечер уважаемые соседи!
Подскажите мастера по оббивке дверей (металических)...

0677763812 Анатолий
у него бригада хорошая
у меня обшивали
3 дом, этаж.13, кв.111
можете подойти посмотреть
мы до обеда дома

Цитувати

Shapka

Shapka

09.07.2013 15:51:55

4 буд
Вернулась в Київ - це жахiття. У нас в дворi все висохло або висохає(( Бачила вчора з вiкна, як двiрничка поливала газон: просто робила росу. I траву, i кущi, i дерева - просто збризнула водою, щоб було видно, що наче полито. Воно не те що не промочило глибоко, вода просто оросила траву. Ото й увесь полив.
Поки я жила у себе вдома, то двiрничка двiчi розмазувала бруд по коридору (типу робила вологе прибирання). Як тiльки я поїхала, то 3 тижнi її й слiду не було на нашому поверсi.
Мало того, що покрали усi самшити, туї, якi були гарненькi i зеленi. Так вирвали й петунiю з квiтника! I де? перед самим входом в будинок! Де, по iдеї, сидять нашi конс`єржi, i крадiї повиннi були б поостерегтись. Звiсно, вночi конс`єржi сплять, вiкно вони надiйно перегородили - їм i вдень нiчого не видно, що дiється навколо.

Анiта, звертаюсь до Вас як до куратора конс`єржiв. Поговорiть, будь ласка, з черговими, нехай не заставляють своїми "загорожами" вiкно.
Ми писали посадовi обов`язки конс`єржам, де вказано, що вони не мають права зашторювати вiкна. Нашi ж конс`єржi роблять циганське шатро - перегородили саму кiмнату, де за шторами ховаються їхнi гостi; на пiдвiконнi лiс рослин; так ще й дошками якимись перекривають собi вiкно. Ця кiмната - для РОБОТИ конс`єржiв, а не для їхнього комфортного вiдпочинку, приготування їжi чи прийому їхнiх гостей. Гостi, рослини i тд - це все вдома. В нашому будинку вони повиннi пильнувати за порядком, за це ми платимо їм грошi, це їхня робота.
Напишiть, будь ласка, тут на форумi про результат бесiди.

В будинку немає гарячої води i не буде, поки нашi сусiди не сплатять борги. ЖЕК телефонує боржникам. Тi клянуться-божаться, що оплатять до 1 числа, до 9 i тд., але вiз i нинi там - борги гасяться таким темпом, що ми i до нового року гарячої води в будинку не матимемо.

Цитувати

Shapka

Shapka

09.07.2013 15:59:20

Сусiди з 1 буд, розкажiть, будь ласка, про встановлення вiдеоспостереження на вашому будинку: хто вам робив, скiльки то коштувало, кiлькiсть обладнання i тд. Буду дуже вдячна вам за iнформацiю)

Цитувати

Панчо

Панчо

09.07.2013 15:59:47

Шапка "але вiз i нинi там - борги гасяться таким темпом, що ми i до нового року гарячої води в будинку не матимемо."
Це ви оптимiстично дивитесь на ситуацiю! Я думаю борги i за рiк не сплатять...

Цитувати

Shapka

Shapka

09.07.2013 16:04:20

Панчо, ( i не можу з Вами не погодитись.
Мене дивує ситуацiя, що боржники їздять на дорогих авто, мають вигляд небiдних, ситих людей. А от ЖЕКу за спожитi послуги оплатити - нi, не можуть зробити цього. I байдуже їм на iнших людей, на негатив з боку сiсiдiв(

Цитувати

thunder_tos

thunder_tos

10.07.2013 19:38:26

3 дом.
Всем добрый вечер.
Ребята, может у кого ещё работают штукатурщики (не машинная) нужно срочно доделать стенку одну (предыдущий не справился со своей работой, хотим чуток переделать). Или может у кого нибудь есть контакты хороших мастеров, которые сейчас не заняты. Сбросьте пож. Буду благодарен.

Цитувати

taa

taa

11.07.2013 05:43:16

Shapka: Панчо, ( i не можу з Вами не погодитись.
Мене дивує ситуацiя, що боржники їздять...

да вопрос с должниками решиться быстро. злостным неплательщикам в отопительный сезон отключат отопление, сольют воду в системе и на этом все. кто будет недоволен или быковать, отрезать и заглушить выводы с последующим платным подключением.

Цитувати
<< 1038 1039 1040 1041 1042 ... 1190
Архів