Позняки-3, Урловская, 23, 23а, 23б, 23в, стройплощадка 19 (Житлоинвест-УКБ)

zam

zam

31.07.2013 10:15:52

Меня она тоже напрягает, не раз уже задевала. Но она в душе настоящий консьерж, все знает, везде лезет.

Цитувати

Shapka

Shapka

31.07.2013 11:45:53

4 буд
Сьогоднi чергує наш найкращий конс`єрж Марiя Павлiвна. Так, як людина вона буває важкувата. Але її професiйнi якостi конс`єржа цiнуються значно вище.
Вона усiх знає. Зразу вiдкриє, закриє дверi, проконтролює завантаження-розвантаження. У неї чистота i порядок. Чужих не боїться i тд.
Правда, жалiлась сьогоднi, що 63 квартира проводила iнтернет. Так iнтернетчики нахамили, нагрубили їй.
Попереджайте, будь ласка, своїх пiдрядникiв, щоб вони були чемними iз черговими i повiдомляли, куди i до кого йдуть. Для того конс`єржi й найманi нами, щоб контролювати вхiд в будинок.

Говорила сьогоднi я iз двiрником Галиною. Вона розказує, як сьогоднi 6 год поливала газон. Я менi аж плакати хочеться, бо своїми очима бачу, що пiдлито пiд деревами вiд 3 буд. А кущi понад дитячим майданчиком вiд тенiсної площадки - не политi уже. Там сухо! Траву взагалi не поливають нiколи.
Прошу її поливати "бризгалкою" - постав її i займайся своїми справами (двiрники перших двох будинкiв так роблять). Через якийсь час перестав у iнше мiсце. Ми ж купили i всi штуцери, i розбризкувача. Користуйся ними! Я так i роблю, каже.
Ну, як її переконати виконувати свою роботу якiсно? Iз майстрами з ЖЕКу говорила по це - нiякого ефекту тi розмови не дають.

Цитувати

levtolstoy

levtolstoy

31.07.2013 12:39:58

Странно, что именно ей все хамят. С меня проф.-бабушек на Оболонь хватило ( кто жил, тот знает ). Не буду спорить и развивать эту тему, но свой голос я уже отдал.

P. S. Если она наш лучший консьерж, то Достоевский - наш лучший писатель..)))

Цитувати

Shapka

Shapka

31.07.2013 12:47:16

levtolstoy, ну, мы сейчас голосований не проводим.
Хамят хамы тому, кто задает вопросы: кто? куда?
Если никого ни о чем не спрашивать, конечно, хамить не будут. Так легче и проще - отсидел свои сутки за стеклом и домой потопал. Так делают многие консьержи. Мария Павловна знает каждого строителя, в какую квартиру идет.
Я ее ценю именно за то, что она качественно делает свою работу. Если Вы ее НЕ цените за что-то другое, Ваше дело.

Цитувати

levtolstoy

levtolstoy

31.07.2013 13:08:25

Остается надеяться, что эта всеми уважаемая в нашем доме бабушка здесь не по блату..

Цитувати

Shapka

Shapka

31.07.2013 13:17:21

levtolstoy, Ви смiєтесь? Як давно Ви живете в нашому будинку?
Зимою були збори, коли ми вирiшували питання про найм конс`єржiв. Iнiцiативна група будинку з декiлькох чоловiк збирала усiх претендентiв на посаду чергового i вибирала тих, хто мiг справитись iз роботою. Саме так Марiя Павлiвна потрапила до нас в будинок.
Спочатку вона i мене напрягала своєю надмiрною активнiстю. Але з роботою своєю вона справляється найкраще з усiх конс`єржiв.
I щодо " эта всеми уважаемая в нашем доме бабушка" - то Ви даремно так. Бо ж пишу Вам лише я одна, я не виражаю позицiю "усього будинку", пишу лише за себе.
Мене тiшить одне, що Ви, levtolstoy, активна людина - вiдписуєтесь на форумi про те, що вас хвилює. Надiюсь, що словами не обiйдетесь, а прийматимете участь в життя будинку корисними для усiх вчинками (прийдете на суботник восени, наприклад))

Цитувати

levtolstoy

levtolstoy

31.07.2013 16:50:38

I тут Остапа понесло)

Оксана ( мое настоящее имя - Владимир ), - ваш квлад в развитие нашего дома неоспорим. Никто не сделал для него столько, сколько вы и я снимаю перед вами шляпу. Врядли найдется человек с этого форума, который бы со мной не согласился.

Но если вы внимательно перечитаете мои смс, то поймете, что я всего лишь высказал свое мнение насчет нашего надзирателя, простите... консьержа..!

Если я не в праве этого здесь делать, то я больше не буду писать на этом форуме.
Потому что тогда это больше похоже на " театр одного актера ".

Цитувати

Shapka

Shapka

31.07.2013 16:58:46

levtolstoy, Володимире, давайте дружити! Пишiть на форумi про все. Я ж так само не нав`язую своєї думки, а так само пишу, як i всi - про все, що мене хвилює в будинку. Просто iнколи переконую чи пропоную подивитись на все трiшки з iн. боку)
Мир i дружба, сусiди - то моя пропозицiя)

Цитувати

levtolstoy

levtolstoy

31.07.2013 17:21:39

Однозначно за)

Цитувати

Панчо

Панчо

31.07.2013 17:56:03

УРА УРА УРА!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Є ГАРЯЧА ВОДА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ОЦЕ ТАК РАДIСТЬ!!!!!!!!!!)))))))

Цитувати
<< 1049 1050 1051 1052 1053 ... 1190
Архів