Позняки-3, Урловская, 23, 23а, 23б, 23в, стройплощадка 19 (Житлоинвест-УКБ)

Shapka

Shapka

14.08.2013 10:40:13

4 буд
Занесла i зареєструвала в ЖЕК листа щодо собак. Зареєструвала з боєм - головний iнженер заявив, що у них (на територiї ЖЕКа) нема собак, вони усi живуть на промзонi. Запропонувала пройти до нашого будинку i подивитись на тi зграї, що ходять навколо будинку i сплять на входах до пiдвалу. Або нехай пишуть письмову вiдмову зразу. Лист зареєстрували.
Треба писати листи на пiдприємства, якi знаходяться поряд iз нашими будинками, щоб вони щось робии тим собакам. Треба писати у державнi санiтарнi, ветеринарнi служби, Попову. Треба долучати до цiєї справи телебачення, напевно.

Цитувати

Панда

Панда

14.08.2013 11:17:56

Я ще до речi помiтила що собачки здебiльшого знаходяться саме бiля 4го будинку! Чомусь їм найбiльш там подобається) Вчора пройшла ввечерi повз 4й будинок... собачки собi спокiйнiсинько лежали...! А одна прибiгла до мене ластитись) Вони такi самi живi як i ми... їм дуже потрiбна любов та ласка)
Не бiйтесь собачок!!! А замiсть того подаруйте їм любов i тепло... адже вони цього так потребують)... Як i кожна людина!
Це просто порада як ставитись до цих хорошеньких беззахисних мордашок поки проблема не вирiшиться.

Цитувати

El_Ros

El_Ros

14.08.2013 13:07:22

Панда, я думаю все соседи безоговорочно согласятся чтобы Вы забрали беззащитных собачек к себе домой. Вам так будет гораздо удобнее ласкать милые мордашки... и нам спокойнее.

Цитувати

Shapka

Shapka

14.08.2013 13:51:05

За полгода 2013-го было 1109 случая укуса дикими собаками.
http://kiev.segodnya.ua/kaccidents/Bezdomnye-sobaki-iskusali-pensionerku-pryamo-na-detskoy-ploshchadke-452348.html
Еще тут варианты решения проблемы с дикими собаками http://kiev.livejournal.com/5900053.html

Писати листи щодо собак можна:

Головi
Державної ветеринарної та
фiтосанiтарної служби України
Горжеєву Володимиру Михайловичу
вул. Б. Грiнченка, 1
м. Київ 01001

Головi
Київської мiської державної адмiнiстрацiї
Попову Олександру Павловичу
01044, м. Київ, вул. Хрещатик, 36

Директору КП Житло-сервiс
Марущаку В. М.
Вул. Днiпровська набережна, 25-Б
М. Київ 02081

Текст листа (можна вносити змiни при бажаннi)

З А Я В А
Я мешкаю в будинку 23-В по вул. Урлiвськiй в м. Києвi i стурбований ситуацiєю, що склалася зi кiлькiстю бродячих собак на нашiй прибудинковiй територiї i прилеглiй до будинку промисловiй зонi.
Зграї безпритульних собак - це тварини середнього та великого розмiрiв. Вони живуть неподалiк вiд будинку, на входах у пiдвальнi примiщення будинку; сплять на дитячих майданчиках, на газонах пiд будинком, бiгають по всiй прибудинковiй територiї. Пси приносять пiд будинок падаль, залишки їжi, смiття. Вони гидять на газонах i дитячих майданчиках. Собаки поводяться агресивно: цiлими зграями нападають на перехожих, на авто, на велосипедистiв, на дiтей, на домашнiх тварин i тд. Ночами стоїть страшенний гавкiт, завивання.
Значна кiлькiсть напiвздичавiлих собак живе на територiї пiдприємств, що межують iз нашою прибудинковою територiєю (вул. Причальна, 11), i територiях гаражiв. Через дiри в огорожi вони вiльно пересуваються в жилу зону мiкрорайона i завдають шкоди, наражають на небезпеку мешканцiв нашого i сусiднiх будинкiв.
Цi собаки – пряма загроза безпецi, здоров’ю i спокою нам i нашим дiтям.
Прошу вжити всiх необхiдних заходiв, щоб позбавити нас небезпечного сусiдства iз цими собаками.
Вiдповiдь прошу надiслати на адресу, вказану вище, в зазначений законодавством термiн.

Не забудьте в шапцi вказати хто Ви i Вашу адресу.

Можна дзвонити 1551 в Контактний центр Києва.

Цитувати

Панда

Панда

14.08.2013 14:04:15

@ Собаки поводяться агресивно: цiлими зграями нападають на перехожих@

це коли було?)))

Цитувати

Панда

Панда

14.08.2013 14:06:02

"Через дiри в огорожi вони вiльно пересуваються в жилу зону мiкрорайона"

Диру давно хтось закрив) Щось в вас старi данi)

Цитувати

Shapka

Shapka

14.08.2013 14:31:00

Панда, у мене є проблема - напiвздичавiлi собаки. В них я вбачаю небезпеку для себе i своїх дiтей.
Свою проблему я намагаюсь вирiшити цивiлiзованими методами. Iнформую сусiдiв, у яких є така ж проблема, про деякi шляхи її вирiшення.
Що хочете вiд мене Ви? Ви чекаєте, що я Вам наводитиму приклади нападу собак на людей? Про них писали на цьому форумi неодноразово. Я й сама була свiдком такого i сама була вкушена бездомною собакою (я нiяк не провокувала її, вона просто напала на мене). Чи Вам показати мiсця, де пролазять собаки iз промзони до нас i навпаки?
Вибачте, але не бачу смислу обговорювати то з Вами.

Цитувати

Tatalex

Tatalex

14.08.2013 14:43:24

осторожно! в теме толстый тролль))

Цитувати

Zant

Zant

14.08.2013 14:55:41

Соседи!
Кто сегодня отдолжит на 1 час перфоратор? надо всего 4 дырки просверлить, а ударной дрелью не хочеться мучать соседей.
пишите в конверт, заранее спасибо.
(я из первого дома) :)

Цитувати

aspenite

aspenite

14.08.2013 16:13:58

akkerman: Вчера около 12 ночи кто-то не выдержал, в собак полетела бутылка и дальнобойным фонарем...

Как предлагаете это сделать? Ловить по одной, усыплять уколом и вывозить в багажнике? Как далеко их нужно отвезти, чтобы они не нашли путь обратно? Большинство я так понимаю находятся на пром зоне, возле первого дома например только 2 собаки, которых подкармливают дворники и работники магазина. Делать замечания считаю бессмысленно, их это не остановит, только себе хуже. Если кто поможет поймать - пару собак я бы лично вывез.

Цитувати
<< 1062 1063 1064 1065 1066 ... 1190
Архів