Pokupatel
08.10.2013 19:57:34
Панчо,
если сантехник Иван не нахомил и не наорал на Вас, то Вам крупно повезло!
Гнать его в шею надо!
Я не понимаю почему после многочисленных жалоб ЖЭК до сих пор держит его в своём штате.
Shapka
09.10.2013 05:20:44
Pokupatel, якось я говоорила iз гол. iнженером про сантехнiкiв. Вони кажуть, що їм не надходять скарги на Iвана. Пишiть скарги письмово - можна особисто листи носити, можна поштою вiдправляти, можна у формi на сайтi КП Житло-сервiс http://www.g-servis.kiev.ua/page10.php
ЖЕК на листи вiдповiдає дуже рiдко, але те, що вони читаються - то правда, перевiрено на собi)
Sancho
09.10.2013 09:00:18
Панчо: Будинок 23Б
Скажiть я один думаю, що наш сантехнiк Iван не зовсiм адекватнi розцiнки...
Сантехник Иван - полный неадекват, и по ценам и по поведению. Мой совет: обходите его 10-й стороной и ищите другого сантехника. Я с ним как-то столкнулся, так он устроил такое шоу, что запомнилось надолго... Знаю массу людей не довольных его работой, поведением и ценами. Я давно просил поменять его на нормального, но ЖЕКу он видимо чем-то очень нравится...
Sancho
09.10.2013 09:03:37
Shapka: Pokupatel, якось я говоорила iз гол. iнженером про сантехнiкiв. Вони кажуть, що їм...
Все жалуются друг-другу, а жалобу его работодателю написать ленятся или боятся. Если так будет продолжаться, то мы доиграемся...
i00matolog
09.10.2013 09:07:42
Sancho:
Сантехник Иван - полный неадекват, и по ценам и по поведению. Мой совет: обходите...
имел удовольствие звонить ему в июле, надо было переделать полотенцесушитель, в разговоре по телефону он был в полное га*но, но при этом пытался давать ЦУ и пыжылся чтото сделать. В итоге плюнул, позвонил в диспетчерскую еще раз и они прислали другого сантехника. Неразговорчивый, чоткий дядька, без шумы пыли за небольшую сумму сделал все что необходимо.
lara_i_nina
09.10.2013 09:12:23
Вот интересно, сантехник получает зарплату, за что? Есть ли перечень работ, которые он должен выполнять бесплатно? Почему мы за каждую мелочь должны платить лично ему? Надо, наверное, обратиться в ЖЕК, пусть вывесят такой список!!!
Панчо
09.10.2013 10:21:35
Короче все ясно з Iваном, море понтiв... як професiонал... взагалi не дуже!...i неадекватнi розцiнки за послуги!... Буду в Жека iншого сантехнiка наступного разу просити.
А хтось може менi дати формулу оплати за опалення? Як воно рахується?
Дякую)
Shapka
09.10.2013 11:14:44
4 буд
У нас новий двiрник, чоловiк колишньої двiрнички Галi. Звати Альоша.
Покосив вiн газон. Разом iз травою покосив кущi - i вейгелу, що росла давно, i новi кушi, що висадила я. Скосив горiшка бiля ТП, що сусiдка з 6 поверху посадила. Скосив квiти, що я висадила з дiтьми. Траву скошену так i не прибрав.
Сьогоднi побачила його - вказала на всi скошенi рослини, попросила такого в майбутньому не робити. Вiн у вiдповiдь: я цього всього не косив, то його хтось поламав. Якщо вам щось не подобається, то я буду наступного разу косити лише там, де кущi не ростуть, а ВИ руками обривайте траву бiля своїх кушiв.
Що то робиться? Хто iз нас двiрник? Хто отримує зарплату в понад 3 тисячi за роботу в будинку i на прибудинковiй територiї? Хто живе в будинку нашим коштом i не оплачує нi свiтла, нi води? У мене просто нема слiв(((
Позавчора конс`єрж Валя-татарка залишила вiдкритим поле футбольне. Вчора я це побачила. Зробила зауваження - не залишати вiдкритим на нiч. Пограли там люди - за ними зачиняйте. Вона: "я закрила!"
Яким чином воно саме вiдкрилось? Ключi у мене i у конс`єржiв. Значить таки не закривала. Нi - спорить зi мною, що я закривала. Потiм - "ну, може, я погано закрила..."
Хочу її звiльнити, на її мiсце взяти адекватну людину, яка дiйсно слiдкуватиме за порядком на 1 поверсi, закриватиме дверi чорного входу, не запiзнюватиметься, не приводитиме постiйно постороннiх, не суперечитиме на зауваження, не житиме в кiмнатi конс`єржiв по 5 днiв (не має де жити вона), не пратиме у нас i не варитиме борщi, не братиме грошi наперед на мiсяць, не позичатиме їх у мешканцiв будинку, у конс`єржiв, у мене, не обманюватиме, не спекулюватиме своїм важким матерiальним, житловим питанням, здоров`ям свої дiтей i тд. Бо усiм цим уже по горло сита вiд Валi.
У вереснi ця затiя не вдалась - Валя погрожувала прокуратурою, писала листи i розносила їх iнiцiативнiй групi. Група мене не пiдтримала, Валя лишилась на мiсяць. Я її попередила, що через мiсяць вона мусить пiти вiд нас. Тепер вона закликає мешканцiв до себе i переконує їх, яка вона чудовий конс`єрж. Намагається знайти собi пiдтримку.
Бiльшiсть iз нас бачить її iнколи у вiконцi. Але не знає її так, як знаю я. Таку людину не варто тримати у себе в будинку. Вона безвiдповiдальна i лiнива. У конс`єржiв зюерiгаються ключi вiд нашого майна (однi теплолiчильники чого вартi), iнколи сусiди залишають ключi вiд квартир, авто, документи. Не варто ризикувати усiм цим, маючи такого конс`єржа, як Валентина.
Тому прошу Вас подумати, перш нiж пiдтримувати Валентину.
SaVik
09.10.2013 11:23:18
Читаю про сантехника и тихо улыбаюсь;) а вы мне можеете бьяснить, почему вы сами платите за спуск воздуха и тп.? ребят, может я живу по старым меркам, но запустить отопление это работа жека точнее его сотрудников. Ладно поломка, безрукие рабочие, не правильное подключение, течь и тд........ нужно реально переделывать-тогда да, платите, хоть будете знать кто лажанулся, если что. а так зачем?
может мне повезло, но лично мне не хамили и я не платила за то, что мне спустили воздух. потому как считаю это абсурдом..... сантехник вроде как на ставке в жеке работает.
НЕ знаю))))) может Иван просто считает жильцов 23б самыми платежеспособными?;)
i00matolog
09.10.2013 11:50:05
Shapka: 4 буд
У нас новий двiрник, чоловiк колишньої двiрнички Галi. Звати Альоша.
Покосив...
Консьерж Валя - это рыженькая тетка такая?