Позняки-3, Урловская, 23, 23а, 23б, 23в, стройплощадка 19 (Житлоинвест-УКБ)

diplomat

diplomat

23.10.2013 18:11:38

Shapka: 4 буд
Розiслала листи з наступним текстом:
Уважаемые соседи!
Начинаем сбор...

буд.4
Не розумiю потреби замiни вхiдних дверей на металопластиковi. Аргументи типу бiльше свiтла i теплiше в пiд`їздi буде - якiсь притягнутi. Тим бiльше понищити такi дверi буде легше, нiж нинiшнi

Цитувати

Панчо

Панчо

23.10.2013 18:38:28

homo_sapiens: 3 дом
Соседи вы видели что нагородил владелец офиса на первом этаже?

офiсом? а я думав там буде салон краси!

Цитувати

Shapka

Shapka

23.10.2013 19:12:26

diplomat:
буд.4
Не розумiю потреби замiни вхiдних дверей на металопластиковi. Аргументи...

А виготовлення дашка над входом, обшивку лiфтiв, органiзацiю робочого мiсця конс`єржам i тд - це розумiєте? То здайте 200 грн на це) Бiльшiсть мешканцiв здали. А Ви, по-моєму, забарились... Чи я не права?

По сутi питання: Максим, думаю, розкаже Вам усi плюси замiни дверей.
Вiд себе можу сказати таке: теперишнi залiзнi дверi хорошої якостi. Проте вони холоднi i непривабливi. Я уже давно, особливо на дом. форумi, намагалась випитати у сусiдiв, що з ними робити.
Сама пропонувала варiанти утеплити i обшити, як от зробленi зараз дверi вiд вантажного лiфта. Можна це зробити з обох бокiв або лише iз середини примiщення. Вартiсть роботи + матерiали на 2 сторони приблизно 1500 грн. Я особисто за цей варiант, бо дверi, що вже майже готовi (треба поставити кутники i покрити дерево захисним покриттям) менi сподобалися. Треба ще замiнити ручку на бiльш надiйну.
Другий варiант - поставити МДФ накладку. Знадвору її ставити не варто, вона не витримує свiтла, води, морозу. А от зсередини можна. Думаю, на 1 сторону нашi нестандартнi дверi потягнули б на 2 тис. грн. Це гарно, але, думаю, в таком людному мiсцi не практично. Зовнiшню сторону пофарбувати якiсною фарбою по металу.
Максим запропонував повну замiну iснуючої вхiдної групи на АЛЮМIНIЄВУ (не металопластикову, як Ви написали). Такi дверi мають бiльшу естетику, вони сучаснi. Конструкцiя дверей, монтаж - все це впливає на їхню надiйнiсть. Максим має великий досвiд iз установкою металопластикових дверей i вiкон. Впевнена, вiн проконтролює якiсть конструкцiї i її монтаж. Профiль утеплений, а зимою метал iснуючих дверей промерзає, їх необхiдно утеплити. В пiд`їздi страшенно холодно i незатишно. Склопакет пропускатиме денне свiтло - це так само додає затишку в будинку.

Цитувати

Makarenko

Makarenko

23.10.2013 19:16:32

diplomat:
буд.4

Diplomat, в наше время трудно найти новострой с такой дверью. Это реально шаг в прошлое. Надеюсь, что многие все-таки со мной согласны.

Цитувати

Панчо

Панчо

23.10.2013 19:18:09

balu_kiev:
Коллеги, может случайно кто знает: что именно собираются построить за забором...

всi кажуть, що там буде блакитний будинок як 1й i 3й.
Так? чи є оновлена iнформацiя?

Цитувати

Shapka

Shapka

23.10.2013 19:27:56

diplomat:
буд.4

По сутi питання: Максим, думаю, розкаже Вам усi плюси замiни дверей.
Вiд себе можу сказати таке: теперишнi залiзнi дверi хорошої якостi. Проте вони холоднi i непривабливi. Я уже давно, особливо на дом. форумi, намагалась випитати у сусiдiв, що з ними робити.
Сама пропонувала варiанти утеплити i обшити, як от зробленi зараз дверi вiд вантажного лiфта. Можна це зробити з обох бокiв або лише iз середини примiщення. Вартiсть роботи + матерiали на 2 сторони приблизно 1500 грн. Менi подобається цей варiант, бо дверi, що вже майже готовi (треба поставити кутники i покрити дерево захисним покриттям) менi сподобалися. Треба ще замiнити ручку на бiльш надiйну.
Другий варiант - поставити МДФ накладку. Знадвору її ставити не варто, вона не витримує свiтла, води, морозу. А от зсередини можна. Думаю, на 1 сторону нашi нестандартнi дверi потягнули б на 2 тис. грн. Це гарно, але, думаю, в таком людному мiсцi не практично. Зовнiшню сторону пофарбувати якiсною фарбою по металу.
Максим запропонував повну замiну iснуючої вхiдної групи на АЛЮМIНIЄВУ (не металопластикову, як Ви написали). Такi дверi мають бiльшу естетику, вони сучаснi. Конструкцiя дверей, монтаж - все це впливає на їхню надiйнiсть. Максим має великий досвiд iз установкою металопластикових дверей i вiкон. Впевнена, вiн проконтролює якiсть конструкцiї i її монтаж. Профiль утеплений, а зимою метал iснуючих дверей промерзає, їх необхiдно утеплити. В пiд`їздi страшенно холодно i незатишно. Склопакет пропускатиме денне свiтло - це так само додає затишку в будинку.
Металевi дверi без оздоблення - це агресивно говорить, що наш будинок страшенно-економ класу))

Цитувати

Shapka

Shapka

23.10.2013 20:16:07

Панчо:
всi кажуть, що там буде блакитний будинок як 1й i 3й.
Так? чи є оновлена...

Нi, наче має бути такий, як на Чернiгiвськiй.
Панчо - Чернiгiвська - то така станцiя метро в Києвi. Там район Соцмiстечко, полоненi нiмцi будували. Зараз ЖI-УКБ зносить потроху старi будинки i будує новi. От по проекту одного iз цих нових будинкiв має будуватись i у нас. А чому Вас так то здивувало?

Цитувати

Панчо

Панчо

23.10.2013 20:18:57

На якiй Чернiгiвськiй? Є фото будинку?

Цитувати

Shapka

Shapka

23.10.2013 20:24:05

Панчо, ну, нiхто ж iз нас достеменно не володiє iнформацiєю. Думаю, краще звернутись у вiддiл продажу ЖI-УКБ. Може, вони i фото дадуть. Я ж колись уже викладала фото, план територiї у цiй темi. Можете пошуком знайти, напевно.

Цитувати

Панчо

Панчо

23.10.2013 20:47:58

так, але Ви казали що будинок буде блакитний як 1й i 3й...)Менi все-таки цiкаво який в нас сусiд виросте). Краще вже блакитний i буде крута п`ятiрка!!--Блакитний-Гiрчичний-Блакитний-Гiрчичний-Блакитний!

Цитувати
<< 1099 1100 1101 1102 1103 ... 1190
Архів