Позняки-3, Урловская, 23, 23а, 23б, 23в, стройплощадка 19 (Житлоинвест-УКБ)

Kristinas

Kristinas

23.10.2013 21:28:03

Добрый вечер. Я тоже за замену двери на современную с алюминиевого профиля. Так как выглядит наш центральный вход это просто отстой и ужас. И где вы видели украшенную или с МДФ накладкой входную дверь? Давайте не будем придумывать и лепить туда лишнего. И по поводу обшивки вагонкой- это не деревянный дом, а современный дом с металлопластиковыми окнами, и деревянная дверь никак не будет смотреться. Это дело вкуса каждого, но только у себя в квартире!!!!!!!!

Цитувати

diplomat

diplomat

23.10.2013 21:39:19

Shapka:
А виготовлення дашка над входом, обшивку лiфтiв, органiзацiю робочого мiсця...

власне, практично з всього перелiченого (виготовлення дашка, облаштування кiмнати консьєржiв), я теж "не розумiю" i ранiше про це намагався сказати. Але видно право голосу тут мають тiльки тi, хто здали по 200 грн, або тi, хто згоден з керiвною-спрямовуючою лiнiєю i згоднi здавати надалi :(

Цитувати

Kristinas

Kristinas

23.10.2013 22:03:41

А Вы, Дипломат, чего так переживаете? Вы же деньги не сдаете! А дверь будет красивее, современнее. Вам понравится!

Цитувати

Shapka

Shapka

24.10.2013 05:45:26

Панчо: так, але Ви казали що будинок буде блакитний як 1й i 3й...)Менi все-таки цiкаво який...
То давним-давно говорилось про блакитний, потiм будiвельники виправились - я викладала таку iнформацiю. Самiй цiкаво, який будинок стане сусiдом) Нехай краще такий, як на Чернiгiвськiй, бо блакитнi будинки iз висотою стелi в 2,5 м - то не найкраще для iнвесторiв.
Останнє, що я чула вiд буд. - будинок, як на Чернiгiвськiй, прямокутний на 1 пiд`їзд. Довжина сторони будинку бiльша за наш (4 буд) на 5 метрiв. На поверсi 10 квартир - 1- i 2-кiмнатнi. Планування хорошi. 3-кiмнатнi лише на горiшнiх поверхах. Краєвид 4 буд закривати не повинен, буде побудований в одну лiнiю (1 буд -2-3-4-новий)
Фото плану забудо лише таке - на телефон пiдпiльно зроблене)

diplomat, я пам`ятаю Вашi висловлення тут на форумi щодо дашка, огорожi, конс`єржiв i тд. Ви ратували за те, що цього всього нам не треба. Мовляв, на голову впасти може в будь-якому мiсцi; огорожу десь там хотiли зробити - дорого видалось, не стали i тд. Ваша думка залишилась незмiнною, так? Ви вважаєте, що все, що зроблено в будинку, то марно i було лишнiм?
Про яку "керiвною-спрямовуючою лiнiєю" йде мова? Хто у нас керує i спрямовує?
Висловiть список робiт, заходiв тощо, якi треба провести у нашому будинку на Вашу думку. Чи у нас все добре i так?

Цитувати

balu_kiev

balu_kiev

24.10.2013 06:13:23

to Shapka and Панчо:
дякую за iнформацiю! I знову будують будинок :-((((
I що треба забити в чавуннi голови будiваельникiв, щоб прозрiння настало i вони збудували обiцяний багатоповерховий паркiнг??!!
Баблос знову перемiг.

Цитувати

zam

zam

24.10.2013 06:43:20

Уважаемые Соседи! Тот, кто не хочет участвовать в мероприятиях направленных на благоустройство территории и дома, кто не хочет сдавать деньги - ну не делайте этого! Только не "нудите", если есть конкретное предложение - давайте, есть идеи - давайте, а если просто "поныть", то живите себе на здоровье, но к чему ваше недовольство не понятно!
Скажите спасибо, что у нас есть Оксана!

Цитувати

i00matolog

i00matolog

24.10.2013 07:03:53

кстати о крыльце.
У меня завалялся видео регистратор на 4 камеры и четыре камеры соответственно.
Регистратор умеет вещать видео в интернет.
Думал сделать наблюдение в старом доме, но все руки не доходят.
Три купольные камеры и одна уличная, дальнобойная с возможностью передавать видео через интернет.
Если уважаемое сообщество посчитает необходимым установку, могу сообразить кошторис.

Цитувати

Oberst

Oberst

24.10.2013 08:39:10

Shapka:
Нi, наче має бути такий, як на Чернiгiвськiй.
Панчо - Чернiгiвська - то така...

А можно и я 5 коп. вставлю и продолжу тему?! Уж очень напрашивается логичное продолжение:

Чернiгiвська - то така станцiя метро в Києвi...
Метро - то такий вид транспорту, який по рейках перевозить людей переважно пiд землею.
Київ - то столиця України.
Нiмцi - то населення Нiмеччини.
Полоненi - це вiйсковослужбовцi, якi захопленi в полон в результатi вiйськовх дiй... :)))

Не обижйтесь! :)))

Цитувати

Панчо

Панчо

24.10.2013 08:45:47

аа... зрозумiв!

Цитувати

Oberst

Oberst

24.10.2013 08:49:02

homo_sapiens: 3 дом
Соседи вы видели что нагородил владелец офиса на первом этаже?

И что он нагородил? - Кроме покраски оконных рам в зеленый цвет я ничего не заметил. Правда, не сильно и присматривался.

Цитувати
<< 1100 1101 1102 1103 1104 ... 1190
Архів