Позняки-3, Урловская, 23, 23а, 23б, 23в, стройплощадка 19 (Житлоинвест-УКБ)

balu_kiev

balu_kiev

30.10.2013 07:21:03

ну, для начала, можно завалить жалобами тел. номер 1551. Чтобы это не выглядело, как недовольство одного человека, а было коллективной проблемой жителей всего микрорайона.

Идеально бы было еще депутатов оппозиии натравить - им, конечно, лишь бы пошумнее акцию сделать, но мне, лично, вообще все равно: какие флаги, лозунги и крики.... Пусть отрабатывают "доверие киевлян" ;-) Меня результат интересует: минимум - остановка стройки новых домов, максимум - выполнение обязательств и постройка паркинга. Застройщики и город действую вместе никаких методов не стесняются, чтобы бабла нарубить. Может есть у кого связи/возможности????

Еще вариант, если бы были выходы на районнную администрацию. Їм же "так болiло за долю нових мiкрорайонiв" коли проходили громадськi слухання по озеру Жандарка ;-))))))

Одно можно сказать почти с уверенностью - если прокатит эта стройка, поимеем еще несколько свечек рядом - там до набережной, если постараться, то еще штуки 3 можно влепить!

Цитувати

lilya66

lilya66

30.10.2013 08:10:15

По Ген плану Киева будут сносить часть промзоны и строить ещё один ряд домов за 23-домами.

Цитувати

balu_kiev

balu_kiev

30.10.2013 08:27:19

to lilya66 :
спасибо за информацию, еще раз убедился в том, что покупать гараж в соседних ГСК - очень рисковано, т. к. земля под ними в аренде....

Жаль, такое клевое место превращают в черт знает что... А еще в 2007-2008 годах на Урловской можно было фуру припарковать в любое время дня ;-)))

Цитувати

lilya66

lilya66

30.10.2013 08:33:06

они вроде будут сносить до гаражей, гаражи трогать не будут, но это в далёких планах, до 2025 года

Цитувати

Kristinas

Kristinas

30.10.2013 09:41:07

Уважаемый Панчо, если я не ошибаюсь, Вы с дома 23Б. Какое отношение Вы имеете к обсуждению замены двери в доме 23В?

Цитувати

HighlanderDL

HighlanderDL

30.10.2013 09:47:30

С утра наблюдал возле 23 дома милицию, пишущую протокол и машину с задним разбитым окном. Интересно, установленные камеры что-то зафиксировали?

Цитувати

СоседИз19

СоседИз19

30.10.2013 09:52:02

Кроме 1551 еще можно здесь http://kga.gov.ua/dlya-fizichnikh-osib оставить запрос в произвольной форме. В Дарницкую администрацию я звонил, сказали, что такие изменения если и были то проходят на уровне города.
Вот http://idabk.kiev.ua/index.html самый главный орган, который должен следить за соответствием планов и строительства. Принимают заявления разными способами:
Запит може бути поданий:
- на поштову адресу – Iнспекцiя державного архiтектурно-будiвельного контролю у мiстi Києвi: бульвар Лесi Українки, 26, м. Київ, 01133 (на конвертi вказати «Публiчна iнформацiя»);
- на електронну адресу – info@idabk.kiev.ua
- телефаксом – (44) 286-12-30;
- телефоном – (44) 286-12-30.
2.4. Запит на iнформацiю повинен мiстити:
- прiзвище, iм`я, по батьковi (найменування) запитувача, поштову адресу, адресу електронної пошти або номер засобу зв`язку (якщо такий є);
- загальний опис iнформацiї або вид, назву, реквiзити чи змiст документа, щодо якого зроблено запит (якщо запитувачу це вiдомо);
- пiдпис i дату (в разi подання письмового запиту).

Если хотя бы наберется 10-20 звернень надеюсь будет толк. Давайте потратим по 15 минут личного времени и отправим скаргы/запити хотя бы в эти инстанции.
У кого какие еще идеи?

Цитувати

crazy_profesor

crazy_profesor

30.10.2013 10:10:35

Вот примерный текст жалобы (для ленивых))))

Доброго дня!

Хочу запитати на пiдставi яких дозвiльних документiв та змiн в план забудови району, КП "Житлоiнвест" починає будiвництво ще одного житлового будинку на дiлянцi за будинком 23-В по вул. Урлiвськiй в м. Києвi? Спочатку при видiленнi землi для забудови всього району Позняки 3 планувався великий паркiнг на 2500 машиномiсць. Незабаром проект змiнил, збiльшивши щiльнiсть забудови i на мiсцi паркiнгу побудували 4 будинки "свiчки". КП Житлоiнвест вдруге пообiцяв, що на мiсцi, що залишилося все таки побудує багаторiвневий паркiнг, але не такий великий як при першому варiантi. Ось цитата з узгодження проекту: "Крiм того КП «Житлоiнвестбуд -УКБ», на дiлянцi будiвництва в рамках експериментального проекту планується побудувати 7-9 - ярусний автоматизований паркiнг на 870 машино - мiсць". I повинен вiн був розташовуватися мiж будинками за адресою вул. Днiпровська набережна 19 та вул. Урлiвська 23-В. Але минулого тижня на цьому мiсцi почалося будiвництво ще одного житлового будинку. Коли i ким було прийнято рiшення про цiльове змiну призначення землi ? Чому знову дозволили будiвництво житлового будинку замiсть багаторiвневого паркiнгу? Будiвельники вiдмовляються пред`являти документи, iнформацiйного щита немає, але КП "Житлоiнвестбуд -УКБ" вже готується до продажу квартир в цьому будинку ! Щiльнiсть забудови знову збiльшили ? У районi неможливо поставити машини, вул. Урлiвська заставлена ​​вся i як всi двори, людям просто фiзично немає мiсцi де залишити свiй особистий автотранспорт ! Чому вдруге змiнюється проект i цiльове призначення ? ? ? Чому збiльшують вдруге щiльнiсть забудови замiсть так необхiдного i обiцяного району паркiнгу?

Цитувати

Панчо

Панчо

30.10.2013 10:19:53

Kristinas: Уважаемый Панчо, если я не ошибаюсь, Вы с дома 23Б. Какое отношение Вы имеете к обсуждению...

нiяке, я просто висловив свою думку!! Не треба чiплятися до моїх слiв!

Цитувати

HighlanderDL

HighlanderDL

30.10.2013 10:32:04

crazy_profesor
дополнительно ещё на 1551 (https://1551.gov.ua) оставил обращение.

Цитувати
<< 1107 1108 1109 1110 1111 ... 1190
Архів