Позняки-3, Урловская, 23, 23а, 23б, 23в, стройплощадка 19 (Житлоинвест-УКБ)

Shapka

Shapka

13.11.2013 15:54:21

4 буд
Сьогоднi в будинок приходила комiсiя iз ЖЕКа в складi в. О. майстра нашого будинку Олена Михайлiвна, спецiалiста по кадрам iз управлiння i ще якогось дядечка iз управлiння по працi щось там.
Бiльше мiсяця тому я написала скаргу, що двiрник покосив кущi, що не прибрано i тд. То вони прийшли розбиратись, що у нас не так i де тi покошенi кущi. Спитала, чого так довго збирались - комп`ютер у них завис)))

Висновок пiсля розмов: ми, мещканцi, поїдом їмо двiрникiв. Вони стараються, працюють на межi можливого, а ми скаржимось на них. За це їм знiмають премiї. Отакi ми поганi. У двiрника є акти, пiдписанi мешканцями, де вказано, що вологе прибирання здiйснюється двiчi на мiсяць. Те, що я намагаюсь очернити двiрника, у майстра не викликало нi найменшого сумнiву.

Майстер ЖЕКа заявила, що ми не маємо права виносити в смiтник картон. Бо то не побутове смiття. Картоном ми захаращуємо смiттєву будку. Двiрнику важко справлятись iз такою кiлькiстю картону. На мої слова, що ми оплачуємо "Витрати з вивезення та знешкодження твердих побутових, великогабаритних, рiдких вiдходiв" 16 коп за 1 кв. метр, було сказано, що картон не пiдпадає пiд це визначення. Отже, сусiди, якщо ви купили пральну машину, то картон вiд неї берiть пiд пахву i йдiть собi геть в пошуках пункту прийому паперу для переробки.
Я попросила за нашi грошi виконувати свою роботу. Ми не вимагаємо бiльшого. Ми платимо грошi i хочемо отримувати тi послуги, якi оплачуємо. Ото й усе.
Як прикад - робота протипожежної системи. Ми оплачуємо "Витрати на обслуговування ППА i ДВ, а також на iншi внутрiшьобудинковi iнженернi системи
" 0.3551 грн за 1 м кв. площi квартири. А датчики замотанi плiвкою. Хiба вони працюють штатно - як заявив вчора в листi головний iнженер? Ми платимо - все працює. Отак повиннно бути.
Думаю, що по-людськи вони мене розумiють, але от покращення з боку роботи Жека вiд них не очiкую.

Цитувати

valjalja

valjalja

13.11.2013 16:00:27

Добрый вечер, дайте кому не тяжело контакты и если можно фото работ гардеробной. Спасибо

Цитувати

Tatalex

Tatalex

13.11.2013 16:04:07

Daria25:
рассуждать жителям Чавадар о бизнесс-классе - это улёт))) Там киевлян вообще...

вы меня не поняли. читайте внимательней - "наверное те кто купил..." т. е. это мое предположение про тех кто сравнивает. в тех домах где был у киевгорстроя отделка общих коридоров, входная группа, детские площадки лучше

Цитувати

Tatalex

Tatalex

13.11.2013 16:11:19

Daria25:
рассуждать жителям Чавадар о бизнесс-классе - это улёт))) Там киевлян вообще...

даже для киевлянина эта фраза звучит неадекватно

Цитувати

lilya66

lilya66

13.11.2013 16:42:45

В 5 доме не будет поквартирных счётчиков тепла

Цитувати

Tatalex

Tatalex

13.11.2013 16:45:25

наверное в нашем случае они просто не подумали, а теперь поняли, что обмануть со счетчиками намного сложнее))

Цитувати

es76

es76

13.11.2013 20:27:26

akkerman:
Дыра в заборе сантиметров 30-40. Часто наблюдаю как собаки гуляют через нее...

Вопрос еще актуален?

если да, уточните местонахождение собак.

Цитувати

Shapka

Shapka

14.11.2013 08:20:28

4 буд
Сьогоднi висадила садженцi сумаха, якi привезла. До цього часу бажаючих iз будинку зайнятись посадкою не знайшлось( Посадила їх бiля старої ТП за тенiсним майданчиком.
I от длубаюсь я там в землi, пiдходить до мене молодий чоловiк: чи не бачила я чого, бо щойно у нього пограбували машину. Вiн припаркувався бiля дит садка, вiдiйшов ненадовго. Прийшов, а машина вже пограбована - вiдкрили її. Серед бiлого дня, люди весь час ходили повз. Я, на жаль, нiчого пiдозрiлого не помiтила - все було тихо i спокiйно.

Поклала я двi шини по обидва боки вiд дорiжки бiля нашої ТП, наносила в них землi i пофарбувала бiлим кольором. Оскiльки грошей на огорожу вiд заїзду авто на газони у нас нема, гарних валунiв, про якi говорили хлопцi-сусiди, нiхто не привiз, то поки нехай полежать шини. Землi наносила, щоб їх не можна було зрушити з мiсця. Весною посаджу туди петунiї - буде гарно. А зберемо грошi на огорожу, то викинемо тi шини без жалю.
Треба захистити газон вiд авто бiля дитячого майданчика - зимою те мiсце знищать колесами. Хто не байдужий, подумайте над цим.

Цитувати

crazy_profesor

crazy_profesor

14.11.2013 09:12:52

4-й дом

Про валуны писал я) Гулял я туда, где вроде как они были (наш "пляж" в парке прибрежном). При ближайшем рассмотрении оказалось, что там валяются только куски бетона, а не камни...

Цитувати

bounce

bounce

14.11.2013 12:33:02

СоседИз19: пушной зверек
http://www.investbud.kiev.ua/page4.php

ОХЕРЕННЫЙ паркинг!!!!

Цитувати
<< 1122 1123 1124 1125 1126 ... 1190
Архів