moon
06.02.2013 12:26:53
Ann379: Тоже хочется как можно быстрее начать делать ремонт. Но, что мы можем делать для...
я тоже готова на поощрение !!!!!!! Думаю, что нам для решений обществен. вопросов нужен хороший командир - а где он???
Вы писали, что пропишитесь в конце февраля, это можно сделать даже если дом еще не взят на баланс?
moon
06.02.2013 12:31:32
Dora: Народ!Вопрос:оригинал договора купли продажи майновых прав у вас на руках? или Вам...
у нас на руках все оригиналы документов, кроме справки об 100% уплате.
Оригинал свид. и тех паспорт забрали на регистрацию...
1. оригинал Договора купли-продажи
2. оригинал Акт передачи майнових прав
3. оригинал доп. угоди
4. оригинал тех. паспорта (на регистрации)
5. Оригинал св-ва (на регистрации)
vv-p
06.02.2013 14:07:56
соседям привет! кто знает хорошего электрика и сантехника?
Radiobaby
06.02.2013 15:09:00
dimadanya:
я была первой при получении свидетельств в ЖЕКе. Женщина, что привезла свидетельства,...
мне девочка в бухгалтерии сказала, что вот до конца дня будет 70%, а начальница жека-та не буде и 50%. Когда спросила-а как же ремонты делаются-нiчого не знаю, нiкого не пускаю туди.
KRTK
06.02.2013 15:13:06
mooon: Вы писали, что пропишитесь в конце февраля, это можно сделать даже если дом еще не взят на баланс?
В ЖЭКе и паспортном столе сказали, что прописываться можно сразу после регистрации свидетельства о праве собственности независимо от официальной даты открытия дома под заселение.
Паспортный стол в ЖЭКе на 2-м этаже.
Телефон: 292 95 69
График работы: 1-я суббота месяца 10-13, среда 15-19, пятница 10-13
Ann379
06.02.2013 15:15:14
moon:
я тоже готова на поощрение !!!!!!! Думаю, что нам для решений обществен. вопросов...
Когда мы были в ЖЕКе на подписании договоров мы спросили за прописку. И нам сказали, что как только вы зарегистрируете право собственности так сразу приходите прописываться.
Командира сложно найти))) Каждый боится ответственности)))
Я предлагаю все таки собраться! И подумать, что делать с ЖЕКом. Потому что делать надо что то сейчас, до весны. Чтобы как только потеплело мы уже делали ремонты. Сейчас мне кажется ситуация уже на много легче. Т. к зависит все только от ЖЕКа. Поэтому давайте кинем все силы на это.
На счет собраться. Предлагаю возле дома в следующую субботу 16.02.2012 на 13.00. Если кому нужно могу дать свой номер телефона. Не предлагаю в эту т. к просто не успеет весь народ увидеть сообщения на форуме, как произошло в прошлый раз. Я например просто поздно прочитала, когда уже все прошло.
moon
06.02.2013 17:04:35
я буду в следующую субботу 16.02.2012 на 13.00!!!!!
Кто еще сможет быть на собрании??? Напишите...
moon
06.02.2013 17:06:18
KRTK и Ann379
Спасибо Вам за инфо по прописке !!!
Vasik
07.02.2013 10:02:14
Скажiть будь-ласка, хто був на Бажана 7, там є вiддiл який може проконсультувати с приводу докуменацiї i тп? Нам потрiбно оформити свiдоцтво на право власностi, ЖIБ вiдправив у вiддiл реєстрацiї, щоб оформляли самi. Чи потрiбно їхати i стояти в черзi з усiма, чи можливо хтось там може проконсультувати?
moon
07.02.2013 10:37:04
Vasik, вiдповiдно до ст.18 цього закону Вам повиннi видати та зареєструвати свiдоцтво
Закону України “Про державну реєстрацiю речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень”
Стаття 18. Свiдоцтво про право власностi на нерухоме майно
1. Свiдоцтво про право власностi на нерухоме майно, що
пiдтверджує виникнення права власностi при здiйсненнi державної
реєстрацiї прав на нерухоме майно, видається:
1) фiзичним та юридичним особам на новозбудованi,
реконструйованi об`єкти нерухомого майна;
Щодо державної реєстрацiї права власностi на нерухоме майно з видачею свiдоцтва про право власностi на нерухоме майно
Начальнику реєстрацiйної служби Головного управлiння юстицiї Мiнiстерства юстицiї України в Автономнiй Республiцi Крим, начальникам реєстрацiйних служб головних управлiнь юстицiї в областях, мiстах Києвi та Севастополi
Щодо державної реєстрацiї права
власностi на нерухоме майно з видачею
свiдоцтва про право власностi
на нерухоме майно
"Державна реєстрацiйна служба у зв’язку з численними зверненнями стосовно проведення державної реєстрацiї речових прав на нерухоме майно з видачею свiдоцтва про право власностi на нерухоме майно просить довести до вiдома органiв державної реєстрацiї прав та нотарiусiв наступну iнформацiю.
Загальний порядок проведення державної реєстрацiї речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень (далi – державна реєстрацiя прав) визначений частиною першою статтi 15 Закону України «Про державну реєстрацiю речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень» (далi – Закон).
Так, державна реєстрацiя прав проводиться в такому порядку:
прийняття i перевiрка документiв, що подаються для державної реєстрацiї прав, реєстрацiя заяви;
встановлення факту вiдсутностi пiдстав для вiдмови в державнiй реєстрацiї прав, зупинення розгляду заяви про державну реєстрацiю прав та/або їх обтяжень;
прийняття рiшення про державну реєстрацiю прав, вiдмову в нiй або зупинення державної реєстрацiї;
внесення записiв до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно (далi – Державний реєстр прав);
видача свiдоцтва про право власностi на нерухоме майно у випадках, встановлених статтею 18 цього Закону;
надання витягiв з Державного реєстру прав про зареєстрованi права та/або їх обтяження.