Троещина, вул. Милославська, будинок №3 ("Житлоінвестбуд-УКБ")

Разумков

Разумков

05.06.2014 12:32:34

faynka: ще є пропозицiя одночасно направити такий запит на Департамент будiвництва та житлового...

А що ви скажите с приводу такого звернення в прокуратуру

Заява.

Я ХХ мiсяць рiк заключив договiр з КП Житлоiнвестбуд-УКБ про покупку майнових прав на квартиру, що її мав збудувати КП Житлоiнвестбуд-УКБ. у будинку по вулицi Милославськiй.

Згiдно договору КП Житлоiнвестбуд-УКБ мав ввести будинок в експлуатацiю у груднi 2013 року.

Будинок в якому мною було купленi майновi права на квартиру був введений в експлуатацiю 24 грудня 2013 про що свiдчить сертифiкат вiдповiдностi №……. Серiя …..

Згiдно п.12 ст 39 закону України «Про регулювання мiстобудiвної дiяльностi» КП Житлоiнвестбуд-УКБ мав передати закiнчений будiвництвом та пiдключений до iнженерних мереж житловий будинок, що споруджувався iз залученням коштiв фiзичних та юридичних осiб, об`єднанню спiввласникiв або власнику, або експлуатуючiй органiзацiї протягом ста двадцяти календарних днiв з дня його прийняття в експлуатацiю.

С усних заяв представникiв КП Житлоiнвестбуд-УКБ вони передали побудований ними будинок для обслуговування в жєк №319.

Коли я, отримавши свiдоцтво про власнiсть на свою квартиру, звернувся до жєк №319 з нагоди пiдписання договору про обслуговування та заселення у свою квартири спiвробiтники жєк №319 заявили что КП Житлоiнвестбуд-УКБ не передав їм будунок по Милославськiй 2 на обслуговування належним чином.

Тож я маю пiдозру, що КП Житлоiнвестбуд-УКБ не виконав п.12 ст 39 закону України «Про регулювання мiстобудiвної дiяльностi».

У зв’язку вищевикладеним прошу Вас зробити перевiрку дотримання КП Житлоiнвестбуд-УКБ законодавства України, а саме виконання ним п.12 ст 39 закону України «Про регулювання мiстобудiвної дiяльностi» та сповiсти мене про результати вашої перевiрки.

Додаток.
1. Копiя договору № …вiд ….. про покупку майнових прав на квартиру у КП Житлоiнвестбуд-УКБ
2. Копiя сертифiкату вiдповiдностi №… серiя…..
3. Копiя свiдоцтва на право власностi.

дата розпис (призвище, та iнiциали)

Цитувати

Baks

Baks

05.06.2014 12:33:05

По поводу официальных ответов - идет процесс приема. Принимают все системы дома, представителям ЖЕКа нужно проверить вентиляцию, мусоропровод, кнаализацию, отопление, СВЕТ(а как его проверить, если счетчики не везде есть) и тд и тп. Это все дело не одного дня. Также есть ряд обязательных требований, одно из которых - почтовые ящики, без которых 138% ждом не примут. Ящиков нету, дом НЕ принят.

Цитувати

GATA

GATA

05.06.2014 12:34:20

ЗАВТРА СХОЖУ В СВОЮ ХАТУ ПОТОМ БУДУ ЗНАТЬ.)))МОЖЕТ КОМУ ПАРУ-ТРОЙКУ ВОПРОСОВ ЗАДАМ ЕСЛИ СЛОВЛЮ)))

Цитувати

Eserkir

Eserkir

05.06.2014 12:36:19

я так понимаю по закону им и дается 3 месяца чтобы передать дом, нет?? или этот процесс может быть перманентным сколь угодно?.. Будут ответы, будут дальнейшие действия..

Цитувати

Eserkir

Eserkir

05.06.2014 12:37:17

GATA: ЗАВТРА СХОЖУ В СВОЮ ХАТУ ПОТОМ БУДУ ЗНАТЬ.)))МОЖЕТ КОМУ ПАРУ-ТРОЙКУ ВОПРОСОВ ЗАДАМ...

спросите пжл где они электроэнергию берут?)) я бы тоже уже начал ремонт делать...

Цитувати

Baks

Baks

05.06.2014 12:38:52

Да, кстати, сегодня привезли пару самосвалов земли, похоже будут благоустраивать склон. Так что стройка уидет, а документы нам выдали на строящийся дом. И это только то, что видно невооруженным глазом. А вы представьте, сколько там недоделок и какой на самом деле обьем работ... Вот как раз на эти 2 месяца +-

И еще, между домом и тротуарами, которые идут вдоль дороги, насыпали землю, но не совсем удачно, теперь там низина и в дождь скапливается много воды, которая там стоит днями...

Цитувати

Baks

Baks

05.06.2014 12:40:23

Eserkir:
спросите пжл где они электроэнергию берут?)) я бы тоже уже начал ремонт делать...

Переноска от общего балкона(дальше не заглядывал).

Бабло побеждает зло, думаю при желании можно начинать ремонт уже позавчера ;)

Цитувати

GATA

GATA

05.06.2014 12:40:26

Разумков:
А що ви скажите с приводу такого звернення в прокуратуру
Заява.
Я ХХ мiсяць...

ОТПРАВЬТЕ ОДНО ЭТО ПИСЬМО СРАЗУ В НЕСКОЛЬКО ОРГ.))) ТОЛЬКО, ЧТОБ В ШАПКЕ БЫЛ ПЕРЕЧЕНЬ ЭТИХ ОРГ., А ПЕРВЫМ НОМЕРОМ СТОЯЛО ЖИ.... ВОТ УВИДИТЕ НА СКОЛЬКО БЫСТРО ПРИДЕТ ОТВЕТ.....))))

Цитувати

Serjik

Serjik

05.06.2014 12:41:14

Eserkir:

Eserkir, то что мне известно, то чтоб дали электроэнергию, то нужно договариваться с прорабом, но и за ремонт нужно с ним договариваться - вашу бригаду никто не впустит и вам самостоятельно не дадут делать ремонт. Как и часто бывает - денежные знаки решают все

Цитувати

Eserkir

Eserkir

05.06.2014 12:44:27

GATA:
ОТПРАВЬТЕ ОДНО ЭТО ПИСЬМО СРАЗУ В НЕСКОЛЬКО ОРГ.))) ТОЛЬКО, ЧТОБ В ШАПКЕ БЫЛ...

Какие органы Вы можете еще порекомендовать кроме прокуратуры и Управлении ЖКК?

Цитувати
<< 692 693 694 695 696 ... 778
Архів