Позняки-2, стройплощадка 8-А (Киевгорстрой)

Powerlifter

Powerlifter

24.01.2013 12:33:22

..................................

Цитувати

Powerlifter

Powerlifter

24.01.2013 13:02:37

Rehau...............................

Цитувати

Innusyk

Innusyk

25.01.2013 13:15:07

Nats: Innusyk :
23.01.13 / 12:20 "Это с одной стороны экономит застройщику деньги,...

Это ж надо, даже как-то странно. Я думала на нас экономят, а получается даже наоборот:)

Цитувати

LenaLev

LenaLev

26.01.2013 14:19:12

Получается, что экономят на нас...

Цитувати

Ксена

Ксена

28.01.2013 06:15:25

Забудовники зазiхнули на оазу в Дарницькому районi

На єдину в Дарницькому районi оазу серед багатоповерхiвок зазiхнули забудовники. На вулицi Курчатова ще донедавна було 4 приватнi будинки. Їхнi мешканцi мали невеличке господарство й сад. Без попередження господарiв два житловi будинки, гараж i дерева - зрiвняв iз землею "Київмiськбуд". Обидвi сторони переконують, що мають право на користування землею. Господарi зруйнованих будинкiв звернулися до мiлiцiї та прокуратури. Там розпочали розслiдування.

Леонiд Дзюба, сусiд: "Проламали забор з тої сторони i шеренгою отак-от вистроїлись чоловiк сорок. Я говорю - шо ви тут дєлаєте? А вони говорят, шо це наша територiя, ми будем ставить тут забор".

Сусiд сiм`ї Телюкiв розповiдає про дiї київмiськбудiвцiв. Поки господарi повезли дiтей до школи, до них завiтали небажанi гостi. Коли подружжя повернулося до своєї господи, - два житловi будинки, гараж i десяток садових дерев - вже доламували. А на подвiр`я жiнку з чоловiком не пустили.

Тетяна Телюк, спiввласниця знесених будинкiв: "За руки, за ноги, повикидали".

Олександр Телюк: "Не зважаючи на рiшення суду, все зруйноване, фруктовi дерева зруйнованi, заваленi, гiлляччя торчить, будинок - он гори кирпича, все це просто розсунулось".

Щоби дiйти до вцiлiлої хати подружжя зустрiчає кiлька кордонiв - iз молодикiв.

Житловi будинки - приватне майно тамтешнiх мешканцiв, на цю територiю вони мають право користування. Кiлька рокiв тому Київрада вiддала цю землю в оренду забудовнику - компанiї Київмiськбуд. Та Окружний суд столицi повернув подвiр`я старим господарям.

Олександр Телюк, спiввласник знесених будинкiв: "Осьо (показує документи) Окружний адмiнiстративний суд мiста Києва. Постанова, номер єсть, печать, прошита вона. Вкiнцi от вказано: визнати протиправним та скасувати рiшення, сесiї такої то, про про передачу акцiонерному товариству холдинговiй компанiї "Київмiськбуд" земельної дiлянки для будiвництва житлових будинкiв та об"єктiв соцiального призначення".

Натомiсть у КиївМiськБудi переконують - їхнi працiвники дiяли у рамках закону. Кажуть - дiлянка належить компанiї. Утiм зустрiтися зi знiмальною групою 5-го каналу, аби докладнiше роз`яснити ситуацiю керiвнитво Київмiськбуду за 2 днi - часу не знайшло.

Телефоном: "Десь у нас зараз на виїздi вiце-президент, який має це коментувати. Ваш номер телефону я пам`ятаю про вас. Як тiльки вiн повернеться i скаже коли - я одразу вас набираю".

Тим часом Київмiськбуд оскаржує рiшення Окружного суду. У справу втрутилася районна прокуратура.

Сергiй Шепiль, перший заступник прокурора Дарницького району: "Прокуратурою району надала вказiвки слiдчому, якi виконуються. В тому числi щодо вирiшення питання про зупинення проведення будь-яких робiт по вказанiй земельнiй дiлянцi".

Утiм забудовник часу не гає. Зранку вивiз усi дерева та уламки зруйнованого будинку Телюкiв. А господарям так i не дозволив забрати власнi речi.

Наталя Новосядла, Iнна Неродик та Iван Вiрченко, "5 канал".
24.01.2013 18:52

Цитувати

Innusyk

Innusyk

28.01.2013 06:50:21

Ксена, а на что, сообственно, другое надеялись эти самые Теплюки и Ко???

Наверняка им КМБ предоставило другое жилье, о котором они не сказали на 5-м СаМоМ ПрАвДиВоМ канале страны. Просто нечего губу раскатывать, нужно смотреть реально на реальные вещи.

Я, как инвестор, вложивший реально-немалую сумму денег в новую квартиру - хочу со своей семьей реально и вовремя в нее въехать. Мне Теплюков не жаль, а жаль тех людей, которые платят кредиты и в то же время живут на съемных квартирах, ждут окончания стройки, которая иногда не может даже начатся из-за таких "Теплюков".

Цитувати

Innusyk

Innusyk

28.01.2013 06:51:36

Ксена: Забудовники зазiхнули на оазу в Дарницькому районi
На єдину в Дарницькому районi...

Ксена, а на что, сообственно, другое надеялись эти самые Теплюки и Ко???

Наверняка им КМБ предоставило другое жилье, о котором они не сказали на 5-м СаМоМ ПрАвДиВоМ канале страны. Просто нечего губу раскатывать, нужно смотреть реально на реальные вещи.

Я, как инвестор, вложивший реально-немалую сумму денег в новую квартиру - хочу со своей семьей реально и вовремя в нее въехать. Мне Теплюков не жаль, а жаль тех людей, которые платят кредиты и в то же время живут на съемных квартирах, ждут окончания стройки, которая иногда не может даже начатся из-за таких "Теплюков".

Цитувати

ukrserg

ukrserg

28.01.2013 07:21:20

От дибiли! Не розумiю я КМБ. Нам же говорили, що про все домовились....

Цитувати

Innusyk

Innusyk

28.01.2013 08:15:43

ukrserg От дибiли! Не розумiю я КМБ. Нам же говорили, що про все домовились....

? Вы имеете ввиду, что это частников с нашего двора таким образом снесли?

Цитувати

Innusyk

Innusyk

28.01.2013 10:21:48

Посмотрела по вэбке - стоят наши частники, как и стояли. Только территория у их дома существенно уменьшилась.
Видимо КМБ перенесли их забор согласно акту приватизации.

Цитувати
<< 104 105 106 107 108 ... 565
Архів