Garfild
17.06.2014 06:07:12
kroha: Я была на собрании, все переживают за консьержа, уборщиц, домофоны и т. д.. Мне кажется...
Абсолютно с Вами согласны по-поводу склона!Вопрос очень важный, сам собой не решится. Наше семейство через день звонит в ДБК (уже недели три ) и просит (иногда уже и на повышеных тонах) решить этот вопрос. Обещают опорную стену(обещать не значит жениться). Убедительная просьба ко всем:поднимите трубку, наберите номер телефона(430-96-58 )и требуйте решения данного вопроса. Даже если 50 человек в день оставят свою заявку, то они обязаны реагировать. Пусть пока даже таким способом, но вода точет камень. Можно будет составить коллективную заявку и отнести руководству. Ещё предложения?
GarbarDA
17.06.2014 07:28:31
Звонила в ДБК только-что. Сказали, что проблему с склоном решат до 01.07.14. А документы готовы будут в эту пятницу после обеда. Осталось верить, что это все правда)
Inuma
17.06.2014 07:32:04
Аналогiчно, менi теж те саме сказали зi вздохами в трубку що до 1.07.14 все зроблять. Я думаю краще їхати пiд ДБК так мало що вирiшеться, потрiбно згуртуватись i точно туди поїхати а то те рiшення в четвер що в понедiлок на 11,00 по водi вилами. Я приїзджав на 11 нiкого не було. Давайте вирiшемо коли i на скiльки, якщо то я можу трьох людей взяти з собою в авто...
Ya_RV
17.06.2014 08:57:28
От личного присутствия в ДБК ни чего не измениться (скажут в лицо тоже самое), нужно набросать письменное обращение собрать подписи до 1.07, и если 1.07 нечего не произойдет вести обращение в ДБК и обязательной регистрацией.
или готовим покрышки и едим в ДБК)))
Inuma
17.06.2014 09:09:27
Менi здається що особиста присутнiсть багато чого дасть, згадайте Майдан та тих людей з нашого будинку якi домагались результату по iнвестуванню 70/30...
Ya_RV
17.06.2014 09:20:55
Они же не отказываются решать проблему, мы приедем, они скажут мы знаем, обращение были, 1.07. обязательно начнем устранять и что требовать, чтоб завтра приехали, наврядли они пойдут на это.
А если 1.07 ничего не произойдет, мы будем готовы, направим письменное, коллективное обращение.
Если ответа не будет, можно майданить, блокировть работу, - опыт милославичей есть, когда вместопаркинга, начали строить дом, и результат тоже есть - паркинг строят.
Garfild
17.06.2014 09:46:43
Давайте подождём 1 числа. Посмотрим результат.
kroha
17.06.2014 09:54:29
Inuma: Аналогiчно, менi теж те саме сказали зi вздохами в трубку що до 1.07.14 все зроблять....
Я была с 10:40 до 11:15
alit
17.06.2014 11:54:41
Пропоную лист на ДБК
Головi Правлiння – генеральному директору
Публiчного акцiонерного товариства «Домобудiвний комбiнат № 4»
ТИМОШЕНКО С. А.
Шановний Сергiє Анатолiйовичу!
Будiвництво житлового будинку по вулицi Милославськiй, 16 (Троєщина) у Деснянському районi м. Києва здiйснювалось ПАТ «Домобудiвний комбiнат № 4». З 29 березня 2014 року зазначений житловий будинок вiдкрито пiд заселення.
Як вiдомо забудова в житловому масивi Троєщина ведеться на намивних пiщаних ґрунтах. Висота намиву сягає бiльше шести метрiв.
Будинок по вулицi Милославськiй, 16 розмiщено на самому краю намиву, що створює постiйну загрозу зсувiв, як для конструкцiї будинку, яка не розрахована на горизонтальне змiщення, так i для територiї двору, на якiй розмiстилися iнженернi комунiкацiї, дитячий майданчик, майданчик для паркування. Будь-який бiльш-менш серйозний зсув може заподiяти чималих збиткiв.
Вiдповiдно до вимог державних будiвельних норм ПАТ «Домобудiвний комбiнат № 4» в таких умовах, як забудовник, зобов’язаний провести роботи щодо iнженерного захисту територiї, будинку i споруд вiд зсувiв i обвалiв.
Вiд вулицi Оноре де Бальзака до будинку по вулицi Милославськiй, 14 вздовж краю намиву побудована пiдпiрна залiзобетонна конструкцiя. З усього видно, що ця конструкцiя повинна була бути продовжена i навпроти будинку 16.
Проте анi пiдпiрна залiзобетонна конструкцiя, анi iншi iнженернi конструкцiї з укрiплення схилу ПАТ «Домобудiвний комбiнат № 4» не були виконанi. Ряснi опади привели до активiзацiї зсувних процесiв i як наслiдок до руйнування прибудинкової територiї, зокрема майданчика для паркування та пiд’їзних шляхiв, що становить загрозу майну i здоров’ю мешканцiв будинку.
Таким чином, вбачається в дiях та бездiяльностi ПАТ «Домобудiвний комбiнат № 4», як забудовника, порушення вимог нормативно-правових актiв України у сферi будiвництва, що ведуть до загрози майну, здоров’ю та життю громадян.
Просимо Вас невiдкладно провести заходи щодо проектування та виконання iнженерних робiт з укрiплення схилу намиву бiля житлового будинку 16.
План виконання зазначених робiт прохання оприлюднити на iнформацiйних щитах бiля пiд’їздiв будинку до 24 червня 2014 року.
В iншому випадку власники квартир будинку будуть змушенi звернутися до правоохоронних органiв та органiв прокурорського нагляду.
З повагою
власники квартир:
кв. № _____ _____________________ Прiзвище Iнiцiали
alit
17.06.2014 12:07:52
Garfild: svetlay спасибо за внимание к данному вопросу. На очередном собрании жильцов обязательно...
Старшого консєржа потрiбно визначити вже зараз i нехай вiн вiзьме на себе розробку вимог i угод з консєржами, розраховує розмiр щомiсячної оплати, а також узгоджує їх з мешканцями. До речi я подав орiєнтовний розрахунок - нiякої реакцiї((
Старший може почати пiдбирати собi команду - це не питання одного дня (11 осiб!!!), домовлятися про кодовi замки тощо.
А так цей базар не закiнчиться нiколи