Позняки 3, дом 6 - Днепровская набережная, 19-В (Житло-інвест)

OOT

OOT

21.11.2007 09:49:24

Щось не видно стандартного сарказму у Вас. На жаль, не виконують свої зобовязання як ЖІ, так і забудовник. Так Ви уже підписали всі бумаги, що Ви до них претензій не маєте?

Цитувати

ЭССЕНИЗАТОР

ЭССЕНИЗАТОР

22.11.2007 11:32:37

Да. Подписал. А какие у меня могут быть претензии? Проверил окна, посмотрел по сторонам. Что еще? А отсутствие отопления, воды, эл. энергии это ведь не недостатки строительства. Или я не прав? А, что до сарказма, то всему свое время и ситуация.

Цитувати

OOT

OOT

22.11.2007 14:15:30

Може і так. Однак, відсутність води, каналізації, тепла, елестрики, ліфтів, счетчиків...... і т. п. Хіба це не недоліки будівництва. Чиї ж це недоліки? Особисто я повністю розрахувався, однак підписувати акт прийомки поки не збираюсь. Навіщо мені право власності без права користування, як у сусідньому будинку. Всі уже рік з правом власності, олнак без всіх комуніфкацій і без можливості робити претензії. оскільки всі уже все підписали.

Цитувати

vldmr

vldmr

22.11.2007 14:38:00

ну строители не обслуживают лифты, не заключают договора с водоканалами энергами всякими...

лифт проверили и отключили, дальше дело ЖЭКа или ОСББ.

Цитувати

OOT

OOT

22.11.2007 15:34:51

Да, вони не обслуговують, однак мають все зробити так, щоб відповідні служби прийняли і підключили все. А оскільки ЖЕК не приймає і всі інші також, значить, очевидно куча недоліків.

Цитувати

ЭССЕНИЗАТОР

ЭССЕНИЗАТОР

23.11.2007 08:53:39

Получил письмо из ЖИ. После того как прочитал в голову пришла только одна мысль: "Это как же, вашу мать, извиняюсь, понимать?". Письмо угрожающего содержания, суть - если я срочно не приду и не оформлю все документы (в т. ч. и Акт приема-передачи), то по условиям договора и правил я тем самым отказываюсь от участия в Фонде и мне по решению руководства будут возвращены деньги за вычетом штрафных санкций и квартира будет реализована. Во дают. Так это при условии, что я все это уже сделал. А остальные.

Цитувати

OOT

OOT

23.11.2007 09:08:48

А по сроках, когда они требуют явиться, что бы подписать все документы?

Цитувати

ЭССЕНИЗАТОР

ЭССЕНИЗАТОР

23.11.2007 09:10:37

Просто написано СРОЧНО явиться.

Цитувати

Кость

Кость

23.11.2007 19:14:58

Налякав мене наш спільний друг. Подивився договір. В ньому написано, що всі розрахунки з ЖІ мають бути проведені протягои двох місяців після введення об"єкту будівництва в експлуатацію. Виникає питання - хто знає, коли офіційно наш будинок введено в експлуатацію?

Цитувати

Прокоп

Прокоп

23.11.2007 19:50:15

Мені також прийшов лист з ЖІ з погрозами. Мені здається, що вони просто хочуть здихатись цих будинків спихнувши їх у такому стані на мешканців. А як же інакше? Опалення, світла, води немає і не буде до весни. Мешканці будуть обурюватися та вимагати пояснень від шарашки якій ми сплатили по 1,2% від вартості квартир. Так от виникає питання: за що??? Я вважаю, що ЖІ повинен передати власникові квартиру в якій можна починати ремонт. А без опалення і т. ін. це не можливо!

Цитувати
<< 12 13 14 15 16 ... 61
Архів