Esmeralda27
26.05.2011 05:02:34
В нас Трiолан, саме той пакет за 75 грн. Iнтернет цiлком влаштовує (хоча було таке, що зникав кiлька разiв за останнi два мiсяцi), телебачення досить якiсне, хоча майже не дивимось (близько 65 каналiв). За такi грошi - один з кращих варiантiв, як на мене.
Правда, якщо Вам попадеться монтер (чи як вони їх там називають) Артем, то можете чекати майже тиждень пiдключення. Вiн дуууже не обов`язковий, нам договiр про надання послуг несе до цих пiр:(
При замовленнi одразу наголошуйте, щоб Вам не Артема надiслали.
Наташа1
26.05.2011 06:20:00
Дякую за iнформацiю. А кабель вони свiй вам проложували?
Esmeralda27
27.05.2011 10:14:15
Так, свiй. Якщо не помиляюсь, то по 2,5 грн./м. Справа в тому, що точка по телебаченню в нашому пiд`їздi знаходиться на 4 поверсi, а iнтернет - аж на 14 (здається), i всю цю довжину нам треба було оплатити.
Але вони не заперечують проти власного кабелю, просто нам так було простiше.
frm
29.05.2011 09:20:21
ми провели тiльки iнтернет - О3 (або фринет) - безлiмiт за 63грн.
пiдключення - 1грн. в це входить 15-20м. кабеля вiд вхiдних дверей (але в квартирi прокладати вже самостiйно) та налаштування на компi.
по-перше, трiолан занадто довго "йде", бо заявку залишив ще у березнi та щомiсяця казали, що "до кiнця мiсяця" дiйдуть, але... не встигли.
по-друге, завдячуючи не поспiшаючому трiолану, ми усвiдомили, що телевiзор, ял доречi й стацiонарний телефон - то є рудiмент, яким нiхто в нашiй родинi й не користується (якась гидота по ньому та брехня однобока).
тож достатньо iнтернету.
SergeyMilash
30.05.2011 05:06:26
Куплю входную металическую дверь. тел. 068-201-30-78
Esmeralda27
31.05.2011 09:50:32
frm: ми провели тiльки iнтернет - О3 (або фринет) - безлiмiт за 63грн.
пiдключення...
За 63 грн. у Фрiнетi менша швидкiсть, вже порiвнювали:)
А ще для мене важливо, що в Трiолана свої короби та нiшi для своєї ж мережi по будинку, а Фрiнет користується тими шахтами, де лiчильники на свiтло стоять. Як на мене, це свiдчить про те, що Трiолан змiг "домовитись" з кимось, щоб його в дiм офiцiйно пустили i вiн свою мережу проклав, а Фрiнет - нелегал (чи напiвлегал). Вони ж для того, щоб прокласти свiй кабель нашому сусiду, просили в мене ключi вiд щитка з лiчильниками, та ще й пошкодили наш Укртелекомiвський кабель (телефон), i пiвдня потiм ремонтували лише.
George_34
31.05.2011 11:28:34
Усi, хто прокладає будь-якi комунiкацiї: телефон, телебачення, iнтернет, домофон та iн., платять нашому ЖУ (готiвкою або ж нi, не важливо), а от куди потiм цi грошi йдуть - питання... це ж наш будинок... при чому платять вони не одноразово, а щомiсяця... а коли буде ОСББ, то вони будуть нам платити...
Серега74
31.05.2011 12:25:53
Вопросы выбора операторов - это каждый может решить сам, мне кажется, а кто что думает про третью (новую) консьержку во втором парадном? К тем двум, что работают подольше лично у меня вопросов нет, а вот третья, что вчера (30.05) была на смене, по-моему трезвой еще не была ни разу...
George_34
31.05.2011 12:29:58
нормально.... такого я еще не видел...) нужно мастерице пожаловаться...
Esmeralda27
31.05.2011 12:54:12
Серега74: Вопросы выбора операторов - это каждый может решить сам, мне кажется, а кто что думает...
О, а я думала вона лише менi неадекватною здається:)