Kasis
01.06.2011 10:56:50
Анастасья: Уважаемый Kasis, а вы где раньше были раз мы все сами п.. ли??? Или вы думаете та...
Я работал в тылу, самостоятельно, без Вашей поддержки и тоже, кое какую малость сделал, иначе бы было возможно и еще хуже, например опоздание на 3-6 месяцев.
Согласен, компромисс у многих инвесторов между свободным временем и работой и позволил воспользоваться положением нашим доверителям. Я немножко о другом, нужно собирать силы и долбить в яблочко -в самое главное, потомучто на остальное времени не хватит.
Плохо то, что все трения в цепи Управитель-Подрядчик в конце концов отражаются на инвесторах, забывая про то, что тот кто платит, тот и заказывает музыку и пора понять, что такое отношение к инвесторам-это риск.
"Что значит "обиделсь"(дальше дет неперводимая лексика)??"
Банк информирует нас о действиях и ультиматумах по ДСК4, проблема с ДСК4-это не частный случай по 9му дому, это общая проблема в системе, поэтому меня и волнует, почему они саботуют? почему вместо них не работают другие?
Более того, можно предположить, что и 8й дом был на волоске от подобной ситуации, но мы проскочили.
Мой ответ я пока воздержусь- думаем сами дальше, почему ДСК4 саботует...
al_mart
01.06.2011 11:14:37
Для ТОВ "Фiрма "Девелопер" та ПАТ АКБ "Аркада".
Як радник банка (на громадських засадах) повiдомляє, що 27.04.11 року ухвалено рiшення про затвердження Порядку вiднесення об’єктiв будiвництва до IV i V категорiй складностi див. http://www.kmu.gov.ua/kmu/control/uk/cardnpd.
Вiднесення об’єкта будiвництва до вiдповiдної категорiї складностi здiйснюється проектувальником i замовником.
Kasis
01.06.2011 11:31:30
Неудивительно:) Ведь реальная причина срывов-то не в этом:))
А Вам спасибо, когда в наших рядах есть такие специалисты-юристы и информаторы:)
Анастасья
01.06.2011 11:33:11
Низкий Вам уклон за подпольную работу!
Какая разница "почему", хотя у меня есть мысли по даному поводу. Вопрос, что мы можем зделать в наших интересах и купировать, если не пресечь сложившуюся ситуацию.
На этом предлагаю подсчет медалек и орденов закончить и высказываться по сути, а не расплываться мыслью по древу и высчитывать возможные варианты создания нынешней проблемы.
Вот al_mart пишет по сути. Спасибо за информацию.
Kasis
01.06.2011 12:02:49
"Уклон..."
спасибо-не нужно, это лишнее.
Медальки-это оставьте героям, Вы спросили, что я делаю, я ответил. Делал то, от чего Вы в свое время отказались. Делаю это не для Вас а для себя.
Без понимания причин сложно идти к успеху, поэтому и есть уже сложившаяся ситуация и поэтому вопрос понимания "почему" мне продолжает быть интересен. Вам нет, можете не брать в голову эту тему.
Писать по сути предлагаю встречно.
al_mart
01.06.2011 12:08:04
al_mart: Для ТОВ "Фiрма "Девелопер" та ПАТ АКБ "Аркада".
Як радник банка (на громадських...
Для ознайомлення направляю текст Порядку.
ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабiнету Мiнiстрiв України
вiд 27 квiтня 2011 р. № 557
ПОРЯДОК
вiднесення об’єктiв будiвництва
до IV i V категорiй складностi
1. Цей Порядок визначає механiзм вiднесення об’єктiв будiвництва рiзного функцiонального призначення до IV i V категорiй складностi.
2. Вiднесення об’єкта будiвництва до вiдповiдної категорiї складностi здiйснюється проектувальником i замовником.
3. Категорiя складностi об’єкта будiвництва визначається вiдповiдно до будiвельних норм та державних стандартiв на пiдставi класу наслiдкiв (вiдповiдальностi) такого об’єкта будiвництва.
4. Клас наслiдкiв (вiдповiдальностi) об’єкта будiвництва визначається згiдно з вимогами ДБН В.1.2-14-2009 “Загальнi принципи забезпечення надiйностi та конструктивної безпеки будiвель, споруд, будiвельних конструкцiй та основ” за рiвнем можливих економiчних збиткiв i (або) iнших втрат, пов’язаних з припиненням експлуатацiї або втратою цiлiсностi об’єкта.
5. До IV категорiї складностi вiдносяться об’єкти будiвництва, якi мають хоча б одну з таких ознак:
1) розрахованi на постiйне перебування бiльш як 300 осiб та (або) перiодичне перебування бiльше 500 осiб;
2) становлять можливу небезпеку для бiльш як 10 000 осiб, якi перебувають поза об’єктом;
3) у разi аварiї або неможливостi (недоцiльностi) подальшої експлуатацiї:
можуть спричинити збитки в обсязi понад 15 000 мiнiмальних розмiрiв заробiтних плат;
можуть призвести до припинення функцiонування об’єктiв транспорту, зв’язку, енергетики та iнженерних мереж регiонального рiвня;
можуть призвести до втрати об’єктiв культурної спадщини мiсцевого значення.
6. До V категорiї складностi вiдносяться об’єкти будiвництва, якi мають хоча б одну з таких ознак:
1) згiдно iз Законом України “Про об’єкти пiдвищеної небезпеки” є об’єктами пiдвищеної небезпеки;
2) розрахованi на постiйне перебування бiльш як 400 осiб та (або) перiодичне перебування понад 1000 осiб;
3) становлять можливу небезпеку для бiльш як 50 000 осiб, якi перебувають поза об’єктом;
4) у разi аварiї або неможливостi (недоцiльностi) подальшої експлуатацiї:
можуть спричинити збитки в обсязi понад 150 000 мiнiмальних розмiрiв заробiтних плат;
можуть призвести до припинення функцiонування об’єктiв транспорту, зв’язку, енергетики та iнженерних мереж загальнодержавного значення;
можуть призвести до втрати об’єктiв культурної спадщини нацiонального значення.
7. Пiд час проведення державного архiтектурно-будiвельного контролю на об’єктах самочинного будiвництва (у разi вiдсутностi проектної документацiї) категорiя складностi таких об’єктiв визначається посадовими особами Держархбудiнспекцiї та її територiальних органiв, а в разi необхiдностi — шляхом проведення експертизи експертною органiзацiєю чи експертом, що має вiдповiдний сертифiкат.
8. Юридичнi та фiзичнi особи, якi беруть участь у визначеннi категорiї складностi об’єктiв будiвництва, несуть вiдповiдно до закону вiдповiдальнiсть за порушення вимог цього Порядку.
9. Контроль за дотриманням вимог цього Порядку здiйснюється спецiально уповноваженими органами у сферi мiстобудування та архiтектури.
01.06.2011 12:08:44
Анастасья: Низкий Вам уклон за подпольную работу!
Какая разница "почему", хотя у меня есть...
"Что мы можем сделать?"
1. Делать то, что уже делается.
2. Собирать информацию и аргументы далее.
3. Если нас будут жестоко обманывать выйдем с палатками или матрацами.
polyglot
01.06.2011 14:44:25
Анастасья: Кхе-кхе... а может бы вы не перепечатывали информацию из закрытого ресурса Аркады...
Сегодня все друг на друга кидаются. Ух.
Кстати, на счет сообщения от Аркады на их сайте - это информация - не закрытая. Достаточно просто зайти на их сайт, и совсем не в закрытый раздел. Так что isv85 ни в чем не виноват.
isv85
01.06.2011 14:49:08
спасибо ))))) хотел написать, да не стал. от этого дом быстрее не сдадут
наверное сегодня магнитная буря или типа того
Olympic
01.06.2011 15:12:26
Kasis: "Уклон..."
спасибо-не нужно, это лишнее.
Медальки-это оставьте героям, Вы спросили,...
Kasis, а можно поподробнее с этого момента. что Вы делали то от чего мы отказались. И как лично Вы смогли сделать так что 8-ой дом не сдали с опозданием? Вас не Константин Витальевич зовут :) ?